TVgids - NPO 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:20 Trap Er Niet Influencer?!
Andrew Tate en zijn Nederlandse volgelingen roepen mannen op om 'echte' mannen te worden, terwijl ze vrouwen devalueren. Is dit de oplossing? Testosteronboost of onzin? Wij onderzoeken de claims.
«
»
02:55 FC Banlieue
Gaat het om winnen, of om jezelf verbeteren? Zijn de data de weg, of vormen ze slechts een van de routes die je kunt bewandelen, als die de kant op gaat waar je toch al heen wilde?
«
»
03:35 Eva
NSC-leider Pieter Omtzigt trekt zich tijdelijk terug uit de politiek. Vlak voor een beladen politieke week liet hij vandaag via een bericht op X weten voorlopig afwezig te zijn. Marleen de Rooy, Sander Heijne en Jort Kelder reageren op dit nieuws.
«
»
04:25 NOS Jeugdjournaal met gebarentaal
Nieuwsprogramma voor de Nederlandse jeugd. Geschikt voor kinderen van negen tot twaalf. Met gebarentolk.
«
»
04:45 Tekst-TV
Een samenvatting van de hoogtepunten van het dagelijks nieuws, van het nieuws tot voetbal tot het weerbericht.
«
»
05:30 Olly, het kleine witte busje
Mevrouw Tabitha (de directrice van de school) belt Stan, omdat de boiler kapot is en de hele school onder water staat. Olly stelt een benefietconcert voor.
«
»
05:35 Nijntjes avonturen, groot en klein
Dans nieuwe speeltje verdwijnt en Nijntje helpt het te vinden. Grunty vindt toevallig een volledig vergelijkbaar speeltje en wil niet toegeven dat het Dan is. Nijntje probeert Grunty over te halen om Dan een speeltje te geven.
«
»
05:40 Pieter Konijn
Wanneer Meneer Wollepluis iets zonder enige functie uitvindt, proberen de konijnen uit te vinden waarvoor ze het kunnen gebruiken. Maar de vraag is of de Ding-e-me-ling hun redding of juist hun ondergang zal zijn, wanneer Heer Vos hen achternazit.
«
»
05:55 Jojo & Ouma
Jojo en Ouma hebben zelf aardbeien geplukt, waarna ze veel sappige aardbeien overhebben. Ouma wil er graag heerlijke aardbeienjam van maken, zodat de aardbeien langer houdbaar zullen blijven.
«
»
06:05 Pop Papierstad
Vlieg wil dolgraag regenboogbloemen zoeken op de Pop-Topberg en doet er alles aan om Mae-Mae die kant op te krijgen maar brengt zichzelf daarbij in gevaar.
«
»
06:15 No-No
No-No kan niet slapen. Er is iets mis met zijn koelkast, want hij hoort vreemde geluiden.
«
»
06:20 Woezel & Pip Overal Vriendjes!
In de Tovertuin van hondenvriendjes Woezel en Pip zijn nu ook kinderen welkom. Ze mogen dromen op het muurtje van Buurpoes, lachen met Woezel en Charlie, de wereld rondreizen met Molletje en proefjes doen onder begeleiding van Wijze Varen.
«
»
06:40 Bing
Bing is op Amma's crèche als er een vlinder naar binnen vliegt. Bing probeert de vlinder naar buiten te helpen. Maar hij houdt de vlinder te strak vast en plet hem. Flop en Amma helpen de kinderen met het afscheid nemen van de dode vlinder.
«
»
06:45 Meneer Papier
Meneer Papier wandelt door het bos met een rugzak. Aangekomen bij een open plek besluit hij een tent op te zetten. Hij wijst naar de wolken en vertelt Poes dat hij een vis en een banaan ziet.
«
»
06:50 Peppa Pig
Opa Big gaat met Peppa en George vogels kijken. Ze hopen een zeldzame vogel te spotten.
«
»
06:55 Lucas de spin
Lucas en Findley nemen superhelden personages aan om hun vrienden te helpen. Findley raakt geïrriteerd nadat hij alleen de kleine klusjes krijgt en verlangt ernaar de held te zijn.
«
»
07:02 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
07:04 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
07:05 Het Muizenhuis
Ella is jarig. Maar wat geven Sam en Julia aan de kleine muis die alles al heeft? Ze bedenken uiteindelijk iets waar ze hun vriendin vast heel blij mee maken.
«
»
07:14 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
07:20 Kindertijd
Amy heeft cavia's en die hebben verzorging nodig. Ze verschoont het hok, kamt haar lievelingscavia Knabbel en houdt een fotosessie.
«
»
07:26 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
07:30 Molmans
Moley brengt de dag door met een jonge mol genaamd Cheese, die graag net zo wil zijn als hij. In plaats daarvan helpt Moley hem zijn eigen talenten te ontdekken en daarmee zijn uniekheid te erkennen.
«
»
07:42 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken. Ze gaat langs een school en maakt een lekkere traktatie.
«
»
07:45 PatsBoemKledder!
De kandidaten doen een memoryspel. Verliezen ze, dan zorgen de monsters Pats! Boem! en Kledder! voor spectaculaire effecten als ontploffingen, vogelpoep en vallende gewichten. Als iemand wint, dan verschijnt er een film over een alledaags voorwerp.
«
»
08:03 Zin in Zappelin
Er moet een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken. Kunnen ze eigenlijk op Bonaire feestjes bouwen? Fenna zoekt het uit. Ze gaat langs een school en maakt een lekkere traktatie. Ook krijgt ze dansles, wat een feest.
«
»
08:06 Zin in Zappelin
Er moet een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken. Kunnen ze eigenlijk op Bonaire feestjes bouwen? Fenna zoekt het uit. Ze gaat langs een school en maakt een lekkere traktatie. Ook krijgt ze dansles, wat een feest.
«
»
08:10 Coop Troop
Wanneer Puppy Mac alleen naar het park wil lopen, overtuigt de troep Sam om hem te laten gaan, omdat ze hem de hele weg in de gaten zullen houden. Maar wanneer elk lid zijn dekmantel verraadt, rent Mac weg en leidt hen op een dolle achtervolging.
«
»
08:20 Shaun het schaap
Shaun stuit op enkele pasgeboren kuikens die denken dat hij hun moeder is. Shaun wordt wanhopig wanneer hij beseft dat de kuikens hem blijven achtervolgen.
«
»
08:30 Buurman en Buurman
Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen altijd de mist in.
«
»
08:35 Olivia
De jaarlijkse danscompetitie komt eraan en Olivia wil per se de regerende kampioenen, de Pretdansers, verslaan. Met wat hulp van oma vormt ze een eigen dansgroepje en leert ze dingen over met plezier dansen!
«
»
08:45 Rubble & Crew
De Chili Kokkerel van de stad komt in gevaar wanneer het dak van het stadhuis dreigt in te storten.
«
»
09:00 Pieter Konijn
Wanneer de eekhoorns zijn verjaardag vergeten, besluit Hakketak om het eekhoornleven achter zich te laten en een konijn te worden.
«
»
09:10 Sesamstraat
Ieniemienie zit voor straf op haar kamer. Dat is stom. Ze speelt liever buiten met Tommie en Pino. Een verzameling filmpjes van een bekend figuur uit Sesamstraat.
«
»
09:25 Clangers
Kleine Clanger besluit dat er een speciale dag moet zijn waarop men de soepdraak kan bedanken, omdat die de Clangers elke dag van soep voorziet. Iedereen geeft de soepdraak al snel cadeautjes.
«
»
09:35 Teletubbies
De Teletubbies bewegen langzaam, en de Teletubbies gaan snel. De Dup Dup gaat soms snel.
«
»
09:50 Nijntje & Vriendjes
Nijntje gaat bij Boris langs. Hij maakt iets voor haar en Nijntje gaat raden wat het wordt.
«
»
09:55 Raad eens hoeveel ik van je hou
Hazeltje en Kleine Veldmuis doen een wedstrijdje sneeuwballen gooien, maar Kleine Veldmuis wil niet meer meedoen omdat ze steeds verliest. Grote Haas doet een spelletje met Hazeltje om te laten zien wat ze daaraan kunnen doen.
«
»
10:05 Liselotte
Liselotte besluit op vakantie te gaan. Ze pakt snel al haar spullen in en verlaat de tuin. De boer en de dieren willen haar tegenhouden.
«
»
10:15 Pipi, Pupu & Rosemarie
Pipì, Pupù en Rosmarina zijn op een strand vol vakantiegangers en besluiten te gaan zwemmen. Maar als ze naar het water rennen, stappen ze per ongeluk op de badgasten en bedekken ze hen met zand. De drie worden dus van het strand gezet.
«
»
10:19 Peppa Pig
Wanneer Sibbe de Schildpad vastzit in een boom, heeft Pedro Pony moeite om hem te redden.
«
»
10:25 Simon
Het hele gezin neemt de trein naar de bergen. Simon is opgetogen, omdat ze erin zullen slapen. Hij houdt ook van de tunnels waardoor Simon kan verschijnen en verdwijnen, evenals de broodjes in de restaurantwagen.
«
»
10:30 Maan en ik
Als Moon Baby, Pepi Nana en alle vrienden een speelgoedrotonde vinden in het speelgoedhuis, kiezen ze elk een voertuig om in te rijden. Meneer Onion denkt dat zijn zeer trage Bumparoller de laatste zal zijn, maar hij staat voor een verrassing.
«
»
10:50 Meneer Papier
Meneer Papier knipt en schildert een pauw in bonte kleuren. Maar dan vouwt de pauw zijn staart op. Meneer Papier kijkt sip. Hij knipt een extra staart die hij ook aan de pauw vastmaakt.
«
»
10:58 Olly, het kleine witte busje
Stan en Olly moeten pakjes bezorgen, maar Stan raakt de lijst met gegevens kwijt, zodat iedereen een verkeerd pakje bezorgd krijgt.
«
»
11:00 Hoi Duggee
Enid de Kat is een muis aan het achtervolgen wanneer ze plotseling vast komt te zitten in een boom. Duggee en de eekhoorns komen haar redden.
«
»
11:10 Sarah en Eend
Sarah en Eend zitten binnen te tekenen, want het regent. Als de krijtjes op zijn, moeten ze naar buiten om nieuwe te kopen. Gelukkig is het even droog, maar op de terugweg begint het weer te regenen.
«
»
11:15 Sesamstraat: 10 voor...
Een verzameling filmpjes van een bekend figuur uit Sesamstraat. In elke aflevering krijgt een bekend karakter uit Sesamstraat het podium.
«
»
11:27 Pim & Pom
Pim wil graag buiten spelen, maar Pom heeft daar geen zin in. Hij wil binnen een spelletje doen. Daar heeft Pim helemaal geen zin in. Hij gaat liever met Kees de buurhond spelen.
«
»
11:30 Woezel en Pip
De vriendjes worden bang als de grond van de Tovertuin begint te trillen.
«
»
11:35 Ziggy en de Zootram
Ziggy ontmoet een slak die hij Stanley noemt en vertelt hem alles over de tram en zijn passagiers.
«
»
11:50 Vegesauriërs
Ginger en de jonge P-Rexen stuiten op een verdwaalde en eenzame jonge Paksoidactylus die nog niet heeft leren vliegen. De vrienden besluiten hem vlieglessen te geven zodat hij terug naar huis kan vliegen.
«
»
11:55 Noddy, de detective
De piraten zijn op zoek naar het legendarische Fabelbos Goud. Dit zal hun legitimeren.
«
»
12:05 Pip en Posy
Pip heeft een vlieger gemaakt om mee in het park te spelen en Posy wil het heel graag proberen. Wanneer Pip even iets gaat drinken, gaat Posy stiekem met de vlieger spelen, die vast komt te zitten in een boom.
«
»
12:10 Calimero
Pieter praat zijn mond voorbij tegen Hop over de geheime uitvindingen van Do Vinci. Hij is bang dat zijn vriendjes nooit meer tegen hem willen praten.
«
»
12:25 Masha en de Beer
Wanneer Pinguïn een monster in huis vindt, is alleen Masha dapper genoeg om hem het hoofd te bieden.
«
»
12:30 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
12:33 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
12:35 Babar en de belevenissen van Badou
Het is weer Herinneringen Feest en Babar vertelt over de dag dat Neushoorns en Olifanten vrienden werden. Dat deden ze door hun meningsverschillen uit te praten bij de Waarheids-Totem.
«
»
12:46 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
12:50 Kindertijd
Programmablok met verschillende programma's voor kleuters. Met onderdelen als kleuterdocumentaires en zelfs buitenlandse series.
«
»
12:59 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog steeds op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken.
«
»
13:05 Brandweerman Sam
Trevor leidt een groepswandeling naar de beverdam en de Pontypandy-berg, maar zonder kompas en binnenkort ook zonder kaart.
«
»
13:12 Zin in Zappelin
Burgemeester Aan de Ketting is onthand: Fenna is nog op Bonaire, terwijl hij haar nodig heeft in het dorp. Er moet namelijk een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken. Ze gaat langs een school en maakt een lekkere traktatie.
«
»
13:15 Casper en Emma
Veel kinderen hebben fietsen en rijden daarmee op straat. Ook Casper wil graag een fiets, maar zijn ouders vinden het te gevaarlijk. Casper vindt dit niet terecht. Later in de middag staat Casper en Emma verrassing te wachten.
«
»
13:28 Zin in Zappelin
Er moet een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken. Kunnen ze eigenlijk op Bonaire feestjes bouwen? Fenna zoekt het uit. Ze gaat langs een school en maakt een lekkere traktatie. Ook krijgt ze dansles, wat een feest.
«
»
13:31 Zin in Zappelin
Er moet een feest georganiseerd worden, daar mag Fenna niet bij ontbreken. Kunnen ze eigenlijk op Bonaire feestjes bouwen? Fenna zoekt het uit. Ze gaat langs een school en maakt een lekkere traktatie. Ook krijgt ze dansles, wat een feest.
«
»
13:35 Coop Troop
Crystal de alpaca belt de troep met de hik. Elk teamlid biedt een remedie aan, de een nog vreemder dan de ander. Uiteindelijk is het de schrik van Elvis die haar van de hik afhelpt.
«
»
13:45 Het betoverde dorp van Pinokkio
Pinokkio, Bettina en Floris raken in de problemen als ze op bezoek gaan bij Albuza het oude vrouwtje. Het lijkt er namelijk op dat ze plannen heeft om de vriendjes op te peuzelen.
«
»
14:00 Bollie & Billie
Bobby doet een allergietest omdat hij vaak moet niezen. De dokter vermoedt dat Bobby allergisch is voor Bill en Caroline. Het resultaat van de test wordt alleen 's avonds gemaild. Iedereen heeft er dus genoeg tijd voor om zich zorgen over te maken.
«
»
14:10 Splat & Seymour
Splat en Seymour krijgen het langverwachte nieuwe stripboek van Superkat, de super spokenjager in de bus. Maar voordat ze het kunnen lezen, 'leent' Roef het. Om van de indringer af te komen, laten Splat en Seymour zich door het stripboek inspireren.
«
»
14:20 Agent Binky
Binky en zijn vrienden maken zich zorgen als Kleine Mens ziek wordt en ze denken dat een alien hem probeert te transformeren. De HURRK-agenten koken een soep voor Kleine Mens.
«
»
14:30 Nils Holgersson
Als Nils zijn propeller verliest, doet hij er alles aan om hem terug te krijgen.
«
»
14:45 Prinses Spiegelbelle
Papa richt met Ellen en Jem een tentoonstelling in over Roodkapje en de vijf zintuigen. Ondertussen wordt Spiegelbelle achterna gezeten door de grote boze wolf. Maar wie is die wolf? En is hij echt zo boos?
«
»
15:10 Lassie Animated
Als Erwin hoort van een wedstrijd voor een omslagfoto voor de bezoekersbrochure, is hij vastbesloten om mee te doen. Hij weet echter niet of de oude camera die hij van zijn vader geërfd heeft goed genoeg is, dus begint hij aan een plan te werken..
«
»
15:30 Kosmoo
De nieuwe geschiedenislerares van Robbe en Ellis gaat in het spookhuis van Zeezicht wonen. Zij is er van overtuigd dat spoken niet bestaan. Wanneer ze mysterieus verdwijnt, gaan Robbe, Ellis en Kosmoo naar haar op zoek.
«
»
15:55 Lucas etc.
Lucas botst per ongeluk tegen iemand op en wordt uitgedaagd voor een gevecht na schooltijd.
«
»
16:00 Peperbollen
Een benzinedief gebruikt de kentekenplaten van Imke en Kriss om te tanken zonder te betalen. De Peperbollen gaan op onderzoek uit. Tayo en Femi lopen van huis weg.
«
»
16:30 De dodelijkste dino's
Sommige dinosaurussen hadden meer ontwikkelde zintuigen, zoals de sarmientosaurus. Om te begrijpen hoe deze soort leefde, zal Steve Backshall beproevingen ondergaan, zoals de Ninja Warrior-tour in het donker.
«
»
17:00 Dance Academy
Tara riskeert een schorsing om mee te kunnen doen aan de voorrondes van Prix de Fonteyn. Kat kan de hele wereld aan wanneer ze weer wordt toegelaten tot de academie.
«
»
17:25 Pokerface
Drie kinderen doen alles wat in het echte leven zwaar verboden is: bluffen, jokken en mensen om de tuin leiden. Twee BN'ers moeten achterhalen welk kind de waarheid spreekt en wie niet.
«
»
17:50 Brugklas
Amir hoort dat klasgenoot Milou altijd geluk heeft. Hij probeert vrienden met haar te worden.
«
»
18:00 De Proefkeuken
Pieter en Willem willen hun eigen poedersoep. Poeder uit een zakje met een beetje water erbij om soep te maken. Ze gaan op zoek naar hun favoriete smaken, ossenstaart en paddenstoelen.
«
»
18:25 De Faker op vakantie
In het Spaanse dorp Pals speurt Vincent Visser naar de Faker bij de familie van Eekeren. Kan hij de rest van de acteurs blij maken met een punt als souvenir?
«
»
18:45 Het Klokhuis
Elektriciteit is een soort energie en komt uit je stopcontact. Het lijkt alsof die energie altijd voor je klaarligt. Maar zo werkt het niet. Pascal gaat op zoek naar de wereld achter het stopcontact.
«
»
19:00 NOS Jeugdjournaal
Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker.
«
»
19:30 De rijles
De oudste rijinstructeur van Nederland, de 90-jarige Cor uit Veldhoven, geeft nog met veel plezier rijles. Student verpleegkunde Quinten zit naast hem. Ze kunnen het uitstekend met elkaar vinden.
«
»
20:25 Break Free
Francien is 32 en danst door het leven. Op een van haar reizen komt ze zichzelf behoorlijk tegen. Als ze in Costa Rica haar thuis vindt maken haar dierbaren zich niet zo'n zorgen meer.
«
»
21:15 De Modellenmythe
Veel modellen hebben weinig werk, weinig geld, wonen in overvolle en vervallen modellenappartementen en rennen tevergeefs van casting naar casting. Ze eindigen vaak onzeker, eenzaam en blut.
«
»
22:00 SLAY - Express to impress
Babymoons House of Vineyard organiseert een grandioos bal in Paradiso om tien jaar ballroom in Nederland te vieren.
«
»
22:45 Kamp Van Koningsbrugge
Niet goed is opnieuw. Dat adagium geldt ook als het om een speedmars gaat. Dus moeten de cursisten eraan geloven. Voor de allereerste keer is Jeroen er getuige van dat Ray sprakeloos is.
«
»
23:50 Eva
Talkshow van Eva Jinek waarin de actualiteiten en cultuur centraal staan. Met live muziek, bijzondere gasten en het gesprek van de dag.
«
»
00:45 Break Free
Francien is 32 en danst door het leven. Op een van haar reizen komt ze zichzelf behoorlijk tegen. Als ze in Costa Rica haar thuis vindt maken haar dierbaren zich niet zo'n zorgen meer.
«
»
01:35 De Modellenmythe
Veel modellen hebben weinig werk, weinig geld, wonen in overvolle en vervallen modellenappartementen en rennen tevergeefs van casting naar casting. Ze eindigen vaak onzeker, eenzaam en blut.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers