TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:00 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:15 SOS Piet
Laatst probeerde Leopold aardappelgalettes te maken, maar ze waren taai en niet goed gebonden. - Frederiks misérable heeft zijn naam niet gestolen.
«
»
17:50 SOS Piet
Naar aloude studententraditie zou Robbert graag een pita, durum of wrap maken. - Miguels pompoensoep smaakt niet naar pompoen. - De Zwitserse koeken van Gilles zien er niet uit zoals het zou moeten.
«
»
18:20 SOS Piet
Lucs romige kaassoep met ham ziet er niet uit, maar is wel lekker. - Peter krijgt zijn paling niet gaar, ondanks zijn ingenieuze rookmachine. - In Barcelona ontdekte Annemie mojitosorbet.
«
»
18:55 SOS Piet
Godelieves pladijs blijft aan haar pan kleven. - Sofie wil haar vriendinnen verrassen met een aperitiefhapje van spinazie, kaas en paprika. - De nonnevotten van verzorgster Micha zijn droog en zout.
«
»
19:30 SOS Piet
An zou graag een lekkere, gezonde kalfsfricassee maken. - Vorig jaar heeft Xanthe in Londen een lekkere vegetarische champignonsaus gegeten. - Annelies haar bananenijs valt amper ijs te noemen.
«
»
20:00 EHBL
Twee jaar geleden kochten Wouter en Justine, beiden twintigers, een gigantisch huis in Otegem. Het was een koopje, maar wel eentje met nog heel wat werk aan.
«
»
20:35 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:35 De Planckaerts
Er is een nieuwe Planckaert op komst en die onthaal je met tromgeroffel, vindt Junior. Bij haar ouders in Deinze pakt Magali haar bevallingskoffer.
«
»
23:15 Pa heeft een lief
Fernand en Rachel hebben een weekje vakantie gepland. De slager wil dat Francis de winkel ondertussen openhoudt, maar de jongeman heeft daar geen zin in.
«
»
23:50 EHBL
Twee jaar geleden kochten Wouter en Justine, beiden twintigers, een gigantisch huis in Otegem. Het was een koopje, maar wel eentje met nog heel wat werk aan.
«
»
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

De knappe, avontuurlijke en briljante Robin heeft nog zijn hele leven voor zich, tot hij verlamd raakt door polio. Tegen alle adviezen in, brengt zijn knappe vrouw Diana hem naar huis om hem liefdevol te verzorgen.

'Breathe', film uit 2017 met oa. Claire Foy en Andrew Garfield, om 22.55 uur op Eén.

Dossiers