TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Herhaling late Journaal
VRT NWS laat - Het weer
«
»
08:00 Radio2 op één
Radio-uitzending.
«
»
10:00 Winterbeelden
«
»
12:05 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
12:35 De markt
Economisch magazine.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Het Hoge Noorden
Benjamin en Karin hebben hun oog laten vallen op een stuk bouwgrond aan de voet van het Rondane Nationaal park. Soetkin is een maand te vroeg bevallen van haar dochtertje Frida.
«
»
14:20 Clips
Muziekclips.
«
»
14:35 Endeavour
Oxford, 1965. De jonge Endeavour Morse heeft de universiteit verlaten zonder zijn diploma te behalen. Hij besluit dan maar bij de politie te gaan.
«
»
16:05 Jamie's Easy Meals for Every Day
Jamie maakt een prachtige vegetarische 'toad in the hole' klaar, een typisch Brits gerecht, met portobello-paddenstoelen en een rijkelijke portie uiensaus.
«
»
16:30 Flikken
Vanneste en Selattin krijgen een nachtelijke noodoproep: een chauffeur is door een liftster met een mes verwond en beroofd. Beide agenten gaan op zoek naar het meisje.
«
»
17:25 Sporza: veldrijden
Samenvatting van de Noordzeecross in Middelkerke, wedstrijd voor de Superprestige. Commentaar: Bram Lambert en Paul Herygers. Interviews: Sophie de Boer.
«
»
17:55 Kijk uit
Net een ongeval gehad? Geen paniek! We overlopen samen wat je moet doen en wat je zeker niet mag vergeten.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:05 Onze natuur
Net zoals vissen zich niet bewust lijken van het water waarin ze zwemmen, zo vergeten wij vaak de lucht om ons heen. Die lucht is altijd in beweging. Warme lucht drijft vogels en insecten omhoog.
«
»
19:00 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:40 F.C. De Kampioenen
De vader van BTW, een rijke bierbrouwer, verstoort een match van de Kampioenen. Hij komt controleren hoe het gaat met het restaurant van zijn zoon.
«
»
20:15 Joker+ en Lotto
Loterij.
«
»
20:20 The greatest dancer van Vlaanderen
Van hiphop en hedendaagse dans over vogueing, popping en Afrikaanse dans, tot ballet en ballroom: iedereen kan auditie doen en strijden voor de titel 'The Greatest Dancer van Vlaanderen'.
«
»
21:35 Loslopend wild
Net als ieder van ons proberen de vrouwen en mannen van allerlei generaties uit 'Loslopend wild' nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout.
«
»
22:05 VRT NWS journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:21 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
22:27 Keno
Keno.
«
»
22:28 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
22:30 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:35 Black-out
Een kerncentrale wordt gesaboteerd en veroorzaakt een black-out. Net daarvoor ontvangt premier Annemie Hillebrand een filmpje met haar ontvoerde dochter.
«
»
23:20 Black-out
Kan Michael de saboteurs van de kerncentrale en de ontvoerders van Elke vinden? En slaagt Annemie erin de black-out te rekken?
«
»
00:05 Showtrial
Cassidy wil dat Talitha aangehouden blijft, maar onder druk van Cleo en nieuwe informatie dreigt de zaak te ontsporen. Cleo kleurt buiten de professionele lijntjes en overweegt een deal met Damian.
«
»
01:00 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Dinsdag is er het rechtstreeks verslag van de oefeninterland van de Rode Duivels tegen Duitsland. Bondscoach Domenico Tedesco en zijn Duivels nemen het in het RheinEnergieStadion in Keulen op tegen thuisland Duitsland.

'Duitsland-België', om 20.25 uur op VTM.

Dossiers