TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:05 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
17:55 Sporza: Billie Jean King Cup
Finale:
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Nomade Céline Jalil, die zelf Libanese roots heeft, onderzoekt samen met Jolien Bogaerts hoe erg de huidige economische situatie in Libanon is.
«
»
20:35 Stella Blómkvist
Stella ontdekt dat de mysterieuze dood van een Instagramster en een slachtoffer van mensenhandel uit Syrië op een vreemde manier met elkaar verbonden zijn.
«
»
21:25 Stella Blómkvist
Een verraderlijk crimineel netwerk lijkt achter de moorden te zitten en doet er alles aan om hun sporen uit te wissen. Stella wordt tot het uiterste gedreven om meerdere slachtoffers te voorkomen.
«
»
22:15 Alleen Elvis blijft bestaan
De debuutroman 'De avond is ongemak' van Marieke Lucas Rijneveld sloeg in als een bom. Dichtend en schrijvend timmert ze verder met een geweldig tweede boek als resultaat, 'Mijn lieve gunsteling'.
«
»
23:45 LYNX
Marie en Tony zijn gepassioneerd door Bangers, een smerige variant van stockcars. Na een tragedie valt hun relatie uit elkaar. Tony heeft het racen opgegeven, Marie nog niet.
«
»
00:05 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gestrand op Honeymoon Island' (VTM 2)

De kersverse bruidsparen worden geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Bram en Shauni krijgen te maken met een zware regenbui, waardoor ze er maar niet in slagen om vuur te maken. Na een horrornacht en door een gebrek aan eten heeft Joeri weinig energie. Sarah laat dat niet aan haar hart komen en probeert de sfeer er toch in te houden. Koen en Eva vinden een oud vissersnet, waar ze creatief mee aan de slag gaan. Het al dan niet rantsoeneren van voedsel zorgt voor een diepgaander gesprek tussen de twee tortelduifjes. Keith heeft zijn zinnen gezet op een kokosnoot hoog in een boom, wat Maxine meermaals de stuipen op het lijf jaagt. Keith zet daarop een charmeoffensief in door hun huisje te verbouwen. De koppels maken verder nog een toilet, ieder op zijn eigen inventieve manier. Groot is de spanning als er plots een oranje kist voor elk eiland drijft. De spullen in de kist zorgen niet bij iedereen voor even grote vreugde.

'Gestrand op Honeymoon Island', om 21.30 uur op VTM 2.

Dossiers