TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
nCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:49 Teletubbies
De Teletubbies spelen het spel Hoe heet jij? Ze worden verrast als een kommetje Tubbietoetje het spel met ze meespeelt!
«
»
06:02 Clangers
Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.
«
»
06:13 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pingun Pingu.
«
»
06:18 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:33 Guess how much I love you
Hazeltje wil graag weten hoe het is om in iets anders te veranderen. Wanneer hij per ongeluk in de modder valt, voelt hij zich een moddermonster. Hij verrast Kleine Grijze Eekhoorn met z'n vermomming.
«
»
06:44 Liselotte
Animatieserie over de koe Liselotte. Ze leeft op een boerderij, samen met de boer, boerin en andere boerderijdieren. Ze is dikke maatjes met de postbode en helpt hem graag bij het bezorgen van de post.
«
»
06:51 Ella, Oscar & Hoo
Ella en Oscar beleven grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.
«
»
07:01 Peppa Pig
Opa Big heeft Peppa en George meegenomen om een dagje te gaan zeilen. Wanneer ze ontdekken dat de boot van opa Big gezonken is, gaan ze met opie Konijn en zijn hovercraft de zee op.
«
»
07:06 Peppa Pig
Peppa krijgt haar eerste peuterklas-ster voor een mooie tekening die ze heeft gemaakt van haar huis.
«
»
07:11 Pieter Konijn
Wanneer Pieter gedwongen de locatie van de geheime boomhut moet prijsgeven aan FLopsie en Mopsie, besluiten de meiden om daar lekker rond te blijven hangen.
«
»
07:23 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:32 Apennoten reis om de wereld
Dit keer: Oekrane.
«
»
07:48 Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens n van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
07:56 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
08:01 Masha en de beer
Als Beer met zijn schildersezel aan de haal gaat, maakt dat ook de kunstenaar in Masha wakker. Ze komen er achter dat ze allebei andere ideen hebben over schilderkunst.
«
»
08:08 Stop!
Papa en mama bouwen een kast en Maja bouwt van het verpakkingsmateriaal een ruimteraket.
«
»
08:18 Trex
Simon heeft glazen uit de tuin van Zuurmans gehaald en Trex probeert ze kapot te brullen.
«
»
08:23 Studio Snugger
In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het kletspraat?
«
»
08:40 ZappSport Kantine
Ron ontvangt op eigen wijze kinderen en bekende sporters. En we volgen de belevenissen van typetjes als Gerda de kantinejuffrouw en Theo de klusjesman, gespeeld door Ron zelf.
«
»
09:00 Brainstorm
Hoe bepaalt je brein wat voor kleur je ziet? Wat is de invloed van honger op je hersenen? Kan je iemands aanwezigheid voelen?
«
»
09:21 Kop op!
Wesley is slecht in wiskunde, dus hij wisselt van hoofd met bolleboos Sef. Maar als Wesley vervolgens met Sefs veren gaat pronken, wil Sef niet meer meedoen met het plan.
«
»
09:32 Taarten van Abel
Tibbe moest door de scheiding van zijn ouders naar een nieuwe school, waar hij helaas gepest wordt. Binnenkort kan hij weer terug naar z'n oude school en leuke vriendjes. Hij maakt een taart voor hen.
«
»
09:57 In Freudesnaam
Sara houdt erg van grapjes, maar gek genoeg lacht er bijna nooit eens iemand om haar grappen. Ze klopt aan bij de vertrouwenspersoon voor een spoedcursus grappiger worden.
«
»
10:13 De dikke data show
Wat is hacken eigenlijk? Wie zijn die 'hackers' en waarom doen ze dat? Quinty spreekt met een 'goede' hacker en met iemand die ooit een 'slechte' hacker was. Ook gaat ze langs bij de politie.
«
»
10:33 Hands Up
Er zijn nog vier duo's over en de duo's moeten een rondleiding geven in de dierentuin. Maar hoe gebaar je olifant of stokstaartje? Welke duo's gaan door naar de volgende aflevering?
«
»
10:59 Checkpoint Basecamp
Het 'Checkpoint'-team daagt elkaar vanaf hun zelfgebouwde basecamp dagelijks uit voor allerlei testen en challenges en legt met hun vlogcamera's zelf alles vast.
«
»
11:27 Flexe meiden
Vera en Cindy zijn besties forever. Wanneer Cindy vertelt dat ze binnenkort naar Nieuw-Zeeland emigreert, neemt Vera de taak op zich om haar het beste afscheidsfeest ooit te geven.
«
»
11:39 Flexe meiden
Vera wil het maximale halen uit de laatste dagen die ze met haar bestie Cindy heeft. Ze wil een afscheidslied voor haar schrijven, ook al is ze niet echt muzikaal.
«
»
11:50 Flexe meiden
Cindy's afscheidsfeest nadert. Flexe Gasten-member Lucas, Cindy's vriendje, heeft een goede track gecomponeerd voor het afscheidslied.
«
»
12:01 Flexe meiden
Roxy's gepest en bangmakerij houden Vera in de greep. Het logeerpartijtje op school, dat Cindy en Vera al heel lang op hun BFF-bucketlist hebben staan, loopt uit op een grote ramp.
«
»
12:13 Flexe meiden
Roxy's gemanipuleer drijft Vera en Cindy uit elkaar. Wanneer Vera's hackfraude aan het licht komt, vertelt ze de waarheid over de pesterijen van Roxy. Maar de conrector lijkt haar niet te geloven.
«
»
12:26 Flexe meiden
Het is bijna zover: het afscheidsfeest van Cindy. Maar besties Cindy en Vera praten niet meer met elkaar en Roxy heeft de hele vriendengroep om haar vinger gewonden.
«
»
12:40 #MijnPestverhaal
Anne-Mar Zwart trapt de landelijke Week Tegen Pesten af. Ze vraagt kinderen hun pestverhaal te delen. Want iedereen heeft eigenlijk wel een pestverhaal.
«
»
13:06 Mijn kleine grote broer
Fien beleeft de eerste dag in de brugklas. Ze raakt snel bevriend met de coole Demi en geniet van haar nieuwe leven. Wanneer ze zichzelf voorstelt in de klas is zij stellig: vanaf nu is zij enig kind.
«
»
13:13 Mijn kleine grote broer
Fien moet op Luuk passen, maar besluit met Demi af te spreken. Als ze thuiskomt staat niet Luuk, maar een onbekende jongen voor de deur. Ze moet Luuk terugvinden voor haar ouders weer thuis zijn.
«
»
13:20 Mijn kleine grote broer
Fien en Demi gaan lippenstift jatten, maar dan ziet Fien haar vader en broer in de winkel. Als Demi op school haar broer uitlacht, doet Fien keihard mee. Gelukkig weet Demi niet dat hij hr broer is.
«
»
13:28 Mijn kleine grote broer
Fien is jarig en gaat met opa en Luuk op bezoek in het ziekenhuis. Luuk zet het ziekenhuis op z'n kop, maar Fien weet de situatie te redden. Gelukkig is opa er om Fien weer in het zonnetje te zetten.
«
»
13:35 Mijn kleine grote broer
Fien besluit om samen met opa naar het feestje van Luuk te gaan. Zo kan ze Luuk een koekje van eigen deeg geven. Als ze thuis zijn, wordt moeder woedend. Opa komt voor Fien op en geeft zijn mening.
«
»
13:43 Mijn kleine grote broer
Fien is in de bouwmarkt en haalt een grap uit met Luuk. Op het hoogtepunt verschijnt Demi ineens in het gangpad. Fien liegt de boel bij elkaar, maar dan komt Demi erachter dat Luuk hr broer is.
«
»
13:50 Mijn kleine grote broer
Fien is vreselijk verdrietig als Demi een spreekbeurt houdt over virals, met een filmpje van hr broer. Als Demi haar zelfs begint te pesten is uitgerekend Luuk de enige die Fien weet te troosten.
«
»
13:57 Mijn kleine grote broer
Fien besluit iedereen op school over haar broer te vertellen door haar spreekbeurt over hem te houden. Wanneer ze hem meeneemt naar het schoolfeest draait zelf Demi bij en praten ze hun ruzie uit.
«
»
14:04 De Faker
De familie Onclin woont in Amsterdam en Juvat Westendorp gaat bij dit regenbooggezin langs om de Faker te vinden. Lukt het hem de bedrieger aan te wijzen?
«
»
14:20 De Faker
In Veendam woont de familie Huijgen. Lukt het hen om SERA in de maling te nemen en een sportief uitje te winnen?
«
»
14:38 Brugklas weekoverzicht
Dit seizoen worden de ontroerende, grappige, aangrijpende en spannende schoolverhalen van Gijs, Tirza, Romy, Hailey, Nouri en Meike op een realistische en directe manier in beeld gebracht.
«
»
15:28 Spijt!
Jochem heeft het niet gemakkelijk op school en is vaak het mikpunt van getreiter. Op een avond komt hij niet naar huis.
«
»
16:53 Het verhaal van Roxy
Roxy zit in de les en wordt opeens gefilmd zonder dat ze dat wil.
«
»
16:58 Mensjesrechten
Wat nu als je gecyberpest wordt? Voor Rosalie (13) heeft het pesten serieuze gevolgen gehad: leeftijdsgenootjes vertrouwt ze niet meer en ze heeft geen vrienden.
«
»
17:14 Stip it
Lisanne Dijkstra, Wildebras en Goia Parijs laten zien dat ze meedoen en zetten de vier stippen op hun hand.
«
»
17:34 Natuur de Luxe
'Natuur de Luxe' zet je steeds weer met beide luxebenen op onze grond. Een heerlijk snackie voor je hoofd.
«
»
17:55 Welkom in de prehistorie
De grote kenner Charles Darwin is hoofdgast en vertelt Dorine alles over het ontstaan van leven op onze planeet.
«
»
18:22 Wat maak je Menu?
Vanalles komt voorbij, van sprinkhanen tot kwallen, en de kinderen proeven - al dan niet geblinddoekt - hoe lekker ze het vinden.
«
»
18:45 Mollenstreken
Lavezzi Rutjes gaat op zoek naar de Mol. Hij bespreekt in zijn studio de aflevering van de avond ervoor. Samen met zijn mollenkijkers zoekt Lavezzi naar geheime hints en verdachte mollenstreken.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Hoofdzaken
Julia heeft veel zin om aan de middelbare school te beginnen. Isabella vertelt dat ze veel in haar dagboek schrijft, omdat ze helaas gepest wordt. Stella vindt het ingewikkeld om ouder te worden.
«
»
19:42 3 op Reis
Freddy is in Basilicata, een regio die ook wel de geheime tuin van Itali wordt genoemd. Nienkes lange reis eindigt in Sikkim: de meest progressieve en dunst bevolkte staat van India.
«
»
20:15 Reizen Waes: Wereldsteden
Amper 50 jaar geleden was Dubai nog een klein en volstrekt onbekend vissersstadje aan de rand van de woestijn. Tot er midden vorige eeuw olie wordt ontdekt.
«
»
21:07 Media Inside
Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen geven hun scherpe, uitgesproken en vrolijke blik op de media. Samen met twee wisselende gasten nemen ze de hoogte- en dieptepunten van de voorbije week door.
«
»
22:01 Fabian Franciscus: Vlafeest
Fabian Franciscus is cabaretier en autist. Beide doet hij zelfstandig. 'Vlafeest' gaat erover hoe hij met dat laatste steeds beter heeft leren leven. Althans, redelijk vaak dan.
«
»
23:19 3 op Reis
Freddy is in Basilicata, een regio die ook wel de geheime tuin van Itali wordt genoemd. Nienkes lange reis eindigt in Sikkim: de meest progressieve en dunst bevolkte staat van India.
«
»
23:57 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 21: Sparta - Go Ahead, sc Heerenveen - Feyenoord, Vitesse - FC Utrecht, Ajax - RKC en FC Twente - FC Volendam.
«
»
00:59 NOS Studio Voetbal
Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.
«
»
01:57 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
02:44 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 21: Sparta - Go Ahead, sc Heerenveen - Feyenoord, Vitesse - FC Utrecht, Ajax - RKC en FC Twente - FC Volendam.
«
»
03:45 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
04:06 NOS Studio Sport Eredivisie
Speelronde 21: Sparta - Go Ahead, sc Heerenveen - Feyenoord, Vitesse - FC Utrecht, Ajax - RKC en FC Twente - FC Volendam.
«
»
05:00 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:30 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
05:35 Sarah and Duck
Sarah en Eend horen op het nieuws dat er vallende sterren te zien zullen zijn, maar met hun sterrenkijker kunnen ze die niet vinden. De Maan en Venus proberen hen te helpen.
«
»
05:42 Pipi, Pupu & Rosemarie
Een wasbeer, een vogel en een konijn trekken door de wereld, op zoek naar Mapa, een beetje mama en een beetje papa.
«
»
05:49 Teletubbies
Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa en Po spelen Stopdans. Het duurt even voor de Teletubbies begrijpen wat ze moeten doen als de muziek stopt; dan moeten ze stil blijven staan.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op En.

Dossiers