
TVgids - njam!
Andere zender »
05:55 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken een man die kookt én onderneemt, zeg gerust: hij is een all-in, Ballieu Wim!
«
»
06:20 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de Amsterdammer met het meest uitmuntende smaakprofiel: van der Eerde Michiel!
«
»
07:00 | Meesterlijke Klassiekers |
Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen.
«
»
07:30 | Apero-Dining |
Gemarineerde bloemkoolroosjes, Zeeuwse mosselen met zeegroenten, verse soep geschonken in oma's koffieservies en een crème brûlée met Parijse wafeltjes en Italiaanse kersen.
«
»
08:00 | Winters grillen |
De brandende zon is geen must meer om de BBQ aan te steken. Chef Jeroen De Pauw gaat Winters Grillen en legt als hoofdgerecht een heerlijk stuk tonijn op de BBQ.
«
»
08:20 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
09:15 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
09:45 | Panklaar |
Vandaag: een kruidenbom, ontploft in 1 pan.
«
»
09:55 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
10:25 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt een West-Vlaamse cheeta, echt een klasse apart: Desmidt Bart. De snelste chef maakt ruim binnen de tijd een risotto klaar die hij serveert met rode poon.
«
»
11:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
12:15 | Peppe's Toscane |
Toscane heeft heel wat beroemdheden voortgebracht: Michelangelo, Dante, Leonardo Da Vinci, en ook de 14e eeuwse dichter Giovanni Boccaccio.
«
»
13:00 | Roger van Damme - Goud 2 |
De beste patissier ter wereld nodigt bekende sportieve wereldkampioenen uit bij hem thuis en draagt een hemels dessert aan hen op!
«
»
13:30 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in de keuken de beauty onder alle beestige restauratore(n): Moerman Lore!
«
»
14:00 | Wild van wild |
Vandaag staat er een zeldzaam stukje wild op het menu van chef Jan Buytaert: de patrijs, een kleine akkervogel die vooral in West-Vlaanderen voorkomt.
«
»
14:25 | A la carte |
Op restaurant kiezen de meeste mensen vaak een gerecht dat ze thuis zelf niet zo gemakkelijk kunnen maken: een stukje wild, een lekkere vis, of een speciaal stukje vlees.
«
»
14:50 | De dagschotel |
De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.
«
»
15:05 | Wild van wild |
Het verschil tussen een hert en een ree mag dan wel niet duidelijk zijn voor de man in de straat, voor wildexpert Gert Michiels is het klaar als een klontje.
«
»
15:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
16:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
16:50 | De smaaktoerist |
België en Bier. Het is een geslaagd huwelijk. Vandaag bezoekt onze smaaktoerist Jeroen De Pauw een microbrouwerij in de Ardennen.
«
»
17:25 | Nuances |
Thierry Theys gaat aan de slag met de 'Krab Royal', die hij combineert met de frisse smaak van ondermeer een marshmallow van snijbonensap.
«
»
17:55 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
19:41 | De Chalet aan de Semois |
Terwijl Dominique en Jeroen hun innerlijke cowboy loslaten op hun paard, maakt Peppe een magistrale pasta in een kaasbol.
«
»
20:30 | It's Aperotime - a Taste of History |
Onze bartender Naushad neemt ons mee naar het Amerika van na WO II. Toen ontstond de de geheimzinnige en exotische Tiki-cultuur.
«
»
20:40 | De sterrenkaart |
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
21:15 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
21:40 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
22:15 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
22:30 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt Dagny Ros de tien hamvragen.
«
»
23:00 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
23:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»
00:40 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag in onze keuken een kookgrage dame met een diploma in de psychologie: Vertriest Steffi. Ze legt de zon op ons bord met haar mediterraanse frittata.
«
»
01:10 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag komt in onze keuken zijn zegje doen: De Pauw Jeroen! Hij belegt een kant en klare bloemkoolpizza met zelfgemaakte erwtenhummus en pikante merguez. Pizza pronto! En dat in 20 minuten!
«
»
01:35 | KLAAR IN 20 minuten |
Vandaag kookt de man wiens ballen berucht zijn van hier tot de Kremlin: Ballieu Wim! Hij maakt zijn reputatie waar en gaat voor balletjes op basis van zalm.
«
»
02:00 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Visballetjes met remoulade en rode kool // Indische kip met naanbrood // Ovenschotel met gehakt, wortelen en spinazie // Pasta met bloemkoolsaus, gebakken ham en erwtjes.
«
»
02:40 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt tovert een eenpansgerecht met witloof als hoofdgerecht op tafel en serveert een feestelijk dessert met simpele eitjes en jenever op tafel.
«
»
03:05 | Nuances |
Vandaag staat er een oude bekende op het menu van Johan Segers: de immens populaire Noordzeetong.
«
»
03:40 | De sterrenkaart |
Van Hecke is één van de absolute peetvaders van de Belgische gastronomie. Hij was trouwens ook de allereerste Vlaamse chef wiens keuken in 1996 met 3 Michelinsterren werd bekroond.
«
»
04:10 | Lekker Lang Leven |
Chef en diëtist Michaël Sels nodigt ons uit voor healthy English tea met zelfgemaakte scones. Daarna kiest hij voor veggie met een krokante falafelsaté van zoete aardappel en kikkererwten.
«
»
04:30 | Vietnjam met Quyên |
In Vietnjam neemt Quyên ons mee door culinair Vietnam, van noord naar zuid, van Hanoi tot aan haar roots in Quy Nhon.
«
»
04:50 | Soep! |
Witloofsoep / Goulashsoep
«
»
05:05 | De Wereldkeuken |
Chefs Mounir Toub, Vanja van der Leeden, Merijn Tol en José Polonio leren je alles over respectievelijk de Marokkaanse, Indonesische, Mediterrane en Spaanse keuken.
«
»
05:50 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Yotam Ottolenghi viert in Ottolenghi's Meditterranean Feast de oneindige mogelijkheden van lokale producten.
«
»