TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:35 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:25 Vranckx
Taiwan functioneert al een halve eeuw autonoom, maar China beschouwt de eilandstaat als een opstandige provincie. Peking voert de militaire druk op.
«
»
17:50 Alleen Elvis blijft bestaan
Stephen Fry is schrijver, acteur, activist, documentairemaker, brein, poëet, verhalenverteller. Er zijn talloze substantieven om deze wonderlijk Engelsman te beschrijven.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Extreme lands
Met zijn 127 miljoen inwoners is Japan zonder twijfel een van de gevoeligste regio's als het aankomt op natuurrampen. De archipel kent een grote vulkanische en seismische activiteit.
«
»
21:00 Treasures of the World
Malta bezit enkele van 's werelds meest waardevolle schatten en is een eiland waar beschavingen uit de vier windstreken elkaar ontmoet en beïnvloed hebben.
«
»
21:55 Borderline
Aan beide kanten van de grens tussen Litouwen en de Russische exclave Kaliningrad ligt er een ornithologisch station. Daar onderzoeken wetenschappers de migratie van miljoenen vogels.
«
»
22:45 Our time machine
Toen kunstenaar Maleonn ontdekte dat zijn vader aan alzheimer leed, ontwierp hij 'Papa's time machine', een magische en autobiografische stage performance met levensgrote mechanische poppen.
«
»
00:10 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Spartacus Run' - Michel Wuyts en Andy Peelman (VTM)

Bekende Vlamingen sleuren met zandzakken, trotseren prikkeldraad en klimmen en klauteren zich een weg over het spectaculaire Spartacus Run-parcours. Wie weet de beste tijd neer te zetten? In het tweede duel nemen Sean Dhondt en Ian Thomas het tegen elkaar op. Radio- en televisiepresentator Sean gaat er als een speer vandoor en is vastberaden een toptijd neer te zetten. Zanger Ian ziet zijn peren. Wie trekt er uiteindelijk aan het langste eind?

'Spartacus Run', om 21.35 uur op VTM.

Dossiers