TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:25 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»
06:30 Pingu
Kleianimatieserie over de kleine pinguïn Pingu.
«
»
06:40 Pieter Konijn
Wanneer Pieter gedwongen de locatie van de geheime boomhut moet prijsgeven aan FLopsie en Mopsie, besluiten de meiden om daar lekker rond te blijven hangen.
«
»
06:53 My Petsaurus
Liveaction kleuterserie waarin het meisje Chloe haar huisdinosaurus probeert op te voeden.
«
»
06:55 Rintje
Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. Met een oor in de lucht en zijn neus omhoog ontdekt deze foxterriër de wereld.
«
»
07:00 Pip and Posy
Pip en Posy spelen avonturiertje met Varkentje en Kikker als Pip per ongeluk Varkentje laat vallen. Pip krijgt een goed idee en kiest een plakplaatje uit zijn stickerdoosje als 'pleister'.
«
»
07:10 Love Monster
Klein Zacht Konijntje heeft een danswedstrijd en dus moet Lief Monster een dagje alleen doorbrengen.
«
»
07:15 Peppa Pig
Kapitein Hond is jarig en mama Hond verrast hem met een boottocht.
«
»
07:20 Peppa Pig
Opa Big en opa Hond laten hun mooie kas vol tomaten zien aan Peppa en George.
«
»
07:25 Apennoten pop
Er wordt per thema een liedje door de kinderen gezongen dat gebaseerd is op een bekend popliedje. Er wordt ook gedanst.
«
»
07:40 Splat & Seymour
Papa vraagt Splat om te zingen tijdens de presentatie van zijn nieuwe muzikale eend. Splat weet dat zingen niet zijn sterkste kant is en hij haalt Cassandra over om het te doen.
«
»
07:50 Les Schtroumpfs
Wanneer Knutselsmurf en Smurfstorm te weten komen dat Gargamel Azraël wil laten vliegen, besluiten ze om zelf vliegtuigen te maken om de kat in de lucht te bestrijden.
«
»
08:05 That's Joey!
Joey denkt dat hij zijn zusje Lilly in een muis heeft veranderd. Dus moet hij al zijn goocheltrucs inzetten om haar weer terug te goochelen.
«
»
08:15 KRO Kindertijd
In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.
«
»
08:20 Trex
Simon bedenkt een 'combi-activiteit', namelijk 'trampoline-basketbal'. Stem vindt het maar niks.
«
»
08:30 Studio Snugger
Showprogramma waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen. In de studio staat de vraag centraal of het waar is of niet. Is het 'kletspraat'?
«
»
08:45 ZappSport
In de Zappsport Kantine ontvangt Ron op eigen wijze kinderen en bekende sporters met hun verhalen, wensen en dromen op sportgebied.
«
»
09:05 Ninja Nanny
Er zit een nieuw meisje in Hunters klas: Samira. Christa stookt de klas tegen haar op. Joachim denkt de ninja's op het spoor te zijn. Hunter komt dingen te weten over Farah die ze nog niet wist.
«
»
09:25 De Proefkeuken
Pieter Hulst en Willem Voogd gaan proberen om de lekkernijen die nooit iemand zelf maakt toch eigenhandig in elkaar te sleutelen. Dit keer proberen ze hun eigen drop te maken.
«
»
09:50 Koken met konijnen
Quan en zijn geadopteerde hond Shadow komen op bezoek. Koks Diederik en Ayrton maken overheerlijke Spaanse 'tapas para perros y humanos' en voegen daar nog een Spaanse ode voor Shadow aan toe.
«
»
10:10 Hoofdzaken
Amjad vertelt dat hij nog even goed moet oefenen voor hij een profvoetballer kan worden. Marloes legt uit waarom zij in de ochtend rondstuitert als een stuiterbal.
«
»
10:25 Zeven kleine criminelen
De dag van de bankoverval is aangebroken. Raffie en zijn team zijn er klaar voor. Lukt het hen om de best beveiligde bank van het land te overvallen?
«
»
11:05 De Blauwe Hond
Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren om dit te blijven doen en daar vrij in te zijn. Kunst is grenzeloos, alles mag.
«
»
11:25 De Stripshow
Leon Römer laat stapsgewijs zien hoe je een stripfiguur tekent, hoe je emoties toevoegt aan je figuur, hoe je beweging toevoegt en hoe je teksten door kleur of vorm nog duidelijker worden.
«
»
11:35 Vlogmania
De vlogfamilie Kick is blij met hun nieuwe drone, tot blijkt dat deze ook gevaarlijk kan zijn. Jaylinn zingt een lied, in de hoop ontdekt te worden.
«
»
11:45 Klaas kan alles
Klaas zoekt uit of je een foto kan maken van 140 hectare land rondom Paleis het Loo. Om het extra moeilijk te maken mag Klaas geen brandstof gebruiken.
«
»
12:10 Tussen Kop en Staart
Van welk dier zijn die harde poepbonken die Rachel naar de studio heeft meegenomen? Wat doet de tandarts met een zwaar ontstoken kattengebit? En hoe wordt de neusaap ook wel genoemd?
«
»
12:20 Hoe overleef ik...
Marathonuitzending.
«
»
14:45 Brugklas weekoverzicht
Jeugdserie.
«
»
15:35 Supa Modo
Jo is dol op superhelden en dankzij haar fantasie kan ze vergeten dat ze doodziek is. Wanneer Jo overtuigd raakt van haar eigen superkrachten helpt het hele dorp mee om een superheldenfilm te maken.
«
»
16:45 Checkpoint
Kun je vliegen in een zelfgebouwde luchtballon? Hoe kun je een noodstop maken als je remmen het niet meer doen? Kun je zelf een steadycam bouwen? En wie valt er deze week af in 'Checkpoint Champion'?
«
»
17:10 Zapp Your Planet
Toon deelt de stad met de vos, Manon start een reddingsactie voor kantoorplanten en Nienke reikt de bokaal uit voor de kleinste voetafdruk.
«
»
17:30 Topdoks
Rachel en Elbert willen weten of je ook beter kunt poepen en zo ja, hoe dan. Elbert gaat met een nog dampende bolus bij een poepexpert langs.
«
»
17:50 Brainstorm
Wat gebeurt er in je hersenen als je last hebt van geheugenverlies? Hoe werkt het autistische superbrein van cabaretier Fabian? En waarom kan je tijd zo verschillend ervaren?
«
»
18:15 Vlogmania
Game-vloggers Ans en Johan krijgen ruzie tijdens hun live-uitzending. Vader en moeder Kick proberen hun dochter Jessica aan het vloggen te krijgen, maar hebben weinig succes.
«
»
18:35 Taarten van Abel
Agnes maakt een frisse vriendschapstaart voor haar BFF (best friend forever) Tea. Hoewel zij al lange tijd door dik en dun hartsvriendinnen zijn, is Agnes niet altijd even aardig voor Tea.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:20 ZappDoc: Nog één week
Dylano (10) en Chalisa (12) verhuizen met het gezin naar een Thomashuis. Hun ouders worden de verzorgers van acht mensen met een verstandelijke beperking. Hoe zal hun leven veranderen?
«
»
19:45 3 op Reis
Dzifa vervolgt haar backpackreis door Frankrijk en komt aan in de stad Bayonne, die wordt gezien als de hoofdstad van Frans Baskenland. Maurice vervolgt zijn reis op de motor. Hij komt aan in IJsland.
«
»
20:20 NOS Voetbal Nations League voorbeschouwing
Sportmagazine.
«
»
20:35 NOS Voetbal Nations League eerste helft
Rechtstreeks verslag van de eerste helft van de Nations League.
«
»
21:32 NOS Voetbal Nations League wedstrijdanalyse
Wedstrijdanalyse van de Nations League.
«
»
21:40 NOS Voetbal Nations League tweede helft
Rechtstreeks verslag van de tweede helft van de Nations League.
«
»
22:35 NOS Voetbal Nations League nabeschouwing
Finale.
«
»
22:55 Streetlab: Camping de liefde
Er staat een speeddate en tent-ation weiland op het kampeerprogramma.
«
»
23:35 Jeuk
Diederik en Thomas strijden om de positie van getuige op het huwelijk van Peter. Thomas moet daarvoor nog wel in het rijke verleden van Peter duiken.
«
»
00:10 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
01:10 NOS Studio Voetbal
Sjoerd van Ramshorst neemt met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal door.
«
»
02:00 Jeugdjournaal met gebarentolk
Mix van het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, het weer en een nieuwsgerelateerde stelling.
«
»
02:20 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:00 NOS Studio Sport
Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.
«
»
03:55 TekstTV
Actualiteitenmagazine.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De industrie probeert het klimaatbeleid te dwarsbomen door twijfel te zaaien, ondanks toenemende bewijzen voor de klimaatverandering bij het begin van het nieuwe millennium. Denk maar aan de ondersteuning van aardgas als schonere energiebron, waardoor de overgang naar hernieuwbare energie ernstig vertraagd wordt.

'Big Oil v the World', om 21.40 uur op Canvas.

Dossiers