TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»
06:00 According to Jim
Cheryl wil dat Jim zijn gevoelens leert uiten en besluit drie dagen niet tegen hem te praten.
«
»
06:20 According to Jim
Jim probeert Dana te chanteren wanneer hij ontdekt dat ze erotische dromen over hem heeft.
«
»
06:40 According to Jim
Cheryl moedigt Jim aan om met een voormalige vlam van hem te gaan lunchen. Daar krijgt ze echter spijt van.
«
»
07:00 According to Jim
Cheryl en Dana's moeder Maggie komt op vakantie. Al snel strijden Jim en Cheryl tegen Ryan en Dana om Maggies aandacht.
«
»
07:25 Sell This House: Extreme
Nick en Shirley wonen al ruim 30 jaar in hun woning uit de jaren 80 in West Roxbury. Na een auto-ongeluk van Shirley is een verhuizing naar een aangepaste woning noodzakelijk.
«
»
08:05 Sell This House: Extreme
Karen heeft haar broers en zussen uitgekocht toen ze zes jaar geleden een huis hadden geërfd. De helft had ze onderverhuurd, maar nu moet ze het huis binnen een half jaar zien te verkopen.
«
»
08:50 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
09:30 Sell This House: Extreme
De twee volwassen kinderen van Patricia komen weer thuis wonen, terwijl zij iets zoekt voor haar moeder. Patricia heeft niet het geld om het huis op te knappen en kan de hypotheek niet betalen.
«
»
10:15 Sell This House: Extreme
Sue en Donna hebben het huis van hun moeder geërfd dat al sinds 1946 familiebezit is. Ze willen het huis voor de hoofdprijs verkopen, maar dan zal het wel flink moeten worden gemoderniseerd.
«
»
11:05 Shark Tank
Een lekkernij die twee desserts combineert; een modern alternatief voor pinautomaten; een kledinglijn die twee trends samenbrengt en een hyperallergeen slaapmiddel.
«
»
11:55 Shark Tank
Een hightech product waarmee je geheimen over je kat ontdekt, een luxe accessoire voor mannen, een heerlijke, veelzijdige dip en vier middelbare scholieren kletsen met hun favoriete Shark.
«
»
12:45 Shark Tank
Een ontwerp voor een modern telefoonhokje, een ongewoon dessert, een apparaat om sauzen mee te nemen, een draagbaar kantoormeubel; een update van een snijplank die aan beide kanten te gebruiken is.
«
»
13:40 Shark Tank
Pitches van een tiener voor een app om pesten op internet te stoppen; twee mannen met een ingenieuze bierautomaat voor thuis en footballster Antonio Brown komt met gepersonaliseerde slippers.
«
»
14:30 Shark Tank
Een man heeft een idee voor kant-en-klaarpaleo-maaltijden, een vader en zoon tonen een hightechapparaat om te vissen en een ondernemer uit Florida tovert een gewoon jasje om in een smokingjasje.
«
»
15:30 Below Deck
Door het plotselinge vertrek van een van zijn teamgenoten heeft Shane moeite om zich aan te passen aan de onvoorziene verantwoordelijkheden aan dek.
«
»
16:25 Below Deck
James is klaar om los te gaan in de Cariben, maar raakt teleurgesteld op zijn eerste avondje uit. My Seanna verwelkomt een nieuw bemanningslid en Izzy maakt een verrassende beslissing.
«
»
17:15 Below Deck
Het gewicht van het dekteam dragen, begint zijn tol te eisen van Eddie. James voelt zich niet in zijn element en heeft moeite om contact te maken met zijn bemanningsleden.
«
»
18:10 Below Deck
Shane probeert het goed te maken nadat hij betrapt is op slapen tijdens het werk. Ondertussen blinkt Ashling uit in haar taken op het dek, terwijl Elizabeth onder de loep wordt genomen door Francesca.
«
»
19:05 Below Deck
Na een kaviaarvergissing balanceert het 50e verjaardagsdiner op de rand van een ramp, en Rachel raakt verwikkeld in een drama in haar eigen gezin. Shanes carrière hangt aan een zijden draadje.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Een man verkleed als zombie wordt doodgeschoten op Halloween. Het team start een race tegen de klok om een gek tegen te houden die experimenten uitvoert op mensen.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
Het team heeft de handen vol met de moord op een undercoveragent van het ATF, maar moet ondertussen ook passen op de baby van McGarretts zus Mary.
«
»
21:50 Hawaii Five-0
Steve McGarret en Samantha Grover moeten zich melden bij de gouverneur, die hen vraagt om gemeenschappelijke grond te vinden. Hij stuurt het duo naar een man die tal van parkeerboetes heeft uitstaan.
«
»
22:45 La Fortuna
Álex, Lucía en Jonas proberen te laten zien dat de gestolen schat overeenkomt met die van La Fortuna.
«
»
23:45 Resident Alien
Harry probeert zijn geheim te bewaren terwijl Asta gedwongen wordt haar eigen verleden onder ogen te zien.
«
»
00:35 Hudson & Rex
Coincés dans un manoir isolé à cause d'une tempête, Charlie et Rex tentent de démasquer la personne qui a empoisonné la propriétaire des lieux.
«
»
01:20 Hudson & Rex
Charlie onderzoekt de verdwijning van Levi, de beste vriend van Jesse. Deze laatste komt tot de vaststelling dat hij z'n vriend niet zo goed kende als hij wel dacht.
«
»
02:05 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van filmpjes met honden die zich misdragen.
«
»
02:55 The X-Files
De agenten zoeken naar antwoorden als Cassandra Spender, een oude, ondoorgrondelijke vriendin van Scully, op mysterieuze wijze verdwijnt.
«
»
03:40 The X-Files
Mulder en Scully moeten in quarantaine nadat ze met Cassandra in contact zijn geweest. Een plan van alien hybriden wordt onthuld.
«
»
04:30 The X-Files
Een orkaan trekt over de kust van Florida. De agenten zoeken naar een zeemonster dat verantwoordelijk zou zijn voor de verdwijning van twee ouders en hun zoon.
«
»
05:10 The X-Files
Mulder en Scully moeten in quarantaine nadat ze met Cassandra in contact zijn geweest. Een plan van alien hybriden wordt onthuld.
«
»
05:55 Laugh Out Loud
Selectie van de meest komische internetfilmpjes.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De hulpdiensten rukken uit voor een brandoefening in een wolkenkrabber. Eddie besluit om professionele hulp te zoeken voor Christopher, die last heeft van nachtmerries over de tsunami. Buck heeft verrassend nieuws voor Bobby. Maddie probeert een vrouw te helpen die vermoedelijk wordt misbruikt door haar man.

'9-1-1', om 22.25 uur op VTM 2.

Dossiers