TVgids - VTM 2

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM NON-STOP 90sVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7Play CrimeKanaalZMENT TVDOBBIT TVnjam!Play Sports Openvlaamsparlement.tvBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:45 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
07:05 B&B zoekt Lief NL
Bij Marian in Portugal wordt een hart gebroken. Bij Debbie in Spanje leidt de territoriumdrift van Paul en Cees opnieuw tot haantjesgedrag. Martijn laat in Thailand een andere kant van zichzelf zien tijdens een date met Diana.
«
»
08:00 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
10:00 Celebrity MasterChef Australia
Op de openingsavond ligt de rode loper in de bekende tuin te wachten op de komst van de tien beroemdheden, waar de juryleden hen begroeten.
«
»
11:20 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»
12:20 Renovate Don't Relocate
In Bermondsey, Londen, willen een moeder en dochter hun prachtige monumentale huis renoveren. Hoewel ze willen dat het huis er geweldig uitziet, heeft de moeder ook een huis nodig dat past bij haar mobiliteitsproblemen.
«
»
13:20 MasterChef Australië
Patissier Adriano Zumbo keert terug naar de keuken voor een bijzondere snelkookproef: de chefs krijgen 4,5 uur de tijd om zijn 'Polly Want a Waffle'-dessert na te maken. De slechtste koks lopen de kans op geëlimineerd te worden.
«
»
14:30 Celebrity MasterChef Australia
De beroemdheden voelen zich meteen thuis in de gezellige lounge setting. Ze worden uitgedaagd om hun favoriete 'comfort food' gerecht te koken. De winnaar is immuun tijdens de eerste eliminatie.
«
»
15:35 Achter gesloten deuren
Martijn heeft sinds een aantal maanden een vriendin. Hij worstelt echter al een hele tijd met een groot geheim dat hij voor iedereen verborgen houdt.
«
»
16:35 B&B zoekt Lief NL
Debbie gaat een pittig gesprek aan met Cees. Joy ontmoet eindelijk zijn favoriete aanmelding in levenden lijve. Bij Bram in Zweden zijn niet alle betrokkenen te spreken over een driehoeksverhouding.
«
»
17:45 Help, Mijn Man Is Klusser
John en zijn team komen Brigit uit het Twentse Hengelo te hulp. Haar dochter Jennifer ziet haar moeder samen met stiefvader Erik oud worden in een bouwval en kan het niet langer aanzien. Het tocht in huis en de sneeuw komt door de daken naar binnen.
«
»
19:00 Home and Away
In de rechtbank vreest Irene het ergste wanneer de aanklager de maximumstraf van zeven jaar eist en de rechter geen oren heeft naar de verzachtende omstandigheden.
«
»
19:30 Blind Getrouwd UK
De huwelijksklokken luiden opnieuw, terwijl nieuwe koppels elkaar voor het eerst ontmoeten bij het altaar. Terwijl het ene stel direct een elektrische aansluiting heeft, zet een andere bruid werkelijk alles op het spel.
«
»
20:35 Te Land Ter Zee En In De Lucht
Programma waarin deelnemers in wagens, vaartuigen en andere vervoermiddelen een poging doen om de schans af te gaan en de bel te luiden. De waaghalzen en durfallen gaan met de mooiste en snelste creaties de schans af.
«
»
21:45 Ik Vertrek
Steven en Miranda hebben het goed voor elkaar in Nederland. Toch kriebelt het al een lange tijd. In het Franse Lavercantière hebben ze hun oog laten vallen op een chateau waar ze vier appartementen en een glamping willen realiseren.
«
»
22:50 Bonje met de buren
Soms liggen oplossingen heel erg voor de hand en soms kunnen partijen niet tot een oplossing komen.
«
»
23:45 Call The Bailiffs: Time To Pay Up
Agenten Chris en Gavin traceren een dame die nog gerechtskosten dient te betalen. Alex en KC kloppen aan bij een huurder die nog 2.500 pond aan achterstallige huur te betalen heeft.
«
»
00:45 Blind Getrouwd UK
De huwelijksklokken luiden opnieuw, terwijl nieuwe koppels elkaar voor het eerst ontmoeten bij het altaar. Terwijl het ene stel direct een elektrische aansluiting heeft, zet een andere bruid werkelijk alles op het spel.
«
»
01:50 Geen uitzending
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

TVV Familie 2024 Jef De Smedt (Jan)

Vanessa wil haar relatie met Mathias opgeven. Samira raadt haar aan om het nog een kans te geven. Benny haalt iemand in huis om het huishouden terug op orde te brengen, maar dat is niet naar de zin van Samira. Nu zijn scheiding bijna rond is, wil Joris zo snel mogelijk met Mieke trouwen.

'Familie', om 20.05 uur op VTM.

Dossiers