TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
13:35 SAS: Who Dares Wins Celebrity
De rekruten moeten meteen hun angsten onder ogen komen wanneer ze vanop een klif van zo'n 50 meter hoogte een vrije val moeten maken. Daarna is het tijd voor een partijtje boksen met een twist.
«
»
14:35 SAS: Who Dares Wins Celebrity
De selectieprocedure gaat verder. Welke rekruten overleven een spelletje 'moordbal', een achterwaartse val uit een helikopter en een duik in ijskoud water?
«
»
15:35 The World's Deadliest Weather
In Montecito, Californië, wordt een motorrijder verrast door een modderstroom. - In Australië wordt er bij een redding op zee voor het eerst een drone gebruikt.
«
»
16:35 The Motorway
Een vrachtwagenchauffeur zet levens op het spel door plots in achteruit te gaan. Dave en Ali haasten zich naar een ongeval waarbij een auto en een vrachtwagen betrokken zijn.
«
»
17:35 De familie Backeljau
Def Bomma's Dope gaat weldra op tournee naar China en de dansrepetities worden op de kamer van de Bomma gehouden.
«
»
18:05 De familie Backeljau
De familie is overgestapt op een gezondere manier van leven.
«
»
18:35 De familie Backeljau
Janineke laat een bloedonderzoek doen omdat ze zich wat slapjes voelt. Dit kan niet van de Bomma en Renaat worden gezegd, die zich tot acht uur 's morgens in dancing De Nieuwe Mega afreageren.
«
»
19:05 De familie Backeljau
Volgens de krant van Cois is de toename van het aantal werklozen lichtjes afgenomen. Het bericht laat de familie Backeljau koud. Een aangetekende brief veroorzaakt echter wel paniek.
«
»
19:40 De familie Backeljau
Tijdens een vliegmeeting wordt een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog gestolen. De Backeljaus kunnen hun oren niet geloven tot de Bomma een mislukte noodlanding maakt met een Messerschmitt.
«
»
20:35 Liar Liar
Voor de succesvolle advocaat Fletcher is liegen een tweede natuur geworden. Zijn zoontje Max is al die leugens beu en wenst voor zijn vijfde verjaardag dat zijn vader één dag niet zou liegen.
«
»
22:15 Kafka
Een klant die zijn lidkaart is vergeten, wordt niet geholpen door de receptioniste van een fitnesscentrum. Een lid wil zijn abonnement opzeggen, maar dat is moeilijker dan gedacht.
«
»
22:50 The World's Deadliest Weather
In het Great Smoky Mountains National Park in North Carolina en Tennessee woeden hevige bosbranden. - In Alaska komt een kajakker in de problemen.
«
»
23:55 The World's Deadliest Weather
Ecuador wordt getroffen door de zwaarste aardbeving van de afgelopen eeuw. - In Indiana eindigt een festival in een tragedie wanneer het hoofdpodium het door een storm begeeft.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers