TVgids - BBCFirst

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:10 Sanditon
Alison bereidt zich voor op haar vertrek en Charlotte denkt na over hoe haar leven op Heyrick Park eruit zou zien. En wanneer Sidney's bezittingen naar Sanditon worden teruggebracht, doet Georgiana enkele schokkende ontdekkingen.
«
»
03:00 The Salisbury Poisonings
Tracy probeert de oorsprong van het gif te vinden om verdere besmetting te voorkomen. Ondertussen worden delen van de stad een voor een afgesloten terwijl mannen in beschermende pakken onderzoek doen.
«
»
03:50 Silent Witness
Het team ontrafelt het mysterie van een man die dood is aangetroffen op de oever van de Theems en ondertussen begint het leven van een ontevreden hoogleraar criminologie te ontsporen.
«
»
04:45 Grantchester
De Keatings zijn op een welverdiende zomervakantie bij Merries Holiday Camp, die helaas voor Will en Geordie in een soort werkvakantie verandert wanneer de eigenaar van het kamp dood wordt aangetroffen.
«
»
05:30 Friday Night Dinner
Bij het jaarlijkse smeren van de scharnieren morst pa olie op ma's geliefde tapijt. Het wordt een race tegen de klok om de olie op te ruimen voordat ze het ontdekt. Jim krijgt een kat.
«
»
06:00 Agatha Raisin
Agatha begint haar eigen detectivebureau, maar het loopt geen storm in haar kantoor. Op zoek naar klanten komt ze terecht in een spookhuis. Maar zijn de vreemde geluiden en voetstappen echt van geesten, of probeert iemand de eigenaar te verjagen?
«
»
06:50 Friday Night Dinner
Adams muzikale talent wordt eindelijk erkend. Daar hij is heel erg blij mee, maar dit heuglijke feit wordt overschaduwd als Jonny weer thuiskomt met de mededeling dat hij is getrouwd.
«
»
07:15 Murdoch Mysteries
Tijdens het onderzoek naar de moord op een priester komt Murdoch erachter dat zijn lang verloren zus non is geworden. Zijn zus beweert dat een duivel verantwoordelijk is voor de dood van de priester.
«
»
08:05 Father Brown
Er valt verdenking op de kerk wanneer de kerk verbonden wordt aan de dood van een losbandige vrouw.
«
»
08:50 Death in Paradise
Het team staat voor een raadsel wanneer een archeoloog tijdens een opgraving wordt vergiftigd zonder dat er bewijs is om aan te tonen hoe dit is gebeurd. Ondertussen bedenkt Neville een krabgerecht voor een jaarlijkse kookwedstrijd.
«
»
09:45 Midsomer Murders
Een schaakzet die bekend staat als de `Siciliaanse verdediging' is een aanwijzing voor een schokkende moord. Verschillende leden van een schaakclub worden dood teruggevonden.
«
»
10:30 Midsomer Murders
Een schaakzet die bekend staat als de `Siciliaanse verdediging' is een aanwijzing voor een schokkende moord. Verschillende leden van een schaakclub worden dood teruggevonden.
«
»
11:20 Miss Scarlet and the Duke
Wanneer een reeks moorden gekopieerd lijkt te zijn van scènes uit de boeken van een beroemde misdaadauteur, doet Eliza onderzoek naar de man. Ondertussen heeft de Duke het op zijn werk zwaar te verduren met een nieuwe hoofdcommissaris.
«
»
12:05 London Kills
Nadat een vrouw in bed belandt met een man die dood blijkt te zijn, stuiten de inspecteurs op een zaak rond overspel, afpersing en verraad. Intussen houdt stagiaire Billie belangrijke informatie achter over de verdwenen handtas van Bradfords vrouw.
«
»
12:50 Death in Paradise
Wanneer een passagier neergestoken wordt in de bus naar Honoré staan Jack en zijn team versteld. Niemand heeft zijn stoel verlaten, dus wie is de moordenaar, en hoe is de moord gepleegd?
«
»
13:45 Murder in Provence
Marine helpt Antione en Hélène bij het onderzoek naar de dood van een aristocraat die in zijn kasteel is gevonden. Maar net als ze denken dat ze de verdachten te pakken hebben, wordt er nog een lichaam gevonden.
«
»
15:20 Sister Boniface Mysteries
Als een Duitse burgemeester Great Slaughter bezoekt om aanwezig te zijn bij een oorlogsherdenking, slaat het noodlot toe. Het is de vraag of het een tragisch ongeval of een boosaardig plan betreft.
«
»
16:15 Midsomer Murders
Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles, tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen.
«
»
17:05 Midsomer Murders
Na de dood van Alan King trouwt zijn weduwe met zijn broer Charles, tot misnoegen van haar zoon Ian. Als er geruchten gaan dat Charles en accountant Peter geld hebben verduisterd, wordt Peter doodgeslagen.
«
»
18:00 Death in Paradise
Oudejaarsavond wordt onderbroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis neersteekt. Jack en het team moeten de dader ontmaskeren voordat hij weer iemand vermoordt.
«
»
19:00 Death in Paradise
Jack Mooney en zijn team worden op de proef gesteld wanneer een artiest in haar studio wordt vergiftigd, onder vreemde omstandigheden.
«
»
20:00 Grantchester
Will wordt beschuldigd van doodslag door roekeloos rijgedrag. Geordie kan niet geloven dat Will schuldig is en doet er alles aan om hem vrij te pleiten.
«
»
21:00 Hope Street
Wanneer een dementiepatiënt wordt vermist, stuiten de agenten tijdens de zoektocht op een verhaal over scheepsmaten, smokkelwaar en gestolen schatten.
«
»
21:55 Truelove
Ayesha denkt nog steeds dat er iets niet klopt aan de dood van Tom en raakt ervan overtuigd dat ze aanwijzingen heeft gevonden die op moord duiden. Ondertussen gaat Marions toestand snel achteruit.
«
»
22:50 Scott & Bailey
Helen Bartlett ontvoert hoofdinspecteur Gill Murray. Zij wil wraak voor alle verhalen die in de pers over haar verschenen zijn. Een toevallige voorbijganger ziet wat er gebeurt en waarschuwt de politie.
«
»
23:50 Murdoch Mysteries
Murdoch duikt in zijn eigen verleden wanneer een moordonderzoek in de kerk hem weer in contact brengt met de priester die hem destijds heeft opgeleid tot misdienaar.
«
»
00:35 Traces
Sarah werkt samen met McKinven om een nieuwe aanslag te voorkomen, voordat ze een besluit neemt over hun toekomst samen. Kathy beseft dat er iets moet veranderen, zowel in haar persoonlijke leven als in haar werkende bestaan.
«
»
01:20 Harry Wild
Wanneer de matriarch van een rijke familie uit Dublin tijdens een videogesprek voor de ogen van geschokte familieleden wordt gewurgd, schakelt de dochter van de vermoorde vrouw de diensten in van het net opgerichte detectivebureau Wild/Reid.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers