TVgids - FOX

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:40 Last Man Standing
Iedereen probeert Eve te troosten na haar eerste relatiebreuk. Mike neemt haar mee om naar een sportwedstrijd te kijken bij Ed.
«
»
06:00 Storage Wars
Zelfs de 'gevouwen handen' van San Bernardino kunnen Mary niet redden, maar Ivy weet wat geld bij elkaar te sprokkelen, terwijl Kenny de magie vindt.
«
»
06:20 Storage Wars
De dames hebben een passende verrassing voor de Emily, die onlangs getrouwd is. Rene haalt een enorme opslagruimte binnen, terwijl Darrell z'n kennis over fietsen op de proef stelt... en wint.
«
»
06:40 Storage Wars
Veel mensen huren opslagruimte voor hun spullen. Wanneer de huur drie maanden niet is betaald, komen koopjesjagers de ruimte bekijken en bieden vervolgens op de inhoud van de opslagruimte.
«
»
07:05 Storage Wars
De kopers gaan naar de woonplaats van Dan, en de opslagruimte van de Vegas Ladies werpt z'n vruchten af. Kenny's aankoop heeft grote impact op z'n portemonnee.
«
»
07:25 Zombie House Flipping
Dit zombiehuis stinkt naar jarenlang gerook. De muren zijn bruin en doortrokken van een penetrante rookgeur. Dan stuit het team op sporen van een verborgen schat. Er kan ineens riant verdiend worden.
«
»
08:05 Zombie House Flipping
Het team vindt een vervallen huis mooi gelegen langs het water. Een winst van vijf nullen behoort tot de mogelijkheden, maar binnen wemelt het van het ongedierte. Wie wint: het team of de beestjes?
«
»
08:45 Zombie House Flipping
Het team stuit op een huis met stormschade waar al een koper voor is. Het punt is alleen dat hij er al over een maand in wil. Het wordt een race tegen de klok om de verbouwing op tijd af te krijgen.
«
»
09:30 Zombie House Flipping
Dit huis is mooi gelegen aan het water, maar de indeling is een ramp. Ashlee gaat aan de slag en komt met te dure plannen. Het team grijpt in, met als gevolg dat het aan tweespalt ten onder kan gaan.
«
»
10:15 Zombie House Flipping
Het team vindt een huis in een goedkopere wijk waar winst aan te behalen valt, zolang er niet ingrijpend wordt verbouwd, maar Keith blijft maar met grootse voorstellen komen in de hoop op meer winst.
«
»
11:05 Shark Tank
Een vader en zoon introduceren corrigerende mannenkleding; een Vietnamese immigrant pitcht zijdezachte overhemden in de hoop z'n Amerikaanse droom te realiseren en heeft een bekende partner mee.
«
»
11:55 Shark Tank
Ondernemers met een product voor een unieke obsessie; een stel met een dienst om eten met kinderen stressvrij te maken voor ouders en een ondernemer met een fitnessprogramma geënt op Bollywood-dansen.
«
»
12:50 Shark Tank
Zussen met waterproof hoezen voor handtassen; een ondernemer met een geautomatiseerde reisdienst waarmee je goedkoop vakanties boekt en een onderneemster met een thuispakket voor gezonde drankjes.
«
»
13:40 Shark Tank
Een echtpaar met oplosbare proteïne; een ondernemer met een ontwerp om waardevolle spullen veilig op te bergen en neven met de oplossing om bierflesjes koud te houden.
«
»
14:30 Shark Tank
Ondernemers met een apparaat dat een alternatief is voor de loopband; een tiener met een apparaat om thuis de perfecte koffie te zetten en een moeder met een babyzitje dat je op je heup draagt.
«
»
15:25 Below Deck
Net als Brians knieletsel verergert, komt er een nieuwe dekknecht. Kate en Kevin vechten over wie over de bediening gaat. Als een gast zich ongepast gedraagt jegens Simone, moet Kate ingrijpen.
«
»
16:25 Below Deck
Rhylee zet haar baan en relatie met de bemanning op het spel na een wilde avond. Brian moet van Lee naar het ziekenhuis met zijn beenwond. Simone confronteert Kate met haar taken als tweede steward.
«
»
17:10 Below Deck
De bemanning bezoekt een olifantenopvang en wordt gek van Kate's houding. Simone hoort dat Tanner over hun relatie heeft geroddeld. De bemanning beseft dat ze Rhylee niet in vertrouwen kunnen nemen.
«
»
18:05 Below Deck
Tanner vertelt Simone dat hij geen serieuze relatie wil. Kate promoveert Courtney tot tweede steward na een confrontatie met Simone. Alles dreigt mis te gaan door een kapotte ventilator en zwaar weer.
«
»
19:00 Below Deck
De bemanning probeert het goed te maken bij gasten nadat Ashton een strandpicknick annuleert en er totale chaos ontstaat. Brian neemt Courtney op een date en is verrast door haar reactie.
«
»
20:00 Hawaii Five-0
Steve en zijn collega's worden naar een bos geroepen waar een jong meisje dood werd aangetroffen door wandelaars. Het slachtoffer verdween zes jaar geleden spoorloos in een waterpretpark.
«
»
20:55 Hawaii Five-0
McGarrett helpt Doris met een gevaarlijke missie. Kono ontdekt dat haar vriend Adam mogelijk banden heeft met de Japanse misdaadorganisatie Yakuza.
«
»
21:50 Hawaii Five-0
De CIA roept de hulp in van het team om een gevaarlijke terrorist op te sporen. Die slaagde erin te ontsnappen toen hij met een vliegtuig werd overgebracht.
«
»
22:45 NeXt
NeXt richt zich opnieuw op congreslid Beatty als agent Shea haar hulp zoekt. Shea ontdekt een lek in haar team. Gina komt in de problemen als ze probeert het virus in een NSA-server te coderen.
«
»
23:35 NeXt
NeXt bespot LeBlanc met een nieuwe tactiek met betrekking tot zijn ziekte. Shea en LeBlanc bedenken nog een laatste gevaarlijke truc om neXt te vernietigen en hun families en de wereld te redden.
«
»
00:25 Hudson & Rex
Een voormalige informant van commandant Donovan wordt vermoord.
«
»
01:05 Hudson & Rex
Stacey, een jonge medewerkster van het agentschap 'Princess on Demand', moet optreden voor een verjaardagsfeest, maar wordt wat later dood teruggevonden.
«
»
01:50 BoJack Horseman
BoJack begint op zijn kenmerkende, bizarre wijze aan een project. Uiteindelijk leidt het tot een openbaring onder invloed van drugs.
«
»
02:15 BoJack Horseman
Maanden nadat zijn memoires zijn uitgekomen, komt BoJack in aanmerking voor een rol waarvan hij zijn hele leven heeft gedroomd.
«
»
02:40 BoJack Horseman
BoJack en Todd kijken tijdens de feestdagen naar een speciale kerstuitzending van Horsin' Around.
«
»
03:05 BoJack Horseman
BoJack Horseman gaat verder waar hij gebleven was en is klaar om te beginnen aan het draaien van zijn droomfilm 'Secretariat'.
«
»
03:30 BoJack Horseman
BoJack voelt zich aangetrokken tot de enige vrouw in de stad. Zij heeft echter geen flauw idee van wie hij is omdat ze destijds in coma lag. Todd opent een themapark.
«
»
03:55 Make You Laugh Out Loud
Een compilatie van internetfilmpjes met schattige en opstandige peuters.
«
»
04:35 Family Guy
Als Brian per ongeluk een hond uit de buurt doodt, merkt hij tot zijn ontsteltenis dat het niemand iets kan schelen. Hij probeert iedereen ervan te overtuigen dat hondenlevens ertoe doen.
«
»
05:00 Family Guy
Na een vrijgezellenfeest raakt Peters schoonvader in coma en krijgt Lois de leiding over Pewterschmidt. Als Peter haar overhaalt om hem het bedrijf te laten leiden, is de ellende niet te overzien.
«
»
05:20 Family Guy
Peter doet mee aan Family Feud en raakt zijn geheugen kwijt. Hij weet niet meer dat hij een gezin heeft. Als hij zich overgeeft aan de geneugten van de seks, gaan Lois en de kinderen bij hem weg.
«
»
05:40 Family Guy
Als Peter bij de rodeo wil, wacht hem een verrassing. Megs correspondentievriend ontsnapt uit de gevangenis, en nu moet zij zitten voor medeplichtigheid. Meg ontwikkelt zich tot een geharde crimineel.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers