TVgids - FOX

Andere zender »
x
VRT 1VRT CANVASKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:05 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:10 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:15 Last Man Standing
Nu Kristin als manager bij het restaurant van de ambitieuze John Baker werkt, vergelijkt ze hem met haar vriend Ryan, die nog steeds staakt als vrachtwagenchauffeur.
«
»
06:45 Last Man Standing
Vanessa houdt zich bezig met de Halloweentocht op Boyds school. Wanneer Boyd de tocht eerst uitprobeert, blijkt die toch iets te angstaanjagend te zijn.
«
»
07:10 Last Man Standing
De buurman van de Baxters doet mee aan de verkiezingen van het schoolbestuur. Dat is echter niet naar de zin van Mike, die de man maar niets vindt. Een sexy man is geïnteresseerd in Eve.
«
»
07:40 Last Man Standing
Mike voelt mee met een buurman die net zijn werk verloor en bezorgt hem een job in de winkel.
«
»
08:10 Last Man Standing
Vanessa voelt zich schuldig omdat ze Mandy heeft aangemoedigd te breken met Kyle. Ze probeert dit ongedaan te maken, maar maakt de situatie alleen maar erger.
«
»
08:35 Last Man Standing
Het is Thanksgiving bij de Baxters en Mikes vader, Bud, verrast iedereen als hij aankondigt dat hij van plan is een marihuanawinkel te openen. Mike staat voor een dilemma.
«
»
09:05 American Pickers
De beste 12 voorwerpen die Mike en Frank ooit hebben gevonden.
«
»
10:00 American Pickers
De mannen gaan terug naar het verleden in deze speciale aflevering met de gaafste vondsten uit het disco-tijdperk.
«
»
11:00 American Pickers
Mike en Frank kijken terug op hun mooiste vondsten uit de jaren 60. Ze ontmoetten destijds Captain Kirk en zaten in de oorspronkelijke Batmobile.
«
»
11:55 American Pickers
De mannen doorzoeken de verzameling van een geheimzinnige zakenman, 'the Colonel' genaamd, die als een kluizenaar leeft en er alles aan doet om zijn identiteit geheim te houden.
«
»
12:40 American Pickers
De mannen gaan helemaal los op een ranch in Texas, waar Mike op een Volkswagenbusje biedt dat is omgebouwd tot een jachthut op wielen. Frank vindt een erfstuk dat een jeugdobsessie naar boven brengt.
«
»
13:35 Millionaire Matchmaker
Patti's eerste klant is computerfanaat Gary Mancuso uit New York. De andere vrijgezel die ze over de vloer krijgt is Michael Donnellan. Michael slaagt er niet in om de vrouw van zijn leven te vinden.
«
»
14:35 Millionaire Matchmaker
Brian Wallos gaat door het leven als wannabe Hugh Hefner. Hij wordt omringd door mooie vrouwen, maar heeft nog geen liefde gevonden. David Mezheritsky's principes jagen de vrouwen weg.
«
»
15:30 Millionaire Matchmaker
Patti's eerste klant is Daniel Kibblesmith, een 27-jarige schrijver van komedieverhalen voor de website Groupon. De andere miljonair is Mario Max Shaumberg-Lippe, alias Prince Max.
«
»
16:25 Millionaire Matchmaker
Brandon Broussard is een knappe en nuchtere man met een gebroken hart. Kan Patti hem helpen? William Stern heeft het compleet tegenovergestelde karakter en gedraagt zich als een puberale 'player'.
«
»
17:25 Millionaire Matchmaker
Patti organiseert voor de allereerste keer een 'all gay mixer'. Ze heeft eindelijk haar goede vriend en vastgoedmakelaar Madison Hildebrand kunnen overtuigen om zich te laten koppelen.
«
»
18:10 NCIS: New Orleans
Terwijl Wade, Sebastian en Danny in het mortuarium zijn voor de autopsie van een man die op natuurlijke wijze overleden zou zijn, worden ze gegijzeld door een gewapende man.
«
»
19:05 NCIS: New Orleans
Een officier wordt het slachtoffer van een carjacking, terwijl zijn dochtertje op de achterbank zit.
«
»
20:00 The Walking Dead
Onze helden vechten tegen het dreigende hellevuur tijdens de Reaper-aanval, terwijl anderen vechten tegen Moeder Natuur in Alexandrië.
«
»
20:55 Dr. Death
Duntsch wordt gearresteerd. Shughart werkt aan haar zaak, terwijl Henderson en Kirby dieper in Duntsch zijn verleden graven.
«
»
22:00 CSI: NY
Het CSI-team onderzoekt het bloedspoor dat een vrouw heeft achtergelaten toen ze door de lobby van een hotel struikelde voordat ze de hotelmanager de hulpdiensten liet bellen.
«
»
22:55 Transplant
Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende hulp te hervatten.
«
»
23:50 Transplant
Een SEH-arts die zijn geboorteland Syrië ontvluchtte om naar Canada te komen, moet talloze obstakels overwinnen om een carrière in de wereld van de spoedeisende hulp te hervatten.
«
»
00:45 Paranormal Caught on Camera
Een zakenman krijgt in een motel in Texas te maken met een klopgeest. Boven een van 's werelds heiligste steden wordt een ufo gespot, en twee wandelaars zien in Canada een sasquatch.
«
»
01:40 Make You Laugh Out Loud
Deze senioren bewijzen dat sierlijk oud worden soms vrijwel onmogelijk is.
«
»
02:30 The X-Files
Walter Skinner en Michael Kritschgau zoeken uit wat er mis is met Fox Mulder sinds deze in een soort coma ligt na in aanraking te zijn geweest met metalen objecten die in Afrika werden gevonden.
«
»
03:10 The X-Files
Scully is terug uit Amerika en ontdekt dat Mulder verdwenen is. Hij werd door de "Cigarette Smoking Man" naar een plaats gebracht waar "al zijn problemen zijn opgelost".
«
»
03:55 The X-Files
De 'Millenium Group' beweert dat de Apocalyps zal plaatsvinden op 1 januari 2000. Een van hun leden spoort mensen aan om zich vrijwillig door hem te laten doden.
«
»
04:35 The X-Files
Een schooljongen wordt verdacht van de moord op een politieman. Scully en Mulder ontdekken dat de jongen en zijn vrienden de gave bezitten om zich sneller te verplaatsen dan het oog kan waarnemen.
«
»
05:20 Family Guy
Peter trekt de Canadese wildernis in en verwildert. De Griffins moeten een manier vinden om te zorgen dat hij weer de oude wordt.
«
»
05:40 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:45 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:50 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen' (VTM 2)

Torenkraanmonteurs Angelo en Maarten hebben welgeteld één dag de tijd om een torenkraan af te breken. Op een rail die niet breder is dan een voetzool, 44 meter hoog boven de stad, beginnen ze aan hun dagtaak. Ook boomverzorger Til is allesbehalve bang van hoogtes. Hij klimt met zijn kettingzaag in de hand 10 meter hoog in enkele dennen en maakt ze een kopje kleiner. Steven en Jacques, twee ontmijners bij DOVO, rukken dan weer uit om oorlogsmunitie op te halen en onschadelijk te maken.

'De Gevaarlijkste Jobs van Vlaanderen', om 21.00 uur op VTM 2.

Dossiers