TVgids - Ketnet

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
06:00 Tik Tak
Het verkennen van een appel, magische bloemen. Boekenjongen maakt een spiegel door te toveren.
«
»
06:05 Bumba
Bumba tovert ballonnen en vliegt weg. Bumbina doet daarna een act met een bal op haar hoofd.
«
»
06:10 Simon
Voor de Grote Dierenparade op school heeft papa een krokodillenkostuum voor Simon gemaakt. Op school vinden Lea, verkleed als papegaai, en Fernando als olifant, Simons kostuum supergeweldig.
«
»
06:15 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de leukste kinderliedjes, en iedereen doet mee.
«
»
06:20 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje en Viktor hebben geen zin om te koken. Ze gaan naar een restaurant, ze kunnen niet kiezen.
«
»
06:30 Odo
Odo heeft een nieuwe danspas, maar niemand merkt hem op. Hij vraagt de andere vogels om voor hem een nest in de top van de hoogste boom in het bos als podium te bouwen. Als Odo zijn evenwicht verliest, moeten zijn vrienden hem proberen te redden.
«
»
06:35 Lu en de dolle boel minis
Als Biba een speelgoeddinosaurus als verjaardagscadeau krijgt, is Lu erg jaloers.
«
»
06:40 Monty & Co
Gabriella besluit dat kleuren als geel iedereen gelukkig maken, maar blauw maakt ze verdrietig. Gabriella probeert Monty en de rest te bevrijden van de kleur blauw, maar dat maakt iedereen boos.
«
»
06:50 Edmond & Lucy
De zon schijnt en iedereen zweet. Luzie wil de anderen verrassen met een geheime plek waar ze zich heerlijk kunnen verfrissen. Maar eerst moet ze bewijzen dat ze de anderen erheen kan leiden zonder te verdwalen.
«
»
07:00 Sarah knutselt
Sarah knutselt samen met haar vriendjes de leukste knutselwerkjes.
«
»
07:05 Toet Toet Cory Carson
Cory is vastbesloten om de aankomende danswedstrijd te winnen. Hij traint zo hard, dat de lol er helemaal vanaf gaat voor Benny, zijn gefrustreerde danspartner en hij niet meer naar het dansfeest wil.
«
»
07:15 Saïd & Anna
Saïd en Anna willen de muur van hun hut verven. Sameer geeft ze de kleur 'vliegenblauw'. Trekt deze kleur vliegen aan? Dat willen Saïd en Anna niet en doen alle blauwe spullen in de winkel weg.
«
»
07:25 Samson en Marie
Samson krijgt telefoon van Van Leemhuyzen, hij vraagt of Samson naar de tijgers wil komen kijken.
«
»
07:30 Samson & Marie ijsjestijd
Tarik doet mee aan een ijseetwedstrijd tegen Samson. Ze kiezen beiden hun favoriete smaak. Tarik speelt vals, hij heeft voor de gelegenheid een lange jas aan en kiepert het ijs in zijn vele binnenzakken. Tot het ijs smelt.
«
»
07:35 Interstellar Ella
Slippy moest zijn uitvindingen opruimen dus hij heeft ze aan de koude kant van Mercurius gelegd. Als deze kant opwarmt, wordt het een race tegen de zon om de uitvindingen te redden.
«
»
07:45 De Smurfen nieuw
Opgehitst door de legendarische competitiviteit van Smurfstorm gaat Smurfin de ene na de andere weddenschap aan. Maar dan verliest ze het Smurfendorp. Als ze het terug wil krijgen, mag Smurfin geen fouten maken.
«
»
07:55 Welkom in de Wilton
Eindelijk schrijft Junior de perfecte liefdesbrief voor Julie. Maar wanneer hij oog in oog staat met Julie om de brief af te geven, gaat het weer mis en komt de brief in de verkeerde handen terecht.
«
»
08:10 Idefix en de onverzettelijken
Labienus vindt een mysterieus beeldje van de Egyptische godin Bastet. Het beeldje is magisch en geeft Monalisa de macht om iedereen te hypnotiseren. Monalisa hypnotiseert Vitamine onmiddellijk en gebruikt hem om Idefix in een val te lokken.
«
»
08:20 Shaun het schaap
De ijscowagen komt eraan en Bitzer weet al wat voor lekkers hij wil halen. Zijn werk is echter nog niet af, hij heeft nog een hele lijst met klusjes die in de weg staan.
«
»
08:30 Zotte dieren
Gary laat een heleboel clips zien van huisdieren die allemaal behoorlijk goed kunnen vangen, terwijl Dora de hond een paar nieuwe trucjes uitvoert die haar beste vriend haar geleerd heeft.
«
»
08:35 Zotte dieren
Rat heeft haar stuiterbal meegenomen voor zijn vrienden. Er is een kat die vuilnis opraapt.
«
»
08:40 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
08:45 Karrewiet met VGT
Infomagazine voor de jeugd met het dagelijkse nieuws, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
08:55 2 kleine vogels
De gevleugelde vrienden genieten van een zonnige dag totdat een klein wolkje zich boven de witte vogel nestelt. De regen valt en drenkt de witte vogel, waardoor de zwarte vogel moet lachen.
«
»
09:00 Tik Tak
Rode paprika's dansen de tango in de serre en de tekenende man geniet van een achtbaan.
«
»
09:05 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
09:10 Simon
Fernando toont zijn super nieuwe trapauto aan Simon. Helaas is er niet genoeg ruimte voor twee in de auto. Dus als papa Simon vertelt dat opa er een voor hem heeft gemaakt toen hij klein was, is Simon dolblij.
«
»
09:15 Sarah leest voor
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach en leest graag 'de avonturen van Sokpop' voor.
«
»
09:20 Kaatjes Kameraadjes
Viktor is verdrietig omdat hij zijn lievelingspotlood kwijt is. Kameraadje Hanna laat zien wat zij doet als ze verdrietig is.
«
»
09:30 Odo
Als Odo het gerucht hoort dat de Kampleider weggaat, begint hij een wild plan om haar te laten blijven. Alle vogels gaan mee in Odo's wilde plan, maar het is niet duidelijk of het gerucht wel waar is.
«
»
09:35 Lu en de dolle boel minis
Declan leert dat er dingen zijn waar mensen gewoon het antwoord niet op weten, en dat dit oké is.
«
»
09:40 Monty & Co
Lulu wil graag een huisdier, maar ze weet niet wat voor eentje. Ze doet alsof Slak, Gabriella en Monty verschillende huisdieren zijn, maar zij zijn niet zo gemakkelijk. Ze besluit dus om voor haar speelgoedhondje te kiezen, die alles doet wat ze wil.
«
»
09:50 Edmond & Lucy
Terwijl Lucy doet alsof ze niet bang is voor draken, besluit Edmond haar moed op de proef te stellen. Met hulp van zijn vriend en inspiratie van het zelfportret van Georges Hibou gebruikt Edmond alles uit de natuur om een gave draak te maken.
«
»
10:00 Sarah doet yoga
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad en betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met Sokpop probeert ze leuke yogahoudingen uit. Iedereen doet mee.
«
»
10:05 Toet Toet Cory Carson
Cory krijgt een lekke band terwijl hij bumperbal oefent met zijn vrienden. Iedereen maakt zich zorgen, omdat de grote wedstrijd al over een paar uur van start gaat. Dokter Wisserbril probeert hem te repareren.
«
»
10:15 Aap, Poot, Pies
Aisia vindt het vreemd dat wolven op bepaalde plekken plassen om hun terrein te markeren. Maar als het neefje van de directeur haar plek naast Luc op de kar inneemt, moet ook zij ook iets verzinnen om haar plekje af te bakenen.
«
»
10:25 Samson & Marie ijsjestijd
Marie krijgt van Robert een waaier uit China. Marie legt uit dat daar wat mee verteld kan worden.
«
»
10:30 Tik Tak
De verkenning van een hele kleine wereld met een pretpark en een robot in een bal.
«
»
10:35 Bumba
Vlaamse animatiereeks over de avonturen van circusclown Bumba en zijn vriendjes Bumbina, Bumbalu, Kiwi de vogel, Nanadu de berin en Tumbi de olifant. Samen verkennen ze op een grappige en educatieve manier de wereld waarin ze leven.
«
»
10:40 Simon
Het is zaterdag en Simon en Gaspard zijn heel vroeg op om een treinspoor aan te leggen in de tuin. Ze doen het heel zachtjes, om papa niet wakker te maken, wanneer mama hen plots verrast.
«
»
10:45 Sarah zingt
Sarah zingt samen met haar vriendjes de allerleukste kinderliedjes om mee te zingen.
«
»
10:50 Kaatjes Kameraadjes
Kaatje heeft lekker gekookt. Ze heeft patatjes en worteltjes klaargemaakt, maar Frits en Frats hebben daar geen zin in. Gelukkig staat er een kameraadje klaar om Kaatje te helpen.
«
»
11:00 Odo
Leonardo's moeder is naar de dokter en hij is bezorgd. Odo wil helpen zijn gedachten af te leiden.
«
»
11:05 Lu en de dolle boel minis
Lu leert dat ze niet boos kan zijn op iemand die iets doet wat zij ook heeft gedaan.
«
»
11:10 Monty & Co
Wanneer een klant een kapotte klok terugbrengt naar Monty en Co, is Monty zeer verontwaardigd. Eddie repareert het voorwerp en de klant gaat blij weg. Eddie en Gabriella proberen Monty te helpen door te doen alsof zij klanten zijn.
«
»
11:20 Edmond & Lucy
Edmond, Lucy en Mitzi zijn vastbesloten om rupsen uit hun tuin te jagen, maar Harry vertelt hen dat er 's nachts een wezen langs zal komen om te helpen. s Nachts sluipen de kinderen naar buiten om het mysterieuze wezen te zien.
«
»
11:30 Sarah beweegt
Sarah woont in een kleurrijke blokkentoren met een gezellig voortuintje aan de rand van de stad. Ze betovert iedereen met haar mooie glimlach. Samen met haar vriendjes gaat ze op avontuur vol bewegingen. Iedereen doet mee.
«
»
11:35 Toet Toet Cory Carson
Om te ontsnappen aan de bemoeizuchtige Chrissy, vraagt Cory zijn ouders of hij eindelijk een eigen kamer mag krijgen. Maar als hij die eindelijk krijgt, voelt het toch niet helemaal goed.
«
»
11:45 Casper en Emma
Emma en Casper kijken uit naar het poppentheater op school. Het theater speelt het sprookje 'Roodkapje en de wolf' en Casper vindt het best wel eng. Emma leert hem hoe hij dapper moet kijken.
«
»
11:55 Samson en Marie
Marie heeft een date. Ze wil graag dat Samson met haar mee gaat op de date om een goede indruk te maken. Haar date is namelijk dol op hondjes. Maar Samson heeft daar helemaal geen zin in.
«
»
12:00 Molang
Een bang paard dat een wagen achter zich aan trekt, loopt een dorp in het Wilde Westen binnen. Molang en Piu Piu slagen erin het dier te stoppen en ontdekken met verbazing de inhoud van de kar: flesjes met een magisch drankje dat enorme kracht geeft.
«
»
12:05 Interstellar Ella
Ella gaat met de nieuwe onderzoeksassistente van haar moeder op zoek naar een verdwenen ster. Ze komen uit bij het super massieve zwarte gat in het centrum van het heelal. Ella leert het wat rustiger aan te doen en beter te kijken.
«
»
12:15 Interstellar Ella
De kinderen vinden een Voyager-ruimtesonde en beluisteren de gouden plaat. Ze besluiten hun eigen bericht op te nemen en de Voyager weer op reis te sturen. Maar Ella wil zo snel gaan dat het een haastklus wordt en er gaat van alles mis.
«
»
12:30 De Smurfen nieuw
De Smurfen organiseren een wedstrijd om nieuwe Brandweersmurfen aan te stellen.
«
»
12:40 Idefix en de onverzettelijken
De grootschalige productie van een parfum voor de Romeinse legioenen bedreigt alle maretakken in de streek. Met behulp van de kleine Vitamine probeert Idefix generaal Labienus van het parfum af te krijgen.
«
»
12:50 Zig & Sharko
Marina wil haar vader de klepels laten zien, maar ze is bang voor zijn reactie. Als hij aankomt om haar te vragen hem op de troon te vervangen, doet de zeemeermin er alles aan om ervoor te zorgen dat hij de tapdans niet ziet.
«
»
13:00 Mega Mindy
Er is een taartenbakwedstrijd in het dorp, en iedereen probeert vals te spelen om te winnen. Mieke probeert dit tegen te gaan door Toby als tweede jurylid aan te wijzen, maar dat blijkt minder goed te werken dan ze had verwacht.
«
»
13:25 2 kleine vogels
In de thuisboom van de gevleugelde zangers groeien smakelijke bessen, maar ze rijpen langzaam. In het begin moedigen de vrienden het rijpen voorzichtig aan, maar daarna gaat het in een stroomversnelling.
«
»
13:30 Zouk
Zouk bakt een taart voor haar vriend, zonder magische ingrediënten te gebruiken. Hij heeft echter kiespijn en weigert de taart van zijn vriendin te proeven.
«
»
13:40 Presto's magische school
Violette en Lisa doen voor een keer iets dat geen wedstrijd is: tuinieren. Maar als Lisa opmerkt dat Violette's groenten beter groeien dan die van haar, gebruikt ze magie om haar oogst te verbeteren.
«
»
13:50 Coop Troep
Bertha belt de troep als ze Britney en Christina ruzie ziet maken over een belletje. Het team vindt het moeilijk om een manier te vinden om de dingen glad te strijken tussen de twee beste vriendinnen.
«
»
14:00 Nachtwacht
Een vreselijke gil zet 's nachts gans Schemermeer in rep en roer, maar de bron wordt niet gevonden. De volgende dag wordt Brik bewusteloos aangetroffen in het bos. Onze drie helden ontdekken al snel dat er een verband is tussen beide gebeurtenissen.
«
»
14:25 Zotte dieren
Zing met een melodieuze hond en ontmoet een huisdier dat een sprongetje maakt voor zijn frisbee.
«
»
14:30 Zotte dieren
Met een kat die dol is op apporteren en honden die het heerlijk vinden om over de sneeuw te glijden.
«
»
14:40 De Smurfen nieuw
Luilaksmurf leent een knuffel van Babysmurf, maar de knuffel komt onverwacht bij Gargamel terecht.
«
»
14:50 Rox
Er worden een aantal geldtransportwagens op klaarlichte dag beroofd, de dieven slaan telkens toe als de wagens voor een rood licht staan.
«
»
15:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
15:20 Oggy en de kakkerlakken: De volgende generatie
Oggy is het zat om de hele tijd op te moeten ruimen en gaat in staking. Piya realiseert zich geleidelijk de noodzaak om op te ruimen, maar het is te laat: Oggy wordt net zo lui als de kakkerlakken, die hem daartoe aanmoedigen.
«
»
15:30 Wannabe's
Shoana neemt een vlog op waarin ze sprookjes vertelt en Olly mag de geluiden maken bij deze verhalen. Olly houdt zich echter niet aan het script en maakt vooral veel lawaai. De twee krijgen ruzie.
«
»
15:45 Molang
De adviseur van de koning doet zijn stinkende best om de koning te vermaken, maar zonder succes. Alleen de geur van Molang en Piu Piu's bakkunsten maakt hem op zijn minst een beetje blij. Dit brengt de twee bakkers op een creatief idee.
«
»
15:50 Molang
Molang en Piu Piu zijn brandhout aan het verzamelen voor de winter wanneer ze oog in oog komen te staan met een eenhoorn die verdwaald is in het bos. Onze twee vrienden volgen hun hart en besluiten hem terug te brengen naar het land van de eenhoorns.
«
»
15:55 Zouk
Een paar vrienden van Cetamolo komen naar de stad met hun dochtertje Samantha. Dankzij Jojo brengt de kleine gast ook tijd door met Zouk.
«
»
16:05 Abraca
Het magische horloge van het Witte Konijn is kapot en hij wil het graag laten repareren.
«
»
16:30 Presto's magische school
Lorenzo stelt zijn beroemde accessoires tentoon op een show. Vincent en Dylan krijgen ruzie hierover en raken uiteindelijk aan elkaar vastgeketend. Terwijl ze de sleutel proberen te vinden, moeten ze zo normaal mogelijk proberen te leven.
«
»
16:45 Coop Troep
Prince zit vast bovenop een beeld op het plein. Maggie klimt zonder na te denken naar boven om hem te helpen, maar wordt duizelig en kan niet meer naar beneden komen. De troep moet nu een manier vinden om hen beiden te redden.
«
»
16:55 Shaun het schaap
De kudde heeft een plan om een naderende ijscowagen het veld in te leiden. Ze genieten van een eindeloze voorraad ijs terwijl de chauffeur hulp zoekt.
«
»
17:00 Shaun het schaap
Wanneer het popidool van de boer per ongeluk op de boerderij strandt met zijn kapotte limousine, wordt al snel duidelijk dat het een verwende neppert is. Shaun besluit hem een écht lesje van de rockschool te geven.
«
»
17:10 Spring
Katrijn en David zijn twee jaar samen. Allebei zorgen ze voor een verrassing. De concurrentiestrijd tussen de pizzeria van Xavier en die waar Evert werkt, blijft doorgaan.
«
»
17:30 Spring
David stort zich volop op het onderzoek. Hij wil bewijzen dat Christian onschuldig is. Evert wordt wakker in het ziekenhuis en beseft dat hij een stommiteit heeft begaan.
«
»
17:55 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
18:05 De Faker
Gloria moet dit keer zien te ontdekken wie er niet thuishoort bij de Familie Verpoten.
«
»
18:20 Nachtwacht
Cooper en Helena verdwijnen spoorloos. De Nachtwacht beseft dat ze te maken hebben met Dwaallichtjes, maar die doen normaal gezien geen vlieg kwaad. Het duurt niet lang voor ze op het spoor komen van een slecht wezen dat hen aanstuurt.
«
»
18:45 De Raad van Soekie
De lessen maatschappijleer zijn fel verouderd. De meisjes moeten leren strijken en de jongens mogen de krant lezen. Soekie komt in opstand en wil dat meisjes en jongens als gelijken worden behandeld.
«
»
19:00 De Hoppers
Meester Frans vraagt aan de kids om een werk te maken over hoe zij hun toekomst zien. Arno is ervan overtuigd dat hij een pratende hond zal uitvinden. Mo ziet zichzelf alle grote filmrollen spelen. Esra gelooft dat ze een echte tovenaar zal worden.
«
»
19:15 STIP IT
Videoclip in het kader van de STIP IT-campagne.
«
»
19:20 Phoenix Rise
Rani vindt eindelijk haar stem en Khaled is uit op wraak.
«
»
19:45 Karrewiet
Vlaams jeugdjournaal waarin het belangrijkste nieuws op een makkelijke manier wordt gebracht. Ook mogen veel kinderen zelf hun kijk geven op de actualiteit.
«
»
19:55 2 kleine vogels
Komische animatiereeks over de avonturen van twee vogeltjes, de een wit en de ander zwart, die in dezelfde boom wonen. Ze leven in vrede en harmonie, maar dat duurt meestal niet lang.
«
»
20:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
20:15 VRT NWS journaal met VGT
Nieuws en sport, getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).
«
»
21:00 Dertigers
Jonas confronteert Ruben met het fake Instagramprofiel. Lies heeft het moeilijk met de opdringerigheid van oma. Laura krijgt de verrassing van haar leven.
«
»
21:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers