TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:15 Sangre de mi Tierra
Het verhaal van twee rivaliserende families wijnboeren in Napa, Californië.
«
»
12:20 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:45 Walking on Sunshine
Maddie gaat trouwen met de knappe Italiaan Raf. Ze nodigt haar zus Taylor uit voor het trouwfeest, maar wat Maddie niet weet is dat Raf ooit nog het vakantieliefje is geweest van haar zus.
«
»
16:35 Emergence
Piper wordt getroffen door een mysterieuze ziekte. Jo en Benny zetten hun onderzoek naar Richard Kindred verder. Alex probeert de code van een radiofrequentie te ontcijferen.
«
»
17:30 Take Two
Wanneer Sam en Eddie geweerschoten horen, stuiten ze op een Hollywoodproducer die zijn minnares heeft neergeschoten. Het kersverse detectiveduo gaat op onderzoek uit.
«
»
18:25 Step Up All In
Danscrew The Mob keert na een reeks tegenslagen terug naar Miami. Sean blijft alleen achter en besluit zijn kans te wagen in een danscompetitie in Las Vegas.
«
»
20:30 Kick-Ass
Nerd en stripfanaat Dave Lizewski is smoorverliefd op de populaire Katie, maar zij ziet hem niet staan. Tot hij op een dag beslist om als superheld de criminaliteit te gaan bestrijden.
«
»
22:45 Mayans M.C.
Er staan levens op het spel, maar Angel wordt afgeleid door familiale problemen. Emily onderwerpt haar echtgenoot en EZ's vader aan een kruisverhoor over waar hun loyaliteit ligt.
«
»
23:50 Vikings
In IJsland ontdekt Ubbe de waarheid over Kjetills verleden. Hij moet nu een moeilijke beslissing nemen. In Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus grote gevolgen gehad.
«
»
00:40 Fosse/Verdon
Nu Bob het ziekenhuis heeft mogen verlaten, gaan de repetities voor 'Chicago' eindelijk van start. Bob pakt Gwen hard aan en suggereert zelfs dat ze moeite heeft om de jongere cast bij te benen.
«
»
01:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers