TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
02:05 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
Islamitisch Vrijdaggebed.
«
»
10:40 Herfstbeelden
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Routes d'Ushuaia
Tanguy Dumortier en zijn team nemen ons mee op strandzeiltocht, per boot en onder water, op verkenning in een omgeving die we allemaal kennen: de stranden.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:10 Sporza op zondag
Veldlopen: liverslag van het EK in Dublin. - Documentaire over Willy Steveniers. - Voetbal: Women Super League. - Veldrijden: Wereldbeker in Val di Sole. - Autosport: Grote Prijs F1 van Abu Dhabi.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
Langzaam maar zeker installeren de Planckaerts zich voor een aantal maanden in Frankrijk. De kinderen volgen hun lessen online thuis, en de mannen leggen de laatste hand aan de top van het toren.
«
»
20:40 Undercover
Bob en Ferry zitten vast in Turkije. Nathalie bijt van zich af en Patrick moet beslissen hoe vuil hij zijn handen wil maken. Timur probeert Serkan los te weken bij Leyla.
«
»
21:35 Great American Railroad Journeys
Op Vancouvereiland ontdekt Michael het rijke Britse erfgoed en het koloniale verleden van de provinciale hoofdstad Victoria. In Saanichton helpt Michael bij het uitkerven van een totempaal.
«
»
22:35 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:49 Keno
Keno.
«
»
22:50 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:55 Dertigers
Voor Nora is het een belangrijke dag, ze stelt Hans voor aan haar vrienden. Pieter heeft vooral schrik dat Saar zal opduiken. Maar het is een ongelukkige uitspraak van Bart die voor opschudding zorgt.
«
»
23:20 Thuis
Karin en Marianne sluiten een deal. Sam beseft dat ze een fout heeft gemaakt en neemt haar verantwoordelijkheid. Marianne moet Nancy teleurstellen. Lowie maakt indruk met Boowie.
«
»
23:45 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:45 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers