TVgids - njam!

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
06:20 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
07:00 Meesterlijke Klassiekers
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
07:30 Apero-Dining
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
08:00 Winters grillen
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
08:20 Ware delicatessen
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
09:15 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
09:45 Panklaar
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
09:55 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
10:25 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
11:00 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:15 Peppe's Toscane
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
13:00 Roger van Damme - Goud 2
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
13:30 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
14:00 Wild van wild
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
14:25 A la carte
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
14:50 De dagschotel
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
15:05 Wild van wild
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
15:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
16:00 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
16:50 De smaaktoerist
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
17:25 Nuances
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
17:55 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
19:41 De Chalet aan de Semois
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
20:30 It's Aperotime - a Taste of History
Onze bartender Naushad neemt ons mee naar het Amerika van na WO II. Toen ontstond de de geheimzinnige en exotische Tiki-cultuur.
«
»
20:40 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
21:15 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
21:40 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:15 Soep!
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
22:30 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor..
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
23:00 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
23:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:40 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
01:10 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
01:35 KLAAR IN 20 minuten
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
02:00 Het Weekmenu - reeks 2
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
02:40 Feest van eigen bodem
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
03:05 Nuances
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
03:40 De sterrenkaart
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
04:10 Lekker Lang Leven
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
04:30 Vietnjam met Quyên
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:50 Soep!
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
05:05 De Wereldkeuken
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
05:50 Ottolenghi's Mediterranean Feast
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De Aston Martin van koning Boudewijn, een schilderij van de Belgische kunstenaar Jef Verheyen en een doosje om krekels in te bewaren. Het zijn maar enkele van de bijzondere stukken die vandaag geveild worden. Docuserie waarin veilingmeesters van de meest uiteenlopende Vlaamse veilinghuizen een inkijk geven in hun wereld.

'Het Hoogste Bod', om 21.45 uur op Eén.

Dossiers