TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:55 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:15 Wild ways of the coast
Tal van levensvormen hebben van witte stranden en romantische baaien hun habitat van gemaakt. In deze documentaire maken we o.m. kennis met de papegaaiduiker, de zeeschildpad en de zeekoe.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
De witte boerenfamilie Hattingh laat zien hoe diep zij zich verbonden voelt met de grond die al elf generaties door hen wordt bewerkt, maar ook waartoe zij bereid zijn om hun land te verdedigen.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Denemarken - Spanje of Finland - Duitsland in groep B van het EK Voetbal voor vrouwen. Commentaar: Aster Nzeyimana of Michael Van Vaerenbergh.
«
»
22:55 Film Stars Don't Die in Liverpool
De ooit zo geliefde Hollywoodactrice Gloria Grahame slijt tegenwoordig haar dagen in kleine theaters. Op tournee door Engeland ontmoet ze de jonge acteur Peter Turner.
«
»
00:40 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

De hulpdiensten rukken uit voor een brandoefening in een wolkenkrabber. Eddie besluit om professionele hulp te zoeken voor Christopher, die last heeft van nachtmerries over de tsunami. Buck heeft verrassend nieuws voor Bobby. Maddie probeert een vrouw te helpen die vermoedelijk wordt misbruikt door haar man.

'9-1-1', om 22.25 uur op VTM 2.

Dossiers