TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
03:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:15 Hotel Inpector
Realityreeks.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Champions League Magazine
Magazine.
«
»
10:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:30 De Dokter Die Geen Medicijnen Meer Voorschrijft
Dokter Chris van Tulleken wil zijn theorie in de praktijk omzetten en biedt daarom steeds meer behandelingen zonder medicatie aan.
«
»
12:45 Love It or List It - Australia
Reality-show.
«
»
13:45 Rupaul's Drag Race UK
De queens krijgen de opdracht om hun acteertalent te demonstreren in de nieuwe kostuumdramareeks 'Downton Draggy'. Juryleden: 'Game of Thrones'-ster Maisie Williams, Michelle Visage en Graham Norton.
«
»
15:05 Help, Mijn Man Is een Klusser
In Kaatsheuvel woont Monique al elf jaar in een huis dat half af is en is het helemaal zat. Er zijn veel spanningen binnen het gezin door het klusgedrag van haar man, Mart.
«
»
16:05 Blind getrouwd: Australië
De relatie van Jo en James bereikt een nieuw dieptepunt wanneer James een volledige dag niets van zich laat horen. En twee nieuwe koppels doen hun intrede in het experiment.
«
»
17:25 Blind getrouwd: Australië
Er vindt opnieuw een huwelijk plaats. En ondertussen zien we hoe het de nieuwe koppels vergaat op hun huwelijksreis. Jo en James spreken af om te kijken of ze nog wel een toekomst samen hebben.
«
»
18:50 Steenrijk Straatarm
Vlaamse realityreeks (2020) over rijke en arme gezinnen die van huis wisselen.
«
»
20:00 Axel gaat binnen
Axel neemt zijn intrek in het meest exclusieve woonzorgcentrum van het land: Belle Epoque in Knokke. Een standaardkamer kost er 115 euro per dag, een suite varieert tussen 169 en 229 euro per dag.
«
»
21:05 Anouk Matton Privé
Anouk Matton laat de camera's 'backstage' toe in haar privéwereld tijdens de laatste maand waarin ze samen met Dimitri aftelt naar de geboorte van hun allereerste kindje en de eerste weken als mama.
«
»
22:05 Groeten uit
Sam Gooris, Kelly Pfaff en hun kinderen Shania en Kenji keren terug naar het jaar 1989, het jaar waarin onder meer de Berlijnse Muur ten val kwam.
«
»
23:10 Het spreekuur
Een glas rode wijn per dag is goed voor je lichaam: het is een misverstand dat we vaak horen. Dagelijks alcohol consumeren is schadelijker voor je lever dan een nacht per week stevig doordrinken.
«
»
00:10 999: What's Your Emergency?
Een man belt het noodnummer omdat hij verontrustende berichten krijgt van zijn vriendin. Het team wordt ook gebeld door de vrouw van een succesvolle zakenman die vermist blijkt te zijn.
«
»
01:10 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 3 logo

Nancy wil Syd helpen om de gestolen fentanyl aan de politie te overhandigen zonder dat hun betrokkenheid aan het licht komt. Het vreemde gedrag van Izzy leidt Nancy af, en er duikt een geest uit het verleden van Syd op.

'L.A.'s Finest', om 22.40 uur op VTM 3.

Dossiers