TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
08:00 Radio 2 Meer zomer
Siska Schoeters en Niels Destadsbader presenteren voor het eerst samen op Radio 2. In 'Radio 2 Zomertoppers' maakt het duo je plezant wakker, samen met hun bekende gasten en vrolijke muziek.
«
»
10:00 Zomerbeelden
«
»
11:30 Vive le vélo
Gasten: Marijn de Vries, Cian Uijtdebroeks, Jeroen Lenaerts.
«
»
12:30 De week van Bruzz
Weekoverzicht van Bruzz, het programma van de Vlaams-Brusselse Media.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het Weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Dagelijkse zomerkost
In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.
«
»
13:55 Vlaanderen vakantieland
Maureen Vanherberghen en zanger en tv-persoonlijkheid Sergio Quisquater maken de Limburgse Kempen onveilig. Ze bezoeken de Lommelse Sahara en volgen een workshop glasblazen in het GlazenHuis.
«
»
14:15 Kijk uit
Voor rijden onder invloed van drugs geldt er een nultolerantie in België, maar ook drinken en rijden gaan niet samen. Zorg daarom voor de perfecte balans tussen uitgaan en veilig thuiskomen.
«
»
14:20 Sporza: Ronde van Frankrijk
Rit 8: Dole - Lausanne (186,3 km). Commentaar: Renaat Schotte en José De Cauwer.
«
»
18:06 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Serengeti
Een zware storm dreigt boven de savanne en de dieren moeten vluchten naar hogergelegen oorden. Een achtervolging tussen buffalo's en leeuwen legt de spanning bloot binnen de leeuwenhiërarchie.
«
»
19:00 Het journaal
Nieuwsuitzending.
«
»
19:40 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
19:45 #LikeMe
Caro en Vince starten hun eerste schooljaar als koppel. Het is natuurlijk wennen voor de twee tortelduifjes. Ondertussen doet Emma Wolfs, het nichtje van de directeur, haar intrede.
«
»
20:10 Joker+ en Lotto
Lotto-trekking.
«
»
20:20 Inside Taronga Zoo
De rode reuzenkangoeroe is een echt Australisch icoon. Wanneer de verzorgers zien dat het alfamannetje Malu problemen heeft om te eten, wordt de dokter erbij geroepen.
«
»
20:55 F.C. De Kampioenen
De Kampioenen hebben een tombola georganiseerd die uitzonderlijk goed verlopen is: 25.000 frank opbrengst. Ondertussen zit Pol in geldnood.
«
»
21:25 Vive le vélo
Gasten: Eddy Planckaert, Nicolas De Kerpel, Karel Sabbe.
«
»
22:30 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:46 Winst joker+ / lotto
Lotto-uitslag.
«
»
22:47 Keno
Keno.
«
»
22:48 Euromillions winstverdeling
Euromillions.
«
»
22:50 Het Weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:55 First Dates
Keira heeft een zwarte gordel in taekwondo. Door haar tomboy-looks geraakt ze zelden verder dan de friendzone, maar daar probeert ze nu iets aan te veranderen tijdens haar date met voetballer Max.
«
»
23:40 Section de recherches
Bernier trouwt met zijn grote liefde, schrijfster Laura Belmont. Tijdens de bruiloft wordt haar getuige echter vermoord. Wie van de gasten is schuldig?
«
»
00:30 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers