TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:20 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:30 Winterbeelden
«
»
13:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Under cover: every body needs a coat
Van vacht tot veren, van schubben tot schelpen: elk wezen heeft een eigen specifieke buitenste laag. Welke functie heeft die buitenkant?
«
»
18:40 Amazing Hotels: Life Beyond the Lobby
Monica en Giles reizen naar de autonome Chinese stad Macau, de gokhoofdstad van de wereld die jaarlijks miljoenen Chinese toeristen aantrekt.
«
»
19:25 De ideale wereld
Compilatie van de afgelopen week.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Overal ter wereld worden vaccinatiecampagnes tegen covid opgezet. Boosterprik na boosterprik. Maar het verloopt niet overal even vlot.
«
»
20:35 Viewpoint
Na de verdwijning van onderwijzeres Gemma Hillman zetten inspecteur Martin Young en zijn partner Stella een observatiepost op in het huis van alleenstaande moeder Zoe en haar dochter Caitlin.
«
»
21:25 Viewpoint
Martin weet niet wat hij moet denken van de geïsoleerde Greg. Is hij schuldig aan een misdaad of is hij eerder een wanhopige man? De band tussen Martin en Zoe wordt sterker.
«
»
22:10 OnderOns
De Nederlandse fotograaf, filmmaker, grafisch ontwerper en videokunstenaar Anton Corbijn staat bekend om zijn zwart-witportretten van bekende creatievelingen en muzikanten.
«
»
22:50 Noces
De hechte relatie tussen de Brusselse Zahira en haar ouders komt onder druk te staan wanneer ze volgens Pakistaanse traditie moet trouwen met een man die ze nog nooit heeft ontmoet.
«
»
00:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boer zkt Vrouw' (VTM)

Na een uit de hand gelopen avond koos Raphaël voluit voor Jasha. Nu de rust in de manege is teruggekeerd, stelt de hoefsmid zijn favoriete voor aan zijn beste vrienden. Ook de mannen van Cathy worden vandaag op de rooster gelegd en dat door niet één, maar twee partijen. Een groep enthousiaste kids gaat op zoek naar een goed lief voor 'tante Cathy'. Ook Cathy's vriendinnen onderwerpen Dries, Kenny, Kristof en Björn aan een spervuur van pittige vragen.

'Boer zkt Vrouw', om 19.5 uur op VTM.

Dossiers