TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
Islamitisch Vrijdaggebed.
«
»
10:40 Herfstbeelden
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Routes d'Ushuaia
Tanguy Dumortier en zijn team nemen ons mee op strandzeiltocht, per boot en onder water, op verkenning in een omgeving die we allemaal kennen: de stranden.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:10 Sporza op zondag
Veldlopen: liverslag van het EK in Dublin. - Documentaire over Willy Steveniers. - Voetbal: Women Super League. - Veldrijden: Wereldbeker in Val di Sole. - Autosport: Grote Prijs F1 van Abu Dhabi.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
Langzaam maar zeker installeren de Planckaerts zich voor een aantal maanden in Frankrijk. De kinderen volgen hun lessen online thuis, en de mannen leggen de laatste hand aan de top van het toren.
«
»
20:40 Undercover
Bob en Ferry zitten vast in Turkije. Nathalie bijt van zich af en Patrick moet beslissen hoe vuil hij zijn handen wil maken. Timur probeert Serkan los te weken bij Leyla.
«
»
21:35 Great American Railroad Journeys
Op Vancouvereiland ontdekt Michael het rijke Britse erfgoed en het koloniale verleden van de provinciale hoofdstad Victoria. In Saanichton helpt Michael bij het uitkerven van een totempaal.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:49 Keno
Keno.
«
»
22:50 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:55 Dertigers
Voor Nora is het een belangrijke dag, ze stelt Hans voor aan haar vrienden. Pieter heeft vooral schrik dat Saar zal opduiken. Maar het is een ongelukkige uitspraak van Bart die voor opschudding zorgt.
«
»
23:20 Thuis
Karin en Marianne sluiten een deal. Sam beseft dat ze een fout heeft gemaakt en neemt haar verantwoordelijkheid. Marianne moet Nancy teleurstellen. Lowie maakt indruk met Boowie.
«
»
23:45 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers