TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:15 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:10 Ferris Bueller's day off
Samen met zijn vriendin Sloane en zijn beste vriend Cameron besluit meesterspijbelaar Ferris Bueller een dagje plezier te maken in Chicago. Ze gebruiken daarvoor de Ferrari van Camerons vader.
«
»
14:05 My Wife and Kids
Michael en Jay worden opgeroepen door de rechtbank en komen in dezelfde jury terecht.
«
»
14:35 My Wife and Kids
Junior, Vanessa, Claire, Tony, Kady en Franklin vinden een portefeuille vol met geld en maken ruzie over wie het geld mag hebben.
«
»
15:05 Motorway Cops
De verkeerspolitie krijgt geregeld te maken met vernielingen die veroorzaakt worden door zij die de regels negeren en gevaarlijke risico's nemen.
«
»
16:20 Motorway Cops
De verkeerspolitie spoort bestuurders op die niet gepakt willen worden. En sommigen nemen daarbij uitzonderlijke risico's, waaronder twee mannen die vermoedelijk drugs vervoeren.
«
»
17:35 Anger Management
Charlie moedigt Nolan aan om zijn relatie met Lacey te verbeteren. Ed en zijn vrienden lichten Sean op tijdens het kaarten.
«
»
18:00 How I Met Your Mother
Ted en Robin krijgen voor het eerst ruzie. Zij is het beu om 's avonds naar zijn geklaag over het werk te luisteren. Ted lucht dan maar zijn hart bij Barney.
«
»
18:30 How I Met Your Mother
Lily's flat staat op instorten, waardoor ze tijdelijk bij Barney intrekt. Hij vindt het verschrikkelijk om een vrouw in zijn vrijgezellenflat te laten logeren.
«
»
19:00 How I Met Your Mother
Lily verandert om de haverklap van toekomstvisie. In afwachting van haar droomjob dient ze op in een Hawaïaanse taverne.
«
»
19:30 How I Met Your Mother
Ted overtuigt Marshall om op stap te gaan met Chloe, de serveerster van het koffiehuis. Barney houdt er een andere mening op na en zegt dat Chloe karaktergestoord is.
«
»
20:00 Highway Cops
De wegpolitie houdt een fietser tegen die duidelijk een glaasje teveel op heeft.
«
»
20:30 The Alamo
Texas, 1836. In hun strijd tegen de Mexicaanse overheerser hebben 183 Texanen en enkele vrijwilligers zich teruggetrokken in The Alamo, een voormalig franciscanenklooster.
«
»
22:55 Anger Management
Charlie wil zijn nieuwe medewerkster ontslaan omdat ze altijd partij kiest voor Jordan. Nolan stopt met drugs om indruk te maken op de ouders van Lacey.
«
»
23:25 Anger Management
Charlie moet een belangrijke beslissing nemen. Blijft hij bij zijn groep of gaat hij als psycholoog aan de slag bij een baseballteam?
«
»
23:55 Highway Cops
Een chauffeur op roadtrip door het Zuidereiland wordt betrapt op rijden onder invloed. En een koppel dat op huwelijkreis is, heeft moeite om hun ogen op de weg te houden.
«
»
00:20 Highway Cops
De helikopter wordt ingeschakeld na een ongeluk op de natte wegen van de Nieuw-Zeelandse Alpen. En een wagen raakt beschadigd door een rots en een bijl.
«
»
00:50 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers