TVgids - KanaalZ

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
21:00 Herhalingslus
«
»
11:00 Trends Talk
Magazine.
«
»
11:36 Z-Weekoverzicht
Magazine.
«
»
12:15 Alle Zaken op een Rijtje
Hierbij ontvang je de websitetekst van AZOER voor dit weekend: 'Alle Zaken Op Een Rijtje neemt een kijkje achter de schermen van het Belgische bedrijfsleven.
«
»
12:35 Business Branding Infini Nieuwpoort 2021
Business Branding Infini Nieuwpoort
«
»
12:45 Z-Cocktail The Circular Kickstart
«
»
12:55 Fleet TV
Dans ce FLEET.TV, nous présentons une nouvelle marque idiosyncratique, Lynk & Co.Un modèle qui serait la révélation de l'automne, la Kia EV6.Le deuxième modèle électrique de Honda, la Honda HR-V-e.
«
»
13:30 MT in the city
In deze aflevering: Leuven
«
»
13:50 Transport TV
Presentatrice Virginie Claes slaat haar tenten op bij de gloednieuwe vestiging van CityDepot in Gent. Van hieruit maken we kennis met een uitzonderlijke reportage over uitzonderlijk vervoer. Een ronde tafel over hernieuwbaar gas.
«
»
14:35 Herhalingslus
«
»
16:45 Herhalingslus
«
»
21:00 Herhalingslus
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ferry' (foto: © Netflix/De Mensen 2021)

Amsterdam 2008. De bikkelharde Ferry Bouman werkt voor hasjbaron Brink, een machtige crimineel en Ferry's mentor. Op een dag wordt de bende bruut overvallen en raakt de zoon van Brink levensgevaarlijk gewond. Wanneer de sporen naar een groepje kampers in Brabant wijzen, wordt Ferry op pad gestuurd om de daders te vinden en af te maken. Na jarenlange afwezigheid keert Ferry terug naar zijn geboortestreek die hij lang geleden ontvluchtte. Het stroeve weerzien met de familie van wie hij vervreemd raakte, de terugkeer naar het kamperleven dat hij afgezworen had en de ontmoeting met zijn charmante buurvrouw Danielle kruipen langzaam onder zijn stalen pantser. Zijn spannende zoektocht leidt tot onverwachte ontknopingen en uiteindelijk wordt de loyaliteit van Ferry zwaar op de proef gesteld.

'Ferry', om 21.10 uur op Eén.

Dossiers