TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
00:00 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:05 Kinderen van het verzet
In de jaren 50 en 60 verenigen oud-verzetslieden zich en proberen ze te wegen op het publieke debat. Ze strijden voor een strenge bestraffing van collaborateurs en erkenning voor hun verzetsdaden.
«
»
20:00 Terzake
Nieuws en duiding.
«
»
20:25 Wissel van de macht
De hegemonie van de CVP komt begin jaren 2000 onder druk te staan wanneer politici als Yves Leterme en Kris Peeters de storm moeten trotseren. Een strijd die eindigt in een grote tragedie.
«
»
21:20 There will be blood
Eind 19de eeuw. Wanneer de meedogenloze olieprospector Daniel Plainview verneemt dat er in het stadje Little Boston een grote oliebron is gevonden, verhuist hij zijn activiteiten naar daar.
«
»
23:55 The Handmaid's Tale
Een gefrustreerde Serena wordt wanhopig. De Commandant probeert het bij te leggen met Offred. Nick duwt Eden steeds verder van zich af. Offred staat voor een onverwachte ontmoeting.
«
»
00:45 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Morton, de machtsgeile eigenaar van een spoorwegmaatschappij, huurt de gewetenloze vechtersbaas Frank in. Het enige wat voor Morton telt is dat de spoorweg tijdig klaar geraakt en daar moet Frank hem bij helpen, desnoods door een bloedbad aan te richten. Hij ruimt de weerspannige landeigenaar Brett McBain zonder verpinken uit de weg, maar aan de weduwe van Brett heeft hij een stevige kluif. Ze wordt immers beschermd door een mysterieuze, harmonicaspelende pistoolheld.

'Once Upon a Time in the West', film uit 1968 met oa. Charles Bronson, om 20.35 uur op VTM 4.

Dossiers