TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
09:15 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
14:20 24 Hours to Live
Hoewel de huurling Travis Conrad al met pensioen is, neemt hij een andere opdracht over van zijn oude collega. Tijdens deze missie wordt Conrad gedood door een agent. Met de hulp van zijn cliënt en een state-of-the-art proces komt hij weer tot leven.
«
»
16:05 Married ... With Children
Al is klaar met het feit dat zijn familie er constant met zijn zuurverdiende geld vandoor gaat. Vanaf heden weigert hij, consequent, om ook nog maar iemand te betalen. Wanneer Bud een venster breekt, zal hij hier dus zelf voor op moeten draaien.
«
»
16:35 Married ... With Children
Kelly heeft zich flink misdragen op school, de directeur besluit haar op alternatieve wijze, in de vorm van tapdanslessen, te straffen. Wanneer ze haar sanctie durft te weigeren, zal ze van school gestuurd worden.
«
»
17:10 Stargate Atlantis
Jennifer, Ronon en Rodney bevinden zich midden in een Wraith-jacht wanneer Jennifer wordt ontvoerd door Kiryk, om hem te helpen met een humanitaire missie.
«
»
18:05 Caught on Dashcam
Van uitglijders door winderig weer tot de gemeenste chauffeurs, momenten die de politie liever zou vergeten, en waarom wegafsluitingen er meestal zijn voor een reden. Dit alles werd vastgelegd op beeld.
«
»
19:05 Parking Wars
Courtney en Sonjia krijgen ruzie met een footballspeler die niet wil dat een auto weggehaald wordt.
«
»
19:35 Rescue Cam
Een omstaander en een agent riskeren hun leven om een man te redden uit een brandende vrachtwagen. Een duiker zit vast in een ondergrondse grot en dreigt zonder zuurstof te vallen.
«
»
20:05 Rude Tube
Sport kan verenigen én sport kan verdelen, maar het maakt niet uit in welk team je zit wanneer de actie hilarisch is. Maak kennis met de meest sexy atleet aller tijden en de basketbalspelende Spiderman.
«
»
20:35 Sahara
Avonturier Dirk Pitt en zijn vriend Al zoeken in de Sahara naar een berucht, verloren gewaand Amerikaanse oorlogsschip. Tijdens zijn schattenjacht maakt hij kennis met de knappe VN-wetenschapper Eva Rojas, die een mysterieus virus in Mali onderzoekt.
«
»
22:50 Clarice
Om Krendler en het ViCAP-team ervan te overtuigen dat ze klaar is om aan het werk te gaan, moet Clarice met de juiste tactiek een bekentenis bij de verdachte van de drie riviermoorden afdwingen.
«
»
23:40 Clarice
Na de moord op een verdachte worden Clarice en ViCAP zelf aan een onderzoek onderworpen door Krendlers rivaal, FBI-agent Anthony Herman. Wanneer Ardelia wordt gerekruteerd om hem te helpen, veroorzaakt dit wrijving tussen de twee vrienden.
«
»
00:35 Caught on Dashcam
Van uitglijders door winderig weer tot de gemeenste chauffeurs, momenten die de politie liever zou vergeten, en waarom wegafsluitingen er meestal zijn voor een reden. Dit alles werd vastgelegd op beeld.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers