TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Verwacht op VTM 3
«
»
11:35 The Big Bang Theory
Tijdens een etentje komt het tot een fikse ruzie tussen Amy, Bernadette en Leonard enerzijds en Sheldon en Penny anderzijds. Raj en Howard kijken samen naar een horrorfilm.
«
»
12:05 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
14:35 Paul Blart: Mall Cop 2
Paul Blart vertrekt met zijn dochter Maya op vakantie naar Las Vegas. Maar wanneer hij daar een criminele bende op het spoor komt, roept de plicht en is het aan hem om de criminelen te stoppen.
«
»
16:25 9-1-1: Lone Star
Owen Strand, een man met een progressieve kijk op het leven en op brandbestrijding, overleefde als enige van zijn kazerne in Manhattan de aanslag van 9/11. Hij besluit naar Austin, Texas, te verhuizen
«
»
17:30 9-1-1: Lone Star
Het team moet een uitbraak van kwikvergiftiging, waarbij de slachtoffers zich als een soort zombie gedragen, zien in te tomen. Owen moet in het reine zien te komen met zijn ziekte.
«
»
18:25 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor
De onverschrokken ontdekkingsreiziger Rick O'Connell trekt ten strijde tegen drakenkeizer Han. De mummie van deze Chinese keizer is na tweeduizend jaar uit zijn tombe opgestaan.
«
»
20:30 Rough Night
Vijf beste vriendinnen komen tien jaar na hun afstuderen aan de universiteit bij elkaar voor een wild vrijgezellenweekend in Miami. Het feest neemt een donkere wending wanneer ze een stripper doden.
«
»
22:30 Timeless
Wanneer een missie verkeerd loopt, brengen Wyatt en Rufus een 17-jarige JFK naar het heden en gaan vervolgens tot het uiterste om de toekomstige president te beschermen.
«
»
23:30 Emergence
Een politiechef ontdekt een kind in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval. Het meisje herinnert zich niets meer. De politiechef besluit voor haar te zorgen en neemt haar in huis.
«
»
00:20 The Orville
De bemanning haast zich naar een groepje overlevers op een planeet die op het punt staat vernietigd te worden door haar zon.
«
»
01:10 Verwacht op VTM 3
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers