TVgids - njam!

Andere zender »
x
ťťnCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 A la carte
Johan maakt een gerecht op vraag van Joris Martens, een sympathieke hobbykok van 34 uit Zonhoven.
«
»
06:10 Het weekmenu
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
06:50 Toasted on Wheels!
De foodtruck van Dominique en Dagny Ros staat vandaag op het Theaterplein in Antwerpen.
«
»
07:15 De dagschotel
Eenvoud is rijkdom. Da's de favoriete uitspraak van Peppe Giacomazza. Ook voor zijn dagschotel van vandaag gelden deze wijze woorden. Peppe maakt vandaag verse pasta met bonen.
«
»
07:25 Bal National
Wim maakt klassieke balletjes in de tomatensaus en vult gehaktballen met Parmezaanse kaas en erwtjes, geserveerd met tomatensaus en spaghetti.
«
»
07:50 Veggie
Philippe Van den Bulck heeft een voorliefde voor groenten. Hij maakt er zijn persoonlijke missie van om mensen te inspireren met een rijke en gevarieerde keuken, zonder vlees en met veel groeten.
«
»
08:00 Toasted!
In Toasted! zijn de wetten onschendbaar: Dagny Ros zweert bij de gezonde keuken, terwijl Dominique gaat voor breakfastfood om de kater door te spoelen.
«
»
08:30 De Sterrenkaart - Nederland
Margo Reuten is de enige vrouwelijke sterrenchef van Nederland. Haar lach & kunde zorgden ervoor dat haar restaurant Da Vinci in Maasbracht in 1999 de 1ste ster kreeg.
«
»
09:05 Het weekmenu
Viscurry met naanbrood // Lamsgehakt met tzatziki, koolsla en pittabrood // Mexicaanse pulled chicken // Indisch stoofpotje met zoete aardappel en tempeh
«
»
09:50 Peppe's Pizza
Het is misschien geen traditionele pizza, maar het is er wel eentje die in ItaliŽ al generaties lang populair is: de pizza met hazelnootpasta oftwel de pizza cioccolata.
«
»
10:00 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt in deze aflevering 4 gerechten waarbij truffel de hoofdrol spelt. Een verse truffel wel te verstaan!
«
»
10:30 Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken
Vandaag kiest onze chef voor een stukje vlees dat in elke Vlaamse keuken al wel eens in de pan heeft gelegen: de varkenskotelet.
«
»
11:00 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
11:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
12:20 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
12:50 Tot op de graat
Vandaag heeft Johan Segers te maken met een monster uit de Noordzee: de zeeduivel. Deze gigantische vis is dan wel niet moeders mooiste, maar hij is wel ťťn van de lekkerste vissoorten uit onze zee.
«
»
13:15 De hofleverancier
In 'De Hofleverancier' keert driesterrenchef Gert De Mangeleer terug naar de basis van zijn keuken: kraakverse groenten.
«
»
13:45 Soep!
Fazantenroomsoep / Pompoensoep met gember en sinaasappel
«
»
14:00 Meesterlijke klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent.
«
»
14:35 Urban Barbecue
Mooi weertje dus gaan we barbecueŽn. MichaŽl Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst hebben een lekker menu in petto. De lamszadel loopt als een rode draad in deze aflevering.
«
»
15:05 It's Aperotime Somewhere in the World
Bartender Hannah Van Ongevalle neemt ons mee naar Londen en maakt de onvervalste Dry Martini, ťťn van haar favorieten. Stirred, not shaken!
«
»
15:10 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
16:00 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
16:35 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
17:30 Vlaanderen kookt
Kris kookt al jaren met veel liefde voor zijn vriendin Hannelore.
«
»
17:50 Op de rooster
Johan Segers ontvangt bekende Vlamingen die samen met hem de geneugten van het barbecueŽn beleven. Samen met Annelien Coorevits bereidt hij cŰte ŗ l'os, ribbekes, wilde gamba's en krabbenpoten.
«
»
18:20 Tot op de graat
In deze aflevering staat er een leuk visje op het programma: de rode poon.
«
»
18:45 Veggie
In deze aflevering bereidt Philippe barbagiuan van doperwtjes, een typisch gerecht uit Monaco (gebakken ravioli).
«
»
19:00 Peppe's SiciliŽ
Siculiana is niet groot, maar herbergt wel ongelooflijk veel mooie plekjes.
«
»
19:25 De gastentafel
Vandaag met Dominique Persoone.
«
»
20:20 De dagschotel
Johan Segers - Gebakken mosseltjes.
«
»
20:40 Het weekmenu
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
21:25 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
21:55 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
22:10 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
23:00 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
23:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»
00:20 Sportfood
Loopster Chris is 10 jaar geleden beginnen te lopen en loopt nu zelfs marathons.
«
»
00:55 Het weekmenu
Visballetjes met frisse salade // Gevuld gehaktbrood met aubergines // Gnudi van ricotta met groene groentjes // Pasta met ribbetjes en tomatensaus (met Peppe Giacomazza)
«
»
01:40 Nuances
Vandaag staat er bouillabaise op het menu, maar ook deze keer maakt Thierry er een eigen interpretatie van!
«
»
02:10 Tot op de graat
Vandaag staat er een minder bekende vis op het menu van Johan Segers: de hondshaai. Deze kleine jaws leeft in onze Noordzee, maar ondanks zijn fijne smaak staat hij minder frequent op de kaart.
«
»
02:25 De gastentafel
Vandaag met Johan Segers.
«
»
03:05 Panklaar
Vandaag: Gezonde, gemakkelijke en gegrilde groenteschotel.
«
»
03:15 Het weekmenu
PaŽlla met zeeduivel // Pasta met kip, ham en mozzarella // Vegetarische Pizza Baguette // Kippensoep
«
»
03:55 Urban Barbecue
Een lekker visje op de grill is altijd een topper. Bart Desmidt en z'n souschef Philip Vandamme verwennen hun gasten met een tarbot en ze maken er een blanke botersaus bij.
«
»
04:20 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
05:05 De smaaktoerist
Jeroen gaat naar de Vlaamse Ardennen. Hij trotseert er de mythische kasseien en zoekt verfrissing aan een waterbron. Onderweg scoort hij lamsvlees van eigen kweek en zalige geitenkaas.
«
»
05:35 Open vuur
Vier chefs, twee teams en ťťn passie: barbecueŽn. Dat zijn de ingrediŽnten van het gloednieuwe programma Open Vuur.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers