TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
06:18 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:22 Woezel & Pip overal vriendjes
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze worden voorgelezen door beroemde sporthelden, schrijvers en anderen.
«
»
06:38 Vos en Haas
Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.
«
»
06:48 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:53 Timmy Time
Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.
«
»
06:58 Mijn beste vriend Marlon
Marlon laat het cadeau dat hij voor de verjaardag van Hugo gekocht heeft in de rivier vallen en komt te laat op het feestje. Hugo wil niet uit zijn kamer komen en Marlon druipt teleurgesteld af.
«
»
07:13 Kiwi & Strit
Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af.
«
»
07:18 Pip and Posy
Pip vindt een 'geluksstok' die hij en Posy gebruiken om hun vrienden te helpen.
«
»
07:25 Peppa Pig
Mandy Muis komt een dagje kijken in de klas. Mandy zit in een rolstoel, maar ze doet aan alle spelletjes mee en heeft het reuze naar haar zin.
«
»
07:30 Peppa Pig
Mevrouw Gazelle geeft de kinderen blokfluitles. Alle kinderen krijgen een blokfluit mee naar huis om te oefenen. Een week later geven ze een concert voor de ouders.
«
»
07:35 Vilda
Vilda woont samen met haar vader in een appartement en komt erachter dat ze vaak dapperder is dan ze zelf denkt.
«
»
07:43 Anansi de spin
De spin Anansi is de hoofdpersoon in veel West-Afrikaanse, Surinaamse en Caribische sprookjes die van generatie op generatie worden doorgegeven. Bestaande verhalen werden bewerkt voor de serie.
«
»
07:51 Apennoten
Een groep kleuters heeft op school een liedje geleerd. Daarna komen ze naar de Apennotenstudio om samen met Pepijn, Bas en een muzikant het liedje nogmaals te zingen en te spelen.
«
»
08:01 Sien van Sellingen
Sien is lief, stoer, eigenwijs en beleeft allerlei avonturen. Ze vindt zichzelf groot genoeg om op een tractor te rijden of kuikentjes te verzorgen.
«
»
08:10 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:18 Splat & Seymour
Tijdens het spelen raakt Splat per ongeluk het rolluik van de winkel van meneer Nicolai. Hij durft het niet te bekennen en krijgt een knoop in zijn maag.
«
»
08:30 Studio Snugger
Onderwerpen: Superherkenner, Lichtgevende drollen, Bokslegende, Blootbril, Regenwormen en Koffie.
«
»
08:46 ZappSport
In het onderdeel 'The Battle' strijden de jongens tegen de meiden in een bepaalde sport. Kinderen met een sportprobleem krijgen hulp van een beroemde topsporter in 'Hellup'.
«
»
09:05 Patatje oorlog
Het negenjarige meisje Kiek wringt zich in allerlei vreemde bochten om haar vader te kunnen beschermen wanneer die voor zijn werk als arts naar een oorlogsgebied vertrekt.
«
»
10:26 Zara en de magische kicksen
Zara wil voetballen in het azc-selectieteam van haar broers, maar ze mag alleen klusjes doen. Dan verschijnt Engeltje. Hij geeft Zara magische schoenen en dan verandert alles.
«
»
10:37 Zara en de magische kicksen
Zara's broers hebben de toverschoenen van Zara gestolen en zijn met twee duistere types meegegaan die hen een profvoetbalcarrière beloofden, maar er staat hen heel wat anders te wachten.
«
»
10:50 Hoofdzaken
Lucas heeft korte haren en wordt daardoor steeds meer zichzelf. Lois vertelt aan Marko waarom ze zo ontzettend dol is op trompet spelen en Liam legt uit waarom je niet stoer bent als je anderen pest.
«
»
11:04 Van Vader naar Moeder
Wanneer de ouders van Andika uit elkaar gaan, besluiten ze om te gaan birdnesten. Andika wisselt niet van huis, maar haar ouders wel. Andika heeft haar eigen kamer en hoeft nooit een tas te pakken.
«
»
11:17 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Bastian (11) kan 's nachts vaak wakker liggen over het klimaat. Hij maakt zich zorgen over de toekomst, maar vindt het ook moeilijk daarom dingen te laten die hij eigenlijk leuk vindt om te doen.
«
»
11:32 Freeks wilde wereld
Freek Vonk lijkt wel in een sprookje van Duizend-en-een-nacht te zijn beland. In de eindeloze woestijn van Jordanië voelt het als een fata morgana, maar het is echt, ineens staat Freek in een oase.
«
»
11:43 Zappsport EK Voetbal dames
Ron Boszhard en typetje Theo reizen het Nederlands vrouwenelftal achterna met humoristisch spellen en verrassende vragen. Lukt het de dames om de Europese titel te verdedigen?
«
»
11:53 Junior Bake Off Vlaanderen
'School is cool' is het thema van de week en tijdens de technische opdracht worden de brooddozen gevuld met heerlijke worstenbroodjes.
«
»
12:36 Voetbalmeisjes
Marathonuitzending.
«
»
14:31 De Eindmusical
De leerlingen van groep 8 van de basisschool de 7Sprong uit Scherpenzeel werken samen toe naar het spannende, emotionele, maar vooral swingende afscheid van acht jaar basisschool.
«
»
14:48 Brugklas
Eerste scripted-reality jeugdserie in Nederland, waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen.
«
»
15:38 De heksenjagers
Jovan is geboren met een gedeeltelijke hersenverlamming. Hij is verlegen en heeft niet veel vrienden, maar in zijn fantasie is hij een misdaadbestrijdende superheld.
«
»
17:02 Willem Wever
Dit keer worden vragen beantwoord over schapenwol, cyberpesten, spijkerbed en chocopasta.
«
»
17:19 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? En hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
17:44 Wat maak je Menu?
Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant.
«
»
18:10 Welkom in de jaren 20 en 30
De Amerikaanse vliegpionier Charles Lindbergh (1902-1974) is de hoofdgast. Hij vertelt onder meer over zijn vliegreis van New York naar Parijs.
«
»
18:34 Taarten van Abel
Zarah (8) wil een taart maken voor een meisje uit haar klas, Ami. Zarah voelt zich geen meisje maar een jongen. Hij vindt Ami een heel lief en aardig meisje en zou graag wat leuks met Ami gaan doen.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk.
«
»
19:20 Zappdoc: Wat zou jij doen?
Arinda (11) heeft autisme en vindt het daardoor moeilijk om met anderen om te gaan. Op zichzelf zijn, vindt ze prettig, maar ook saai. Moet ze alleen blijven of toch proberen met anderen om te gaan?
«
»
19:43 3 op Reis
Hoewel een fietsreis voor sommigen nogal ouderwets klinkt, is bikepacken een nieuwe trend die nu ook in Nederland terrein wint. Dzifa gaat op haar allereerste bikepackingtrip.
«
»
20:22 NOS Studio Engeland
Met een voorbeschouwing op de wedstrijd Frankrijk - Italië.
«
»
20:50 NOS EK Voetbal (v), Frankrijk - Italië eerste helft
Verslag van de eerste helft Frankrijk - Italië in het New York Stadium, Rotherham.
«
»
21:50 NOS EK Voetbal (v), Frankrijk - Italië wedstrijdanalyse
Wedstrijdanalyse van de eerste helft Frankrijk - Italië. New York Stadium, Rotherham.
«
»
21:59 NOS EK Voetbal (v), Frankrijk - Italië tweede helft
Verslag van de tweede helft Frankrijk - Italië in het New York Stadium, Rotherham.
«
»
22:55 NOS Studio Engeland
Met een nabeschouwing op de wedstrijd Frankrijk - Italië.
«
»
23:18 Nieuw Zeer
De crematie-speech van Marlous was dan wel veel te lang, haar kleding was perfect.
«
»
23:53 Stacey Dooley Sleeps Over
Stacey bezoekt de familie Arkwright in haar prachtige vroeg 19e-eeuwse landhuis Hatton House op het platteland van Warwickshire en vergelijkt haar standpunten met die van hen.
«
»
00:45 Stacey Dooley Sleeps Over
In Shepherd's Bush in Londen gaat Stacey op bezoek bij het echtpaar Thomas en Cathy en hun zoon Stanley (7). Cathy en Thomas hebben een open relatie en doen aan polyamorie.
«
»
01:36 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentaal.
«
»
02:03 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
05:31 Bo Bear
Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.
«
»
05:36 Rita og Krokodille
Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.
«
»
05:41 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:48 Nijntjes avonturen groot en klein
Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.
«
»
05:55 Moon and Me
Als de dag voorbij en het poppenhuis gesloten is, vraagt het magische poppenmeisje Pepi Nana aan de maan om een verhaal te vertellen. In dat verhaal komt het hele poppenhuis tot leven!
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers