TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
Religieuze uitzending.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 VRT NWS journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Sporza op zondag
Met o.a. basketbal: liveverslag van de ontknoping in China - België, wedstrijd van de Yellow Tigers op het WK volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. - Autosport: GP F1 van Japan.
«
»
17:30 Clips
Muziekclips.
«
»
17:40 Vlaanderen Vakantieland
Laura Govaerts en actrice Charlotte Timmers gaan op stap in Gent. Ze doen een 'True or False Tour' door de stad en moeten raden welke verhalen van de gids waar zijn en welke niet.
«
»
18:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 VRT NWS journaal - Sportweekend
«
»
19:55 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Hotel Romantiek
Een quadrace doet het stof hoog opwaaien op de indrukwekkende hoogvlaktes van Cappadocië. En enkele mannen doen een beroep op de versiertrucs van Philippe en Sven.
«
»
21:00 Chantal
Na een avondje uit redt Cloedt iemand uit het water, samen met een paardenhoofd... Ondertussen blijkt ook Elektra, het paard van Alexia vermist.
«
»
21:50 De ideale wereld
Actualiteitenmagazine.
«
»
22:20 VRT NWS journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
22:34 Keno
Spelshow.
«
»
22:35 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 Heizel 1985
Frank Raes bekijkt het Heizeldrama vanuit Belgisch perspectief. Frank praat o.m. met Belgische rijkswachters, hulpverleners, organisatoren, journalisten en slachtoffers.
«
»
23:35 Thuis
Op het advocatenkantoor heerst er een goede sfeer. Tim beseft dat hij iets heeft goed te maken. Thilly toont haar vastberadenheid. Christine wil actie ondernemen. Sam krijgt een alarmerend bericht.
«
»
00:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
02:00 Herhaling late Journaal
VRT NWS journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Tijdens een vakantie met haar ouders en zus in de bergen, ontdekt de wat naïeve Baby dat er in de late uurtjes veel plezier gemaakt wordt door de animatoren. Ze is gefascineerd door hun zeer aparte en vooral sensuele dansstijl en kijkt met grote ogen naar Johnny en Penny, de onbetwiste sterren van het gezelschap. Als Baby verneemt dat Penny zwanger is en dat de vader van het kind weigert zijn verantwoordelijkheid op te nemen, grijpt ze in. Haar tussenkomst is welkom voor alle partijen. Ook voor Baby zelf, die zich sterk tot de stoere en elegante Johnny aangetrokken voelt.

'Dirty Dancing', film uit 1987 met oa. Jennifer Grey en Patrick Swayze, om 20.40 uur op VTM 2.

Dossiers