TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:20 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
18:00 Vranckx
Aan de voet van de Kaukasus ligt Nagorno-Karabach, een niet-erkende staat waar vooral etnische Armeniërs wonen. In het uitgestrekte berglandschap wordt opnieuw stevig gevochten.
«
»
18:25 Alleen Elvis blijft bestaan
Als kind was Angelique Van Ombergen al gebeten door wetenschap. Nu werkt ze al enkele jaren voor de Europese Ruimtevaartorganisatie. Ze schrijft ook kinderboeken over de ruimte.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Brian Cox's adventures in space and time
Brian focust op het begrip tijd, een fenomeen dat we als vanzelfsprekend beschouwen, maar dat voor de fysici nog steeds één van de grootste mysteries van het universum is.
«
»
21:05 Lost cities of the Trojans
Heeft de Trojaanse oorlog wel echt plaatsgevonden? In Amsterdam is een team onderzoekers oud materiaal opnieuw grondig aan het bestuderen om nieuwe aanwijzingen te vinden.
«
»
21:50 Touching Infinity
Rebecca, Fernand en Delphine weten dat hun einde nabij is. Het sterven is een deel van hun dagelijks leven geworden. Voorbij de angst en het verdriet nemen zij ons mee op hun laatste tocht.
«
»
23:10 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'1 Jaar Gratis' (Eén)

De bikkelharde afvalkoers vermomd als gezellige quiz met een groep kandidaten waarvan er elke aflevering iemand naar huis wordt gestuurd tot er één winnaar overblijft, is terug!. Kandidaten dit seizoen zijn Abdi Rebiben, An Van Laer, Astrid Leriche, Diana Kadivnik, Gingia Kaniki Masengo, Griet De Schouwer, Jan Schelstraete, José Miguel Mellado Alonso, Ken Gybels, Lieven De Prins, Macha Kokoeva, Migel Martens, Reuben Vermoet, Saskia Lommelen, Thomas Deraedt, Vera-Maria Sagaert. De winnaar krijgt het nettojaarloon van de meest verdienende deelnemer.

'1 Jaar Gratis', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers