TVgids - VTM GOLD

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:50 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
06:00 Joe
«
»
10:30 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:00 Joe
«
»
14:55 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
16:00 Kriebels
Gasten als Els De Schepper, Carry Goossens en An Nelissen vullen krantenkoppen aan, voeren kleine sketches op en zingen af en toe een liedje.
«
»
17:15 SOS Piet
Laatst probeerde Leopold aardappelgalettes te maken, maar ze waren taai en niet goed gebonden. - Frederiks misérable heeft zijn naam niet gestolen.
«
»
17:50 SOS Piet
Naar aloude studententraditie zou Robbert graag een pita, durum of wrap maken. - Miguels pompoensoep smaakt niet naar pompoen. - De Zwitserse koeken van Gilles zien er niet uit zoals het zou moeten.
«
»
18:20 SOS Piet
Lucs romige kaassoep met ham ziet er niet uit, maar is wel lekker. - Peter krijgt zijn paling niet gaar, ondanks zijn ingenieuze rookmachine. - In Barcelona ontdekte Annemie mojitosorbet.
«
»
18:55 SOS Piet
Godelieves pladijs blijft aan haar pan kleven. - Sofie wil haar vriendinnen verrassen met een aperitiefhapje van spinazie, kaas en paprika. - De nonnevotten van verzorgster Micha zijn droog en zout.
«
»
19:30 SOS Piet
An zou graag een lekkere, gezonde kalfsfricassee maken. - Vorig jaar heeft Xanthe in Londen een lekkere vegetarische champignonsaus gegeten. - Annelies haar bananenijs valt amper ijs te noemen.
«
»
20:00 EHBL
Twee jaar geleden kochten Wouter en Justine, beiden twintigers, een gigantisch huis in Otegem. Het was een koopje, maar wel eentje met nog heel wat werk aan.
«
»
20:35 Super 50
Muziekshow.
«
»
21:30 Tien Om Te Zien
Hitparade.
«
»
22:35 De Planckaerts
Er is een nieuwe Planckaert op komst en die onthaal je met tromgeroffel, vindt Junior. Bij haar ouders in Deinze pakt Magali haar bevallingskoffer.
«
»
23:15 Pa heeft een lief
Fernand en Rachel hebben een weekje vakantie gepland. De slager wil dat Francis de winkel ondertussen openhoudt, maar de jongeman heeft daar geen zin in.
«
»
23:50 EHBL
Twee jaar geleden kochten Wouter en Justine, beiden twintigers, een gigantisch huis in Otegem. Het was een koopje, maar wel eentje met nog heel wat werk aan.
«
»
00:20 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers