TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake - De afspraak op vrijdag
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Waterhole: Africa's Animal Oasis
Het is de heetste tijd van het jaar. Het wordt nu steeds drukker bij de waterpoel als de zon ondergaat. Maar een nieuw roofdier houdt zich schuil in de schaduw: de hyena.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Sporza: WK 3x3 basketbal Antwerpen
Verslag van de kwartfinales. Het commentaar komt van Kris Meertens (mannen) en Christophe Vandegoor (vrouwen). Tess Elst zorgt voor de interviews en Dennis Xhaët is de vaste analist.
«
»
21:30 A Confession
De ondervraging van Halliwell gaat vlotter dan verwacht, hij brengt Fulcher meteen naar de plek waar de politie Sian kan vinden. Later blijkt dat Sian niet het enige slachtoffer was van Halliwell.
«
»
22:20 A Confession
Na de vondst van de lichamen van twee jonge vrouwen ligt het leven in Swindon helemaal overhoop. Nu het tweede lichaam geïdentificeerd is als dat van Becky, moet Fulcher haar vader nog inlichten.
«
»
23:05 La pazza gioia
Beatrice is een mythomane. Donatella is een jonge gesloten vrouw die leeft in haar eigen mysterieuze wereld. Tussen deze twee totaal verschillende vrouwen ontstaat een speciale vriendschap.
«
»
00:55 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Denemarken, 1913. De welstellende Karen Blixen gaat een verstandshuwelijk aan met Baron Bror Blixen-Finecke, een telg uit een verarmde aristocratische familie. Het koppel trekt naar Afrika om er een koffieplantage uit te baten. Karen maakt er kennis met de Europese, vooral Britse koloniale gemeenschap. Haar man Bror heeft maar weinig belangstelling voor de plantage en houdt zich liever bezig met jagen. Na een tijdje wordt Karen verliefd op een charmante man die grote indruk op haar maakt: de vrijgevochten jager op groot wild, Denys Finch-Hatton. Hij is echter niet van plan zijn vrijheid op te geven.

'Out Of Africa', film uit 1985 met oa. Meryl Streep en Robert Redford, om 23.10 uur op Eén.

Dossiers