TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:00 Geen Uitzending
«
»
06:20 Kabouter Plop
Plop heeft taart gebakken voor zijn vrienden. Smul heeft zoals altijd honger en smult het gebak in zijn eentje op. Plop, Klus en Kwebbel beramen een plannetje.
«
»
06:25 Kabouter Plop
Plop organiseert een wedstrijd taarten eten. De spelkandidaten zijn Klus en Smul. Iedereen is verbaasd als Klus de wedstrijd wint. Hoe kan dat nu? En wat zit er in zijn nieuwe rieten mand?
«
»
06:35 Kabouter Plop
Kwebbel heeft een huwelijksaanzoek gekregen van een echte kabouterprins. Voor haar gaat een droom in vervulling en ze maakt zich meteen klaar voor de bruiloft.
«
»
06:40 Kabouter Plop
Plop is bezig met zijn turnoefeningen. Klus vindt dit maar niets. Hij zweert bij gewichtheffen. Als Plop dat ook probeert, gebeurt er iets vreemds.
«
»
06:45 Heidi
Heidi en Klara proberen meneer Sesemann te koppelen aan juffrouw Linke.
«
»
07:10 Maya!
Maya wordt geboren en is al direct anders dan de andere bijen. Juf Cassandra heeft een hoop met haar te stellen. Maya ontdekt de wereld en ontmoet al haar nieuwe vrienden.
«
»
07:25 Welkom bij K3!
Onder een groot doek vinden Hanne, Marthe en Klaasje een mooie piano. Ze ontdekken een onbekend talent van Klaasje. In een doos vol foto's merken ze dat K3 al heel wat plaatsen heeft bezocht.
«
»
07:40 Welkom bij K3!
De flat van Hanne, Marthe en Klaasje is helemaal ingericht. Er is wel nog een laatste doos met een speciale boodschap.
«
»
07:55 Hallo K3
Wanneer Josje op groot verzet stuit bij Karen en Kristel bij het voorstel om wat meer liedjes te gaan zingen over milieuvriendelijke onderwerpen, besluit ze een solocarrière uit te bouwen.
«
»
08:25 Echte verhalen: De buurtpolitie
Een vrouw verdenkt haar ex-man ervan stiekem zelfbruiner in haar bodylotion te hebben gedaan.
«
»
08:50 De Code van Coppens
Vandaag nemen Sandrine André en Kürt Rogiers het op tegen Bab Buelens en Vincent Banic.
«
»
09:40 Nonkel Jef
Nonkel Jef ligt nog steeds in het ziekenhuis. Onverwacht komt hij daar een oude legervriend tegen.
«
»
10:05 Geen Uitzending
«
»
12:10 Chicago Med
Wanneer de stroom uitvalt in het Chicago Med zijn de levens van verscheidene patiënten in gevaar. Voor het personeel en de enthousiaste geneeskundestudenten wordt dit een soort bekwaamheidstest.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:45 Doe maar duurzaam
Christophe Haddad gaat in gesprek met verschillende Vlamingen om te zien wat zij aan duurzaamheid doen en vraagt hen om tips, zodat eenieder van ons bij kan dragen aan een duurzame toekomst.
«
»
14:20 Loïc tussen 2 vuren
Een BV geeft de opdracht aan een chef-kok om samen met Loïc in 30 minuten een eigen versie van zijn of haar lievelingsgerecht te bereiden. Met vandaag: Tinne Oltmans en Nicolas Misera van AIRrepublic.
«
»
14:50 Chicago Fire
Casey probeert Boden te overtuigen om een nieuwe rekruut aan te werven. Otis raadt Herrmann aan om in Molly's op zoek te gaan naar een nieuwe partner.
«
»
15:40 Chicago P.D.
Atwater gaat undercover in een gevaarlijk drugssyndicaat in South Side. De leider ervan blijkt moeilijker te doorgronden dan gedacht.
«
»
16:30 Lifestyle & Wonen
De nieuwste en leukste trends op gebied van wonen en leven.
«
»
17:05 Groeten uit
Gunther Levi, echtgenote Charlotte en kinderen Otis en Bo brengen een weekend door in de tijdsgeest van 1988. Het grootste deel van het weekend gaat het gezin op pad met de kampeerauto.
«
»
18:20 Mr. Bean
Mr. Bean verblijft een avond op een hotelkamer. Hij kan niet direct de slaap vatten en gaat op onderzoek uit.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De kotmadam
Jef droomt van een huisje in Spanje. Jeanne begrijpt Jef, maar ze kan onmogelijk haar ma achterlaten. Jef is uiteindelijk bereid om ma mee te pakken naar Spanje.
«
»
20:35 De Code van Coppens
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Vandaag nemen Andy Peelman en Dina Tersago het op tegen Vincent Fierens en Sam De Bruyn.
«
»
21:50 Verliefd, verloofd, getrouwd in 24u
Evi wil haar vriend Tim graag ten huwelijk vragen. Het koppel leerde elkaar tien jaar geleden kennen tijdens carnaval in Aalst, is dolverliefd en zal binnen de 24u misschien ook getrouwd zijn.
«
»
23:05 Een echte job
Het ziekenhuis draait door, dag en nacht. Ook wanneer iedereen slaapt. De stagiaires maken zich op voor een wel heel speciale dienst: de nachtshift.
«
»
00:25 Timeless
De tijdreizigers krijgen hulp van auteur Ian Fleming wanneer ze naar nazi-Duitsland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog reizen om Flynn tegen te houden.
«
»
01:20 Geen Uitzending
«
»
05:20 Geen Uitzending
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Play7 logo

Een hippe reclameman probeert een strategie te bedenken voor een zeer traditioneel speelgoedbedrijf.

'Christmas Makeover', om 20.35 uur op Play7.

Dossiers