TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:55 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:25 Rich House, Poor House
De eigenaren van een succesvolle schoonheidskliniek laten hun Porsche en Aston Martin achter en ruilen met de alleenstaande moeder Nadine die in een flat in Portsmouth woont.
«
»
13:20 Love in the Flesh
Vandaag staat in het teken van communicatie en daar wringt nu net het schoentje bij Niki en Christos. Een nachtje in de suite heeft Kwame en Jess deugd gedaan.
«
»
14:10 Your Home Made Perfect
Laura Jane Clark en Robert Jamison dingen naar de kans om een tuinkamer in de victoriaanse drieslaapkamerwoning van Mike en Lisa in Shrewsbury te renoveren.
«
»
15:20 Voor hetzelfde geld
Remon en Stephanie vinden in Utrecht niet de rust die ze zoeken. De drang om te verhuizen naar een groene omgeving wordt steeds sterker, en dan is er ook nog hun wens om een B&B te beginnen.
«
»
16:10 US Kitchen Nightmares
Ondanks een schitterende start staat 'Mama Rita's' een jaar na de opening op de rand van het faillissement. Gordon gaat langs om uit te zoeken waar het fout loopt.
«
»
17:05 Ik vertrek XL
Op Bonaire is het feest als Jan emigreert naar het eiland. Zijn vriendin Fabienne blijft in Nederland achter. Ze noemen het een ultieme relatietest.
«
»
18:05 Steenrijk, Straatarm
Ondernemer Tommaso Bordoni vliegt de hele wereld over om rijke mensen een Bordoni-maatpak aan te meten. Hij ruilt een week van leven met het gezin Over de Vest, dat hoge schulden af te betalen heeft.
«
»
19:00 De Vuilste Jobs van Nederland
Boy en Manon moeten het huis ontruimen van iemand met extreme verzamelwoede. Vincent zorgt er bij een afvalverwerker voor dat alle machines werken.
«
»
20:00 Ant-Man and the Wasp
Scott Lang heeft moeite om een balans te vinden tussen zijn verantwoordelijkheden als superheld en als vader. Maar al vlug biedt een nieuwe missie zich aan.
«
»
22:05 Expeditie Gooris
De Goorissen hebben "geen zittend gat" en houden van wat uitdaging tijdens hun roadtrip langs de Westkust. In het zonovergoten Californië gaan ze waterskiën op Lake Tahoe.
«
»
23:15 Horrorhuurders en huisjesmelkers
Gareth en Joanna Hawks kochten een pand om er een buurthuis voor kwetsbare jongeren van te maken. Maar terwijl ze wachtten op hun bouwvergunning namen krakers hun intrek in het gebouw.
«
»
00:10 Ambulance Australia
Ambulanciers Pete en Phil staan voor een bijzondere reanimatie wanneer er vlak voor hun ambulance een zwaar auto-ongeluk plaatsvindt.
«
»
01:00 The Diagnosis Detectives
De 64-jarige veteraan Neil lijdt sinds 2016 aan een pijnlijke huidaandoening. Zijn hele lichaam is bedekt met een uitslag die heel erg jeukt.
«
»
02:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
03:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk' (VTM GO)

Ingeborg heeft fantastisch nieuws voor Karen (27). De experten hebben ook voor haar een match gevonden en zij zal dus in het huwelijksbootje stappen met Sharon (33). Nadat het koppel elkaar het jawoord heeft gegeven, trekken ze naar de feestlocatie waar Ingeborg als gastvrouw hun trouwfeest in goede banen zal leiden. Tussen alle festiviteiten door staat ook nog een fotoshoot op de planning en na het feest trekken ze uiteindelijk naar een B&B voor hun huwelijksnacht.

'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', om 20.45 uur op VTM.

Dossiers