TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Gunfight at the O.K. Corral
Na een lange carrière als handhaver van de wet besluit Wyatt Earp met pensioen te gaan.
«
»
13:20 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een reeks explosies. Herrmann went aan zijn nieuwe takenpakket. Kidd krijgt een bezoekje van een oude vriend.
«
»
14:10 Chicago Fire
Casey werkt samen met een journalist en gaat op zoek naar de oorzaak van een brand in een woonwagenkamp. Boden bereikt zijn breekpunt.
«
»
15:05 Chicago Fire
Foster en Brett worden naar een huis gestuurd waar een Halloweengrap volledig uit de hand gelopen is. Ondertussen zet Gorsch zijn schrikbewind bij het brandweerkorps verder.
«
»
15:55 Hellfire Heroes
De brandweer gaat langs op de kermis voor een grondige veiligheidsinspectie. Daarnaast moeten ze ook uitrukken voor een zwaar ongeluk waarbij twee voertuigen frontaal op elkaar zijn ingereden.
«
»
16:55 All New Traffic Cops
Aan de rand van York volgen de verkeersagenten een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. In de wagen treffen ze een lading cannabis aan.
«
»
17:55 All New Traffic Cops
Paul Cording is op zijn hoede wanneer er een verband wordt gelegd tussen een gestolen wagen en een vuurwapenincident. De auto wordt al snel gevonden.
«
»
18:50 The Graham Norton Show
Gasten: Ashley Banjo, Shirley Ballas, Frank Skinner, Ewan McGregor en Miley Cyrus.
«
»
19:55 Altijd prijs
Wanneer de zes miljoen op de rekening is gestort, dringt de realiteit pas echt door bij de Desmets. De getalletjes op het uittreksel doen hen duizelen.
«
»
20:35 Tombstone
De nieuwe woonplaats van sheriff Wyatt Earp wordt geterroriseerd door de Clanton-bende. Samen met zijn broers en zijn vriend Doc Holliday gaat Wyatt de confrontatie aan.
«
»
22:55 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness gaan de uitdaging aan om met een beperkt budget een door een batterij aangevoerde sportwagen samen te stellen.
«
»
00:00 Trippers
Geraldine Kemper reist naar de VS om zowel de voor- als tegenstanders van homoseksualiteit te spreken. Oekraïne is in oorlog met Rusland, maar dat weerhoudt hen er niet van hun volksfeest te vieren.
«
»
01:00 Motorway Cops
De verkeerspolitie maakt jacht op kabeldieven, een misdaad die het land jaarlijks heel wat geld kost.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VRT CANVAS logo

Céline-Marie heeft heel haar leven al het gevoel dat ze aan de verkeerde kant van het Kanaal geboren is. Ze is gefascineerd door Engeland en vraagt Tijs om een tattoo hierover voor haar te ontwerpen. Ulrich heeft autisme. Hij heeft al wel enkele tattoos, maar wil nu twee schildpadden, op elke arm één. En dat om zichzelf te beschermen tijdens paniekaanvallen. Vaste klant Patje Goots, ex-topvoetballer en buurman van Tijs, komt opnieuw langs voor de definitieve afwerking van zijn hardrock-tattoo. Annemie heeft nierkanker, ze moet dagelijks cortison toegediend krijgen. Die boodschap wil ze op haar arm laten tatoeëren, zodat mensen in geval van een ongeval of ziekte weten wat er dient te gebeuren...

'De Tattoo Shop', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers