TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:25 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
07:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
12:25 Sporza: volleybal
Liveverslag van China - België, de vierde wedstrijd van de Yellow Tigers in de tweede groepsfase van het WK Volleybal voor vrouwen in Nederland en Polen. Commentaar: Marc Willems en Fien Callens.
«
»
14:30 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:20 Robrecht Vanden Thoren - De hoogste berg
Net gedumpt door zijn lief, wordt Robrecht door een koppel dolverliefde vrienden gevraagd om als getuige te speechen op hun huwelijksfeest.
«
»
18:40 Vranckx
Rudi trekt naar de woestijn in Jordanië waar hij als enige journalist de set van 'Rebel' mag bezoeken, de nieuwe film van Adil en Bilall over een jongen uit Molenbeek die naar Syrië vertrekt.
«
»
19:25 Sporza: veldrijden
Liveverslag van de wedstrijd voor de Wereldbeker in Waterloo (VS) bij de vrouwen (elite). Commentaar: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 VRT NWS update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 My Life as a Rolling Stone
Charlie Watts (1941-2021) was een muzikant in hart en nieren met een levenslange liefde voor jazz. Hij werd door Mick en Keith omschreven als de solide basis en de lijm die de Stones bij elkaar hield.
«
»
21:10 Frozen Planet II
Door de klimaatverandering ondergaan veel bevroren bergtoppen een snelle evolutie waar diersoorten zich aan moeten aanpassen, zo ook de reuzenpanda.
«
»
22:05 Conversations with Friends
Frances en Bobbi arriveren in een idyllische villa in Kroatië en worden voorgesteld aan Derek en Evelyn, de vrienden van Melissa en Nick. Bobbi blijft Frances plagen met haar gevoelens voor Nick.
«
»
22:50 Conversations with Friends
Valerie en Melissa doen lacherig over Nicks mentale gezondheid en dat schiet bij Frances in het verkeerde keelgat. De steun die ze van Bobbi krijgt, is een teken dat hun vriendschap hersteld is.
«
»
23:35 Below the surface
Philip zit opgesloten in de diepvriezer van het schip. De gijzelaars doen er alles aan om de gsm van June, waarop gevoelige informatie staat, te pakken te krijgen.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - VRT NWS journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Bob en Greta De Jaegher zijn veertig jaar gelukkig getrouwd en kunnen terugkijken op een rijkgevuld leven. Hun twee zonen Steve en Carl doen het goed: de ene als succevol regisseur, de andere als beloftevolle kok. Steves vrouw Billie schreef net een bestseller over gelukkig zijn en wil samen met haar man aan kinderen beginnen. Ook schoonzoon Rik, verzorger in de dierentuin, probeert samen met zijn twee kinderen de draad weer op te pikken na het overlijden van zijn vrouw. Ter gelegenheid van de huwelijksverjaardag vertrekt de voltallige familie op weekend. Voor Bob en Greta is dit het ideale moment om hun nieuwe plannen aan te kondigen, maar die slaan in als een bom. En dat is niet het enige. Wat een gezellige familiebijeenkomst moest worden, draait helemaal anders uit.

'Allemaal Familie', film uit 2016 met oa. Gilda De Bal en Bill Barberis, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers