TVgids - VTM

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:25 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
05:55 Plop & de Peppers
Pepijn en Pol hebben een berg afwas die gedaan moet worden. Alleen hebben ze daar absoluut geen zin in. Ze besluiten om hun afwas stiekem door te schuiven naar Pip zonder dat ze er iets van merkt.
«
»
06:00 Plop & de Peppers
Pepijn wil Pol nooit meer zien. En vice versa. Hoe zijn ze daar gekomen en hoe kunnen ze worden verzoend? Pip en Plop hebben gelukkig wel een idee.
«
»
06:10 Moominvalley
Moomintrol gebruikt de diensten van een kleine geest om Snorkmeisje ervan te overtuigen dat hij dapper is. Maar wanneer zijn truc averechts werkt, moet Moomintrol gered worden.
«
»
06:30 De avonturen van Lolly Lolbroek
Het drankje van Lex Loustic verandert iedereen die het drinkt in een vrucht. Terwijl Hubert en Max het brouwsel naar binnen slurpen, probeert Cara in de gunst te komen bij Max door een toverspreuk op te zeggen.
«
»
06:45 De Wereld Van K3
De meisjes van K3 geven allerlei originele tips en tricks om huiswerk wat leuker te maken.
«
»
07:00 De avonturen van Lolly Lolbroek
Kara vindt sport belachelijk. Marx zegt dat ze dat vindt omdat ze niet tegen haar verlies kan. Ze besluiten een fietswedstrijd te houden om te zien wie de beste is. Kara beseft dat ze geen conditie heeft en gebruikt de floepsmedaille.
«
»
07:10 Hallo K3
Wanneer blijkt dat Marcel naar zweet ruikt, zoeken Rosie, Bas en Josje naar een manier om het hem tactvol te vertellen. Ondertussen prijst Josje een huidcrème aan bij Karen. Als ze deze gebruikt, krijgt ze plots te kampen met huiduitslag.
«
»
07:35 Echte Verhalen: De Buurtpolitie
In een krantenwinkel zijn twee dozen fidget spinners gestolen. Koen en Patrick ontdekken dat ook de commissaris bij de zaak betrokken is. Eric en Brigitte treffen twee levenloze lichamen.
«
»
08:05 De Buurtpolitie Extra
Koen en Tineke van de buurtpolitie praten tijdens hun koffiepauze over ditjes en datjes en mijmeren samen over hun gekste, grappigste of spannendste avonturen.
«
»
08:15 Tarzan en Jane
Terwijl ze hun zoektocht naar de stropers voortzetten, stuiten Tarzan en Jane op een spannend geheim. Na het verhaal van de Kuro Anowi te hebben gehoord, vinden ze de ruïnes van een vergeten wereld in de buurt van het hoofdkwartier van de stropers.
«
»
08:35 Maya de Bij
Hanna is een uitwisselingsleerling van de Stokrooskorf. Maya onderbreekt Hanna wanneer zij antwoord geeft en zo begint de jaloezie van Hanna. Ze begint Maya te dwarsbomen, totdat de korf beschadigd raakt.
«
»
08:50 Trolls: The Beat Goes On!
Als Poppy ontdekt dat Sky Toronto niet zingt, probeert ze hem over te halen zijn zangkunsten te laten horen. Op de eerste knuffelkermis krijgt Knoest een rondleiding van Poppy, maar hij is bang om een rit te maken.
«
»
09:10 De Wereld Van K3
De meisjes van K3 geven allerlei originele tips en tricks om huiswerk wat leuker te maken.
«
»
09:30 De keuken van Sofie
Sofie en Kim Gevaert bereiden deze keer panna cotta met Roquefort, popcorn met chili, guacamole, peer en reepjes beef jerky.
«
»
09:40 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:45 Familie
Hanne polst naar Zjefs gevoelens. Jan wil Yoko steunen om een diploma te halen, maar zij is niet van plan om zomaar te buigen naar de normen van de maatschappij. Joris is verward en onzeker door het constant bijsturen van zijn plannen.
«
»
12:20 Milo
Jasmien zit in zak en as na het mislukte optreden en Liam vermoedt dat Aron de schuldige is. Victorine biedt troost. Liam krijgt inspectie in zijn les en Hilde vreest dat hij zal moeten stoppen op Kosmos. Alice gaat met tegenzin naar het rusthuis.
«
»
13:00 VTM Nieuws (13 uur)
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
13:30 Het Weer (middag)
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
13:40 Familie
Het bed van Vince is onbeslapen en hij daagt ook niet op voor school. Benny start een zoekactie. Mathias doet een geste naar Véronique toe. Zij besluit die verborgen te houden voor Lars.
«
»
14:20 Medisch Centrum West
Jan heeft de naam van het insecticide gevonden dat verantwoordelijk was voor het overlijden van Sonja. Hij vraagt Eric om hem te helpen om de oorsprong te achterhalen.
«
»
15:30 White Collar
Het team doet onderzoek naar een dief die al jaren de autoriteiten voor wist te blijven. Peter moet ondertussen in het bewijsmagazijn werken.
«
»
16:35 Verschoten & zoon
Kevin heeft een rijke vriendin en doet zich beter voor dan hij is, maar hij valt door de mand.
«
»
17:15 Erfgenaam Gezocht
In de zaak van René Van Haver loopt Axel van het ene doodlopende eind naar het andere. Axel gaat ook verder met de zaak van Roger Goethals en start de zaak van Lucienne Courtin op.
«
»
18:20 Milo
Liam wordt ontslagen als docent op Kosmos, wat hem inspireert om een emotionele songtekst te schrijven. Milo wil hem troosten, maar ze blijft toch op afstand. Victorine organiseert samen met Jasmien een straatoptreden.
«
»
19:00 VTM Nieuws
Nieuws van de dag met achtergrondinformatie, gevolgd door uitgebreide sportverslaggeving.
«
»
19:55 Het Weer
Blik op het weer in Vlaanderen en daarbuiten.
«
»
20:05 Familie
Jelle baalt omdat zijn rijbewijs is ingetrokken. Yoko wil hem dat snel doen vergeten, terwijl Louise vindt dat Jelle maar op de blaren moet zitten. Mathias wil het goedmaken met Vanessa, maar Mieke denkt dat ze ruimte nodig heeft.
«
»
20:40 Camping Coppens
Het nieuwe kampeerseizoen staat voor de deur en team Grinsby heeft na de strenge winter nog heel wat opknapwerk op de camping. Beau en Nora geven een rondleiding in hun nieuwe schaatsarena.
«
»
21:50 De Kroongetuigen
De Antwerpse havenarbeider Michel Wens pleegde drie moorden op mensen uit zijn familie- en kennissenkring. Twee keer deed hij de moorden lijken op een natuurlijke dood.
«
»
22:55 Chicago P.D.
Upton krijgt de taak om een crisispreventie-team te schaduwen, maar ze botst met de psychologisch consulent van het team. Een nieuwe zaak komt wel heel dichtbij. Voight steunt Upton terwijl ze blijft worstelen in haar persoonlijke leven.
«
»
23:55 Zillion, the Lost Tapes
Bekende Vlamingen worden in Zillion volop getrakteerd op kaviaar en champagne. Maar de club is ook een kruispunt van allerlei onderwereldfenomenen. Van maffiaclans die duizenden euro's per avond spenderen tot portiers die met geweld de deur opeisen.
«
»
00:50 White Collar
Het team doet onderzoek naar een dief die al jaren de autoriteiten voor wist te blijven. Peter moet ondertussen in het bewijsmagazijn werken.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers