TVgids - VTM 3

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
08:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:50 Sturm der Liebe
Vincent zou tegenover de politie hebben ontkend dat hij de verlopen medicijnen aan de boer heeft gegeven. Ondertussen twijfelt Ana aan haar relatie met Philipp.
«
»
11:35 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:05 Elizabethtown
Drew Baylor is suïcidaal nadat zijn revlutionaire sportschoen flopt en krijgt op dat moment te horen dat hij het lichaam van zijn net overleden vader moet ophalen. Onderweg ontmoet hij de levendige Claire Colburn.
«
»
16:25 Parks and Recreation
Donna en Andy staan Ron bij in een levensveranderende ontwikkelingsfase. Tegelijkertijd helpt Leslie Tom bij het voorbereiden voor een grote avond en nemen April en Ben interviews af.
«
»
16:50 Crossing Jordan
Jordan werkt samen met een journalist om de moord op de dochter van een senator te onderzoeken.
«
»
17:45 Superstore
Wanneer een aantal kleine bedrijven zich vestigen in Cloud 9, probeert Glenn zijn vrouw te helpen haar borduurwerk te verkopen. Jonah is bezorgd dat hij zijn werknemers teveel onder druk zet.
«
»
18:15 The Goldbergs
Adam en Murray willen niet kamperen, en daarom maken ze een film waarop ze doen alsof. Erica gaat bij een a-capellakoor voor vrouwen en leert een belangrijke les wanneer ze het koor overneemt.
«
»
18:45 Parks and Recreation
Voordat de bende Pawnee voorgoed vaarwel zegt, moeten ze gezamenlijk nog één taak afleggen: het repareren van een defecte schommel in een speeltuintje.
«
»
19:15 The Simpsons
Homer raakt geobsedeerd door een comedy uit de jaren tachtig, en begint zich te gedragen als de vader uit de serie. Homer's vaderlijke adviezen pakken echter rampzalig uit, als Bart besluit de nucleaire geheimen van zijn vader aan China te verkopen.
«
»
19:45 S.W.A.T.
Het team werkt samen om een dodelijke bende huurlingen op te sporen, die zijn ingehuurd door een rijke CEO, die op de vlucht is geslagen. Hondo wordt gedwongen om zijn veranderende relatie met Darryl onder ogen te zien.
«
»
20:40 Non-Stop
Bill Marks, een uitgebluste veteraan, zit nietsvermoedend in een vliegtuig totdat hij een reeks mysterieuze sms'jes krijgt; hij moet 150 miljoen dollar naar een bankrekening overmaken anders wordt er elke twintig minuten iemand vermoord.
«
»
22:45 Catch Me if You Can
Gebaseerd op een waar gebeurd verhaal over een tiener die vervalste cheques verzilvert, zich voordoet als piloot, een dokter met een vals diploma, een jurist en ondertussen wordt achtervolgd door de FBI.
«
»
01:15 S.W.A.T.
Het team werkt samen om een dodelijke bende huurlingen op te sporen, die zijn ingehuurd door een rijke CEO, die op de vlucht is geslagen. Hondo wordt gedwongen om zijn veranderende relatie met Darryl onder ogen te zien.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers