TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:50 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»
09:00 Herfstbeelden
«
»
10:00 Erediensten
Eucharistieviering met als thema 'Iedereen telt'.
«
»
11:00 Sporza: WK Wielrennen
Wegrit elite mannen (268,3 km). (vanaf 13.30 uur gaat het verslag verder in 'Sporza op zondag' op Eén)
«
»
13:35 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:00 Rolkrant
Nieuwsuitzending.
«
»
19:30 Vranckx
De organisatie Miracle Messages probeert de families van daklozen in Californië op te sporen met de hulp van sociale media.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Earth from space
Vanuit de ruimte is de aarde een caleidoscoop. Turkooizen plankton lokt een schranspartij uit, China kleurt geel dankzij de koolzaadbloemen en er verschijnt een mysterieus groen licht in de oceaan.
«
»
21:00 Stonehenge: The Lost Circle Revealed
Met behulp van baanbrekend onderzoek heeft een toegewijd team van archeologen alle bewijsstukken verzameld om een 400 jaar oude leemte in de kennis van de mens over Stonehenge op te vullen.
«
»
22:00 The Savior For Sale: The Story of the Salvator Mundi
Is Leonardo da Vinci's op mysterieuze wijze opnieuw opgedoken 'Salvator Mundi' echt van de hand van het Italiaanse genie of gaat het hier om de grootste kunstzwendel ooit?
«
»
23:35 Canvaslus
Het weer - Het journaal
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Getrouwd: De Jubilee' (VTM)

Hoe vergaat het de koppels die de voorbije seizoenen in 'Blind Getrouwd' gevormd zijn? Wat gebeurde er nadat de camera's stopten met draaien? Hoe stellen de deelnemers het die niet bij elkaar bleven? Wie heeft ondertussen een nieuwe liefde in zijn of haar leven? Onder het toeziend oog van ceremoniemeester Ingeborg praten de ex-deelnemers bij over wat het programma voor hen heeft teweeggebracht. Ze blikken terug op hun avontuur en de camera's volgen ook hoe hun leven er op dit moment uitziet. Op de gastenlijst staan maar liefst 70 namen. Van Stijn en Nuria over Evelien en Nicolas tot de meest recente tortelduifjes Candice en Marijn. Ook happy singles zoals Jolien en Christophe tekenen present, anderen stellen dan weer hun nieuwe liefdespartner voor, zoals Tati en Laura. Tot slot schuiven ook experts Wim Slabbinck, Sarah Hertens en Filip Geelen mee aan tafel.

'Blind Getrouwd: De Jubilee', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers