TVgids - één

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:55 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
Religieuze uitzending.
«
»
11:00 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
13:00 Het journaal (middag)
Nieuwsuitzending.
«
»
13:25 Het weer (middag)
Weerbericht.
«
»
13:30 Routes d'Ushuaia
Het vulkaaneiland Bali is dichtbevolkt en lokt jaarlijks miljoenen toeristen, wat het samenleven tussen mens en dier soms best lastig maakt. Tanguy Dumortier neemt een duik in de blauwe oceaan.
«
»
14:00 Clips
Muziekclips.
«
»
14:15 Dierendokters 24/7
Herdershond Wolf gaat onder het mes. De tumor in zijn tong is kwaadaardig en moet eruit. Ook wordt er een merrie binnengebracht die na een abortus niet meer zwanger raakt.
«
»
14:40 Loslopend wild
Net als ieder van ons proberen de vrouwen en mannen van allerlei generaties uit 'Loslopend wild' nog steeds de hectiek van het dagelijkse leven te overleven, en daar loopt het al wel eens fout.
«
»
15:05 A Touch of Frost
Net als Frost op het punt staat bekentenissen te ontlokken aan twee criminelen in verband met een messengevecht, verneemt hij dat een vrouwelijke studente op de universiteit werd aangevallen.
«
»
16:45 Sporza op zondag
Badminton: Yonex Open Leuven. (opname van 30/10). - Veldrijden: samenvatting van de wedstrijd voor de Wereldbeker in Overijse. Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers.
«
»
18:00 Het journaal (vooravond)
Nieuwsuitzending.
«
»
18:10 Dagelijkse Kost
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.
«
»
19:00 Het journaal - Sportweekend
Nieuwsuitzending.
«
»
19:55 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
20:00 Château Planckaert
Mageno en Devon zetten de eerste stappen in hun wielercarrière en gaan langs bij een sportdokter. De conditie van Mageno wordt al meteen op de proef gesteld bij zijn allereerste koers in België.
«
»
20:40 Onder vuur
Tom komt onder invloed toe op de kazerne met alle gevolgen van dien. Post Oosteroever heeft een nieuwe adjudant, maar die jaagt de ploeg meteen tegen zich in het harnas.
«
»
21:30 Martin Clunes: islands of America
Martin Clunes bezoekt de San Juan Islands in de staat Washington, aan de Canadese grens. De eilandengroep telt meer dan honderd eilanden, allemaal onbewoond.
«
»
22:20 Het journaal (laat)
Nieuwsuitzending.
«
»
22:34 Keno
Keno.
«
»
22:35 Het weer (avond)
Weerbericht.
«
»
22:40 First dates
De 33-jarige David staat vol zelfvertrouwen op een podium, maar is best verlegen in zijn omgang met het andere geslacht. Hij gaat op date met de 27-jarige Helen, die op zoek is naar instant romantiek.
«
»
23:30 Thuis
Waldek en Rosa zitten in een discussie verwikkeld. Dieter steekt Britney een hart onder de riem. Ilias denkt de deal van zijn leven te kunnen doen. Thilly krijgt een voorstel in de schoot geworpen.
«
»
23:55 De Zevende Dag
Praatprogramma over de actualiteit.
«
»
01:55 Journaallus
Het journaal - Het weer
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers