TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:55 Gunfight at the O.K. Corral
Na een lange carrière als handhaver van de wet besluit Wyatt Earp met pensioen te gaan.
«
»
13:20 Chicago Fire
Chicago wordt getroffen door een reeks explosies. Herrmann went aan zijn nieuwe takenpakket. Kidd krijgt een bezoekje van een oude vriend.
«
»
14:10 Chicago Fire
Casey werkt samen met een journalist en gaat op zoek naar de oorzaak van een brand in een woonwagenkamp. Boden bereikt zijn breekpunt.
«
»
15:05 Chicago Fire
Foster en Brett worden naar een huis gestuurd waar een Halloweengrap volledig uit de hand gelopen is. Ondertussen zet Gorsch zijn schrikbewind bij het brandweerkorps verder.
«
»
15:55 Hellfire Heroes
De brandweer gaat langs op de kermis voor een grondige veiligheidsinspectie. Daarnaast moeten ze ook uitrukken voor een zwaar ongeluk waarbij twee voertuigen frontaal op elkaar zijn ingereden.
«
»
16:55 All New Traffic Cops
Aan de rand van York volgen de verkeersagenten een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. In de wagen treffen ze een lading cannabis aan.
«
»
17:55 All New Traffic Cops
Paul Cording is op zijn hoede wanneer er een verband wordt gelegd tussen een gestolen wagen en een vuurwapenincident. De auto wordt al snel gevonden.
«
»
18:50 The Graham Norton Show
Gasten: Ashley Banjo, Shirley Ballas, Frank Skinner, Ewan McGregor en Miley Cyrus.
«
»
19:55 Altijd prijs
Wanneer de zes miljoen op de rekening is gestort, dringt de realiteit pas echt door bij de Desmets. De getalletjes op het uittreksel doen hen duizelen.
«
»
20:35 Tombstone
De nieuwe woonplaats van sheriff Wyatt Earp wordt geterroriseerd door de Clanton-bende. Samen met zijn broers en zijn vriend Doc Holliday gaat Wyatt de confrontatie aan.
«
»
22:55 Top Gear
Freddie Flintoff, Chris Harris en Paddy McGuinness gaan de uitdaging aan om met een beperkt budget een door een batterij aangevoerde sportwagen samen te stellen.
«
»
00:00 Trippers
Geraldine Kemper reist naar de VS om zowel de voor- als tegenstanders van homoseksualiteit te spreken. Oekraïne is in oorlog met Rusland, maar dat weerhoudt hen er niet van hun volksfeest te vieren.
«
»
01:00 Motorway Cops
De verkeerspolitie maakt jacht op kabeldieven, een misdaad die het land jaarlijks heel wat geld kost.
«
»
02:05 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers