TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Verwacht op VTM 3
«
»
11:35 The Big Bang Theory
Tijdens een etentje komt het tot een fikse ruzie tussen Amy, Bernadette en Leonard enerzijds en Sheldon en Penny anderzijds. Raj en Howard kijken samen naar een horrorfilm.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Paul Blart: Mall Cop 2
Paul Blart vertrekt met zijn dochter Maya op vakantie naar Las Vegas. Maar wanneer hij daar een criminele bende op het spoor komt, roept de plicht en is het aan hem om de criminelen te stoppen.
«
»
16:25 9-1-1: Lone Star
Owen Strand, een man met een progressieve kijk op het leven en op brandbestrijding, overleefde als enige van zijn kazerne in Manhattan de aanslag van 9/11. Hij besluit naar Austin, Texas, te verhuizen
«
»
17:30 9-1-1: Lone Star
Het team moet een uitbraak van kwikvergiftiging, waarbij de slachtoffers zich als een soort zombie gedragen, zien in te tomen. Owen moet in het reine zien te komen met zijn ziekte.
«
»
18:25 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
De onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick O'Connell trekt ten strijde tegen drakenkeizer Han. De mummie van deze Chinese keizer is na tweeduizend jaar uit zijn tombe opgestaan.
«
»
20:30 Rough Night
Vijf beste vriendinnen komen tien jaar na hun afstuderen aan de universiteit bij elkaar voor een wild vrijgezellenweekend in Miami. Het feest neemt een donkere wending wanneer ze een stripper doden.
«
»
22:30 Timeless
Wanneer een missie verkeerd loopt, brengen Wyatt en Rufus een 17-jarige JFK naar het heden en gaan vervolgens tot het uiterste om de toekomstige president te beschermen.
«
»
23:30 Emergence
Een politiechef ontdekt een kind in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval. Het meisje herinnert zich niets meer. De politiechef besluit voor haar te zorgen en neemt haar in huis.
«
»
00:20 The Orville
De bemanning haast zich naar een groepje overlevers op een planeet die op het punt staat vernietigd te worden door haar zon.
«
»
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers