TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:50 Onderbreking
«
»
09:00 Onderbreking
«
»
11:30 Modern Family
Het is een zonnige decemberdag en dus vertoeft de hele familie aan het zwembad van Jay en Gloria. De familieleden komen tot de vaststelling dat ze met Kerstmis allemaal elders zullen zijn.
«
»
11:55 Onderbreking
«
»
14:25 Love by Design
Wanneer Danielle wordt ontslagen op haar job in New York, keert ze terug naar haar thuisstad in Roemenië. Daar leert ze de charmante Adrian kennen, die haar helpt bij het realiseren van haar droom.
«
»
16:10 Siren
Ryn gaat terug aan land om menselijk moederschap te ervaren. Maddie en Robb doen een gruwelijke ontdekking. Ben krijgt last van mysterieuze bijwerkingen.
«
»
17:10 L.A.'s Finest
Het team onderzoekt de brutale moord op een transgendervrouw, maar Syd en Nancy hebben ook nog andere katten te geselen. Nancy probeert Izzy te troosten na het dodelijk ongeluk van haar moeder.
«
»
18:10 The Mummy Returns
Rick en Evelyn zijn getrouwd, hebben een achtjarige zoon Alex, en wonen in een groot landhuis in Engeland. Hun leven wordt overhoop gegooid wanneer de mummie van Imhotep weer tot leven wordt gewekt.
«
»
20:30 Gamer
In de toekomst worden terdoodveroordeelden ingezet in barbaarse virtualrealitygames. Gevangene Kable is de held van het populaire spel Slayers, maar hij wil ontsnappen.
«
»
22:20 9-1-1
Het team reageert op enkele oproepen waarbij ouders en hun kinderen betrokken zijn. Athena en Michael maken zich zorgen om May nu ze opnieuw contact heeft met haar vroegere pester.
«
»
23:15 9-1-1: Lone Star
De 126 reageert op een oproep van een vrouw die haar eigen echtgenoot heeft aangereden. Paul krijgt nieuws dat een invloed kan hebben op zijn carrière als brandweerman.
«
»
00:05 9-1-1: Lone Star
De 126 rukt uit voor een man die een koolmonoxidevergiftiging heeft opgelopen. Tijdens de interventie wordt het al gauw duidelijk dat er nog meer slachtoffers zijn.
«
»
00:55 Onderbreking
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'First Dates' VRT1 2023

Kristof zoekt een avontuurlijke vrouw met een hoek af. Hij hoopt die te vinden in Machteld, zij heeft een speciaal cadeau voor hem bij. Alicia heeft de liefde al gevonden, maar ze mist nog een vriendin. Ze gaat op date met Kaat... én Lolita. Flamboyante Chris en extraverte Maarten zoeken iemand die hen aankan. Vinden ze dat in elkaar? Matthew valt op dames met rood haar. Hij gaat op date met Ellen, date-ervaring heeft ze niet echt, maar rood haar gelukkig wel.


'First Dates', om 20.50 uur op VRT 1.

Dossiers