TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Portugal - Zwitserland in groep C van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit het Leigh Sports Village Stadium in Leigh. Commentaar: Stef Wijnants. Omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Het EK van de Red Flames
De Red Flames komen aan in hun basecamp. Hun voorbereiding op het EK bestaat uit een stage in Spanje, trainingen in Tubeke en een teambuilding in de Ardennen.
«
»
20:50 Sporza: UEFA EK voetbal voor vrouwen 2022
Verslag van Nederland - Zweden in groep C van het EK Voetbal voor vrouwen, live vanuit Bramall Lane in Sheffield. Commentaar: Eddy Demarez. Presentatie omkadering: Ruben Van Gucht.
«
»
23:00 Mid90s
Tiener Stevie groeit op in Los Angeles in de jaren 90. Wanneer hij een groep vrienden ontmoet met een passie voor skateboarden, leert hij harde lessen over het leven.
«
»
00:20 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Joost Zwegers in 'Belpop' (foto: Canvas - © VRT 2019)

Al ruim 20 jaar schittert Joost Zweegers onder zijn nom de plume Novastar aan het Belpop-firmament. Sinds zijn overwinning op Humo's Rock Rally in 1996 toont Zweegers zich als een van de strafste singer-songwriters uit de Belgische popgeschiedenis. Van kinds af aan is hij gepassioneerd, eigengereid en perfectionistisch in alles wat hij onderneemt. Samenwerken met Joost is om die reden soms een uitdaging, maar zijn publiek zal nooit ontgoocheld worden. Zijn gebetenheid leverde tot dusver vijf uitstekende albums op en een rist hits die tot het collectieve geheugen behoren. Periodes van succes wisselen zich af met tegenslagen en twijfels, maar opgeven of achteroverleunen staan niet in Zweegers' woordenboek. Meer dan alleen een songtitel, blijkt 'The best is yet to come' ook een levensmotto.

'Belpop Classics', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers