TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Portugal - Zwitserland in groep C van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Leigh Sports Village Stadium in Leigh. Commentaar: Stef Wijnants. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Het EK van de Red Flames
De Red Flames komen aan in hun basecamp. Hun voorbereiding op het EK bestaat uit een stage in Spanje, trainingen in Tubeke en een teambuilding in de Ardennen.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Nederland - Zweden in groep C van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit Bramall Lane in Sheffield. Commentaar: Eddy Demarez. Presentatie omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
23:00 Mid90s
Tiener Stevie groeit op in Los Angeles in de jaren 90. Wanneer hij een groep vrienden ontmoet met een passie voor skateboarden, leert hij harde lessen over het leven.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Latem Leven' - seizoen 2 (VTM 2)

Binnenkijken in het leven van extravagante, rijke maar toch volkse mensen die allen in het idyllische Sint-Martens-Latem wonen. Van de flamboyante esthetisch arts Daniel Dimovski, tot de kunstzinnige natuurmens Auguste Boxy en de charismatische hondentrimster Jothi Impanis.

'Latem Leven', om 20.45 uur op VTM 2.

Dossiers