TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:55 Sporza: Billie Jean King Cup
Finale:
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Nomade Céline Jalil, die zelf Libanese roots heeft, onderzoekt samen met Jolien Bogaerts hoe erg de huidige economische situatie in Libanon is.
«
»
20:35 Stella Blómkvist
Stella ontdekt dat de mysterieuze dood van een Instagramster en een slachtoffer van mensenhandel uit Syrië op een vreemde manier met elkaar verbonden zijn.
«
»
21:25 Stella Blómkvist
Een verraderlijk crimineel netwerk lijkt achter de moorden te zitten en doet er alles aan om hun sporen uit te wissen. Stella wordt tot het uiterste gedreven om meerdere slachtoffers te voorkomen.
«
»
22:15 Alleen Elvis blijft bestaan
De debuutroman 'De avond is ongemak' van Marieke Lucas Rijneveld sloeg in als een bom. Dichtend en schrijvend timmert ze verder met een geweldig tweede boek als resultaat, 'Mijn lieve gunsteling'.
«
»
23:45 LYNX
Marie en Tony zijn gepassioneerd door Bangers, een smerige variant van stockcars. Na een tragedie valt hun relatie uit elkaar. Tony heeft het racen opgegeven, Marie nog niet.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Wanneer een missie verkeerd afloopt krijgt JJ, een van de meest gerenommeerde CIA-agenten, nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. De negenjarige Sophie ontmaskert hem echter al snel.

'My Spy', film uit 2020 met oa. Chloe Coleman, om 21.55 uur op VTM.

Dossiers