TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:25 Vranckx
Taiwan functioneert al een halve eeuw autonoom, maar China beschouwt de eilandstaat als een opstandige provincie. Peking voert de militaire druk op.
«
»
17:50 Alleen Elvis blijft bestaan
Stephen Fry is schrijver, acteur, activist, documentairemaker, brein, poëet, verhalenverteller. Er zijn talloze substantieven om deze wonderlijk Engelsman te beschrijven.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Extreme lands
Met zijn 127 miljoen inwoners is Japan zonder twijfel een van de gevoeligste regio's als het aankomt op natuurrampen. De archipel kent een grote vulkanische en seismische activiteit.
«
»
21:00 Treasures of the World
Malta bezit enkele van 's werelds meest waardevolle schatten en is een eiland waar beschavingen uit de vier windstreken elkaar ontmoet en beïnvloed hebben.
«
»
21:55 Borderline
Aan beide kanten van de grens tussen Litouwen en de Russische exclave Kaliningrad ligt er een ornithologisch station. Daar onderzoeken wetenschappers de migratie van miljoenen vogels.
«
»
22:45 Our time machine
Toen kunstenaar Maleonn ontdekte dat zijn vader aan alzheimer leed, ontwierp hij 'Papa's time machine', een magische en autobiografische stage performance met levensgrote mechanische poppen.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Lara Brennan wordt gearresteerd als verdachte voor de moord op haar baas omdat ze er onlangs nog ruzie mee maakte. Ooggetuigen zouden haar de locatie van de moord hebben zien verlaten en bovendien werden haar vingerafdrukken teruggevonden op het moordwapen. Aangezien de bewjizen dus allemaal tegen haar spreken, wordt ze beschuldigd van moord en opgesloten in de gevangenis. Haar man John doet er alles aan om haar weer vrij te krijgen, maar spijtig genoeg heeft hij niets van bewijsmateriaal dat in haar voordeel pleit. Wanneer Lara in hoger beroep schuldig bevonden wordt, probeert ze zelfmoord te plegen. John ziet maar één manier om zijn vrouw te redden: haar bevrijden uit de gevangenis. Een onmogelijke opgave voor een man zonder enige criminele ervaring. Met de moed der wanhoop duikt hij de onderwereld in op zoek naar hulp...

'The Next Three Days', film uit 2010 met oa. Russell Crowe, om 21.35 uur op VTM.

Dossiers