TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Spirit: Samen vrij
Lucky wil graag leerling van de maand worden en zet samen met Maricela een kraam op voor een geldinzamelingsactie op school. Ze nemen het op tegen Pru en Abigail.
«
»
06:15 Arthur & De Minimoys
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.
«
»
06:40 Lost in Oz
De avonturen van Dorothy, die samen met haar hondje Toto in het Land van Oz verzeild geraakt.
«
»
07:05 Trolls: The Beat Goes On!
Om een band met de Bergens op te bouwen, geeft Poppy de trollen op voor Bergenbal. Smidge krijgt met zijn steenbessensap concurrentie van Guy.
«
»
07:25 Hallo K3
Josje verafgoodt het oude originele voetbaltruitje van Wesley Sneijder. Ze gelooft dat het geluk brengt. Dat het stinkt kan haar niet deren, ze wil dat Nederland wint tegen België.
«
»
07:50 Hallo K3
Kristel is helemaal in de wolken wanneer ze op blind date vertrekt. Karen heeft een echte baaldag, maar leert dankzij Marcel een wel heel bijzondere nieuwe vriend kennen.
«
»
08:15 De buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
08:30 Wakandy
Show.
«
»
08:45 Draken: Race naar de rand
Wanneer Snotvlerk door een stam van gevleugelde vrouwen uit een storm wordt gered, denkt hij dat hij in Walhalla is, tot hij erachter komt dat hij op het menu staat.
«
»
09:10 Power Rangers Beast Morphers
Op Valentijnsdag probeert Ravi het hoofd koel te houden wanneer de slechte avatar van zijn ex-vriendin Roxy oude romantische gevoelens bij hem oproept.
«
»
09:30 Slisse & Cesar
Slisse maakt kans op een promotie, tenminste als de hoofdinspecteur van de verzekeringen een positief rapport opstelt.
«
»
10:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:00 L.A.'s Finest
Terwijl Patrick vol spanning op de verkiezingsuitslag wacht en de pers te woord staat, zet het team alles op alles om Malcolm Ward te lokaliseren. Syd wil Interne Zaken de waarheid vertellen.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:35 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
13:45 Dora en de verloren stad van goud
Dora heeft samen met haar ouders het grootste deel van haar leven de wildernis verkend. Haar meest uitdagende avontuur staat haar echter nog op te wachten: de middelbare school.
«
»
15:45 America's Funniest Home Videos
Komische show.
«
»
16:10 Beat Da Bompaz
Niels Destadsbader, Brahim en Arne Vanhaecke moeten het in de eerste ronde in een ondergrondse parking in Brugge opnemen tegen de 68-jarige Josette Lambrechts, ex-wereldkampioen rolschaatsen.
«
»
17:20 Lego Masters USA
Voor de eerste opdracht worden de vijf resterende duo's opgesplitst. Terwijl de ene helft een landdier moet bouwen, krijgen de anderen de zee als thema.
«
»
18:20 Patrouille Linkeroever
Chef Johannes wordt 30 jaar. Er is echter een domper op de feestvreugde: op Rechteroever is er een Albanese bende actief die gestolen luxeproducten probeert te verkopen.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:45 Het weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten. Met Frank Duboccage, David Dehenauw of Jill Peeters.
«
»
19:55 De kotmadam
Er komt regelmatig een knappe gescheiden piloot langs in het snoephuisje. Mimi denkt dat de man een crush op haar heeft. Jeanne is er echter van overtuigd dat hij eerder een oogje op haar heeft.
«
»
20:35 Tien om te zien: De zomer van...
Coryfeeën van toen én sterren van nu (her)beleven de memorabelste acts uit het jaar 2002.
«
»
21:35 Zuidflank
Rob keert terug uit Frankrijk met zijn 'Certificat de Viticulture' op zak. Oenologe Kim stemt hem meteen gelukkig: binnen twee jaar zit er een topwijn aan te komen.
«
»
22:40 L.A.'s Finest
Syd vangt McKenna op, die rouwt om de dood van een geliefde. Ondertussen werken alle LAPD-agenten samen om Lustrom Holdings een halt toe te roepen en de vrede te laten terugkeren in Koreatown.
«
»
23:50 Franklin & Bash
Franklin en Bash vertegenwoordigen de ex-vrouw van Infeld in een meningsverschil over wie de eigenaar is van de hond Lulu.
«
»
00:40 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:00 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
01:30 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Thomas de Trein
Animatiereeks.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers