TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:05 New Tricks
Pullman's woedende moeder Grace moet naar een home. In de home die ze gekozen heeft echter, stierf onlangs iemand een verdachte dood.
«
»
06:00 All Creatures Great and Small
Het is 1937 en Glasgow is in de greep van de depressie. De net afgestudeerde dierenarts James Herriot is wanhopig op zoek naar een baan.
«
»
06:50 Death in Paradise
Het team komt terecht in de louche wereld van de eilandpolitiek wanneer de uittredende gouverneur van Saint Marie vergiftigd wordt op haar afscheidsfeestje.
«
»
07:45 Death in Paradise
Op een modeshow wordt een jong model gewurgd meteen nadat ze van de catwalk komt. Het team probeert te achterhalen hoe de dader backstage is geraakt en hoe hij kon ontsnappen.
«
»
08:40 Agatha Raisin
Wilkes doet mee aan de verkiezing van de beste jam-maker van Carsley, maar als een jurylid tijdens het evenement een dodelijk val van een dak maakt, vraagt hij Agatha om de mysterieuze dood te onderzoeken. 5/8
«
»
09:35 Agatha Raisin
Terwijl de politie ervan uitgaat dat de dood van Sybilla een ongeluk was, gaan Agatha en Sarah langs bij de familie Chance, waar ze te horen krijgen dat Sybilla het erg moeilijk had met de dood van Chloe. 6/8
«
»
10:20 Midsomer murders
Arthur Leggott, gepensioneerd muziekleraar en een inspiratie voor iedereen is met een zaklamp doodgeslagen. Deel 1/2
«
»
11:15 Midsomer murders
Arthur Leggott, gepensioneerd muziekleraar en een inspiratie voor iedereen is met een zaklamp doodgeslagen. Deel 2/2
«
»
12:00 Midsomer murders
Deel 1/2. Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken.
«
»
12:50 Midsomer murders
Deel 2/2. Barnaby en Jones moeten een ogenschijnlijke zelfmoord onderzoeken.
«
»
13:40 Midsomer murders
Tijdens het onderzoek naar de dood van een ambtenaar bij een schietpartij ontdekken Barnaby en Jones dat hij een bedreven afperser was.
«
»
14:45 Midsomer murders
Joyce is ervan overtuigd dat een lokale boer meer weet dan hij vertelt. Barnaby en Jones ontdekken hoe ze de aanvaller van de afperser moeten insluiten.
«
»
15:45 Death in Paradise
Nadat Dwayne een toespraak heeft gehouden op de uitvaart van een dierbare vriend krijgt hij een sms afkomstig van diens telefoon. Dat roept vragen op over de vaststelling van de doodsoorzaak.
«
»
16:50 Agatha Christie's Marple
Tijdens een séance in een ingesneeuwd plattelandshotel wordt de dood van de beoogde premier voorspeld. De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen in zijn hotelkamer.
«
»
18:45 Ghosts
Alison en Mike proberen een deal te sluiten in verband met een volgend event, maar iets uit het verleden van de Kapitein verhindert dat dit van een leien dakje loopt.
«
»
19:25 Ghosts
Mike doet een bijzondere ontdekking tussen enkele oude voorwerpen in de tuin. De vondst doet Thomas terugdenken aan een voorval uit zijn verleden.
«
»
20:00 The Good Karma Hospital
Als een levensgevaarlijke crisis de gelederen van het team zelf treft, moet Gabriel zijn ware gevoelens onder ogen zien.
«
»
21:00 Sherwood
Nu er twee moordenaars vrij rondlopen, heeft Ian geen andere keuze dan de hulp van de Met in te roepen om een grote klopjacht te organiseren.
«
»
22:20 Smother
Nu Calum wordt vermist, zien de Aherns zijn recente gewelddadige uitbarsting in een ander licht en Val spreekt Rory aan op zijn gedrag.
«
»
23:25 Peaky Blinders
Tommy ontvangt een mysterieuze brief op kerstavond 1925 en beseft dat de Shelby's dreigen te worden vernietigd. Terwijl de vijand nadert, vlucht Tommy naar de enige veilige plek die hij kent.
«
»
00:20 Agatha Christie's Marple
Tijdens een séance in een ingesneeuwd plattelandshotel wordt de dood van de beoogde premier voorspeld. De volgende ochtend wordt de man dood aangetroffen in zijn hotelkamer.
«
»
01:55 The Canterville Ghost
Lucy besluit dat de familie Otis een feest moet organiseren en Moppy vervroegt de datum van haar huwelijk met Cecil, tot grote teleurstelling van Virginia.
«
»
02:50 The Good Karma Hospital
Als een levensgevaarlijke crisis de gelederen van het team zelf treft, moet Gabriel zijn ware gevoelens onder ogen zien.
«
»
03:35 Motherland
Terwijl Paul van huis is, stuurt hij zijn ouders om Julia te helpen. Gelukkig is er nog Kevin om de gemoederen tussen Julia en haar schoonouders te bedaren.
«
»
04:05 Peaky Blinders
Tommy ontvangt een mysterieuze brief op kerstavond 1925 en beseft dat de Shelby's dreigen te worden vernietigd. Terwijl de vijand nadert, vlucht Tommy naar de enige veilige plek die hij kent.
«
»
05:00 Jonathan Creek
Jonathan Creek wil niets liever dan een rustig leventje leiden aan de zijde van Polly, maar zijn dorp wordt plots geplaagd door allerlei vreemde gebeurtenissen.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers