TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Kinderen van het verzet
In de jaren 50 en 60 verenigen oud-verzetslieden zich en proberen ze te wegen op het publieke debat. Ze strijden voor een strenge bestraffing van collaborateurs en erkenning voor hun verzetsdaden.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Wissel van de macht
De hegemonie van de CVP komt begin jaren 2000 onder druk te staan wanneer politici als Yves Leterme en Kris Peeters de storm moeten trotseren. Een strijd die eindigt in een grote tragedie.
«
»
21:20 There will be blood
Eind 19de eeuw. Wanneer de meedogenloze olieprospector Daniel Plainview verneemt dat er in het stadje Little Boston een grote oliebron is gevonden, verhuist hij zijn activiteiten naar daar.
«
»
23:55 The Handmaid's Tale
Een gefrustreerde Serena wordt wanhopig. De Commandant probeert het bij te leggen met Offred. Nick duwt Eden steeds verder van zich af. Offred staat voor een onverwachte ontmoeting.
«
»
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 2 logo

Mike is een ervaren stripper, beter gekend als 'Magic Mike'. Hij neemt een onervaren jongen onder zijn hoede in de wereld van het strippen. De jongeman heet Adam, maar krijgt al snel de bijnaam 'the Kid' en leert van Mike de kunst van het strippen, feesten, versieren en vooral: gemakkelijk geld verdienen. Terwijl the Kid steeds dieper verdwijnt in de wereld van plezier en vertier, leert Mike zelf intussen een hele andere wereld kennen... die van de liefde voor Adams zus Brooke.

'Magic Mike', film uit 2012 met oa. Channing Tatum en Alex Pettyfer, om 20.35 uur op VTM 2.

Dossiers