TVgids - VTM

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
05:50 Maya!
Willy en Maya zien een libel vliegen. Deze libel, Opa Libel, vertelt over de grote race. Willy en Maya willen graag meedoen. Ze moeten het opnemen tegen Cross, de zoon van een oud-kampioen.
«
»
06:00 Maya!
Een libel van de bezorgdienst stort vlakbij Maya neer. Ze kan de aanwijzingen op het pakje niet meer lezen en dus helpen Maya en Willy haar. Het duurt echter even totdat ze de juiste ontvanger vinden.
«
»
06:10 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:25 TiTaToverfeest
Jeugdreeks.
«
»
06:45 The Mr. Peabody & Sherman Show
Mr. Peabody, de slimste hond ter wereld, en Sherman presenteren een latenightshow, live vanuit hun appartement in New York.
«
»
07:05 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:20 De Buurtpolitie - Extra
Reality-show.
«
»
07:30 Hallo K3
Voor de verjaardag van Bas willen Kristel, Josje en Karen elk een taart bakken. Wie zal de lekkerste taart bakken? Het mondt uit in een taartenwedstrijd, waarbij niet altijd eerlijk wordt gespeeld.
«
»
08:00 Lol
Bekende YouTubers, TikTokkers en BV's geven hun mening over virale YouTube-clips en beelden uit het vtm-archief. De duo's gaan uit hun dak als ze de clips die ze te zien krijgen naspelen.
«
»
08:10 Kong - Koning van de Apen
Tekenfilm.
«
»
08:30 Draken: Race naar de rand
Wanneer de rijders onderzoeken waarom kooplieden niet meer naar de Noordermarkt komen, worden Hikkie en Snotvlerk het slachtoffer van een draak die schatten verzamelt.
«
»
08:55 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:05 Het Middelbaar
Jeugdreeks.
«
»
09:15 Power Rangers Ninja Steel
Actieserie.
«
»
09:40 Loïc: Zot van Koken
Arancini met mozzarella is een mooie jeugdherinnering van Loïc: een mysterieuze snack die hij na het shoppen met zijn mama kreeg.
«
»
09:55 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
11:55 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
12:20 Echte verhalen: De buurtpolitie
De lugubere vondst van een visser zadelt Eric en Brigitte op met een mysterieuze zaak. Een zwalpende chauffeur rijdt plots weg tijdens een verkeerscontrole.
«
»
13:00 VTM Nieuws 13 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
13:30 Het weer
Weerbericht.
«
»
13:40 Familie (namiddag)
Simon spreekt de werknemers opnieuw toe, onder druk van Stefanie. Mieke krijgt een aangename verrassing. Emma en Guido laten Rudi babysitten op Mila, al is het met een bang hartje.
«
»
14:25 Wittekerke
Jelle is samen met de overvallers verongelukt. Frank, Merel en Veerle zijn overstuur en troosteloos, net zoals zijn vrienden. Lotte zoekt steun bij haar vader.
«
»
15:35 Private Practice
Mark bezoekt Addison in een wanhopige poging zijn dochter te redden. Dell en Naomi raken het niet eens over de opvoeding van hun kinderen.
«
»
16:25 Cougar Town
Ondanks Elles advies besluit Jules nog steeds te gaan feesten met twintigers. Maar de dingen lopen niet geheel volgens plan en Jules zet zichzelf voor schut.
«
»
16:50 Spoed
Cisse heeft de laatste tijd problemen met zijn zoon Stef. De jongeman wil zijn vleugels uitslaan en gaan samenwonen met een groep jongeren.
«
»
17:50 Border Security: Australia
Reality-show.
«
»
18:15 Echte verhalen: De buurtpolitie
De reactie van een voortvluchtige gewapende overvaller wanneer Robin en Tom hem willen inrekenen, verrast hen compleet. Een vrouw verdenkt haar nieuwe overbuur van drugshandel.
«
»
19:00 VTM Nieuws 19 uur
Nieuwsuitzending.
«
»
19:45 Het weer
Weerbericht.
«
»
19:55 De Kotmadam
Jeanne is in alle staten, want er is een golf van inbraken in de buurt van het appartement van haar moeder. Veiligheidshalve brengt ze haar moeders duurste Chinese vaas onder in het studentenkot.
«
»
20:35 De jaren 2010 voor dummies
In 2012 landde de eerste robot op Mars, was het West-Vlaamse Wingene in de ban van de Kasteelmoord en spoelde er een 13-meter lange potvis aan op het strand van Knokke-Heist.
«
»
21:20 Waarheid Durven of Doen
Vier BV's worden samengebracht in een villa. Ze weten niet wie de andere gasten zijn en wat de avond voor hen in petto heeft. Met: Maksim Stojanac, Kato Callebaut, Katja Retsin en Helmut Lotti.
«
»
22:25 De Omgekeerde Wereld
Twee duo's van onbekende Vlamingen nemen het tegen elkaar op in een quiz die eerder al werd gespeeld door 5 bekende Vlamingen. Met o.a. Bo Van Spilbeeck en Sammy Mahdi.
«
»
23:30 Code 37
Hannah beslist om Iris Nys op te zoeken en haar relatie met Erwin Struelens te bespreken. De vrouw werkt echter niet zo goed mee als Hannah had verwacht.
«
»
00:40 Chicago P.D.
Een gewelddadige bende berooft medicijntransporten, maar geld is niet het enige motief van de gangsters. De zaak stelt de relatie van Upton en Ruzek op de proef.
«
»
01:30 Private Practice
Mark bezoekt Addison in een wanhopige poging zijn dochter te redden. Dell en Naomi raken het niet eens over de opvoeding van hun kinderen.
«
»
02:20 Geen Uitzending
Geen uitzending.
«
»
02:45 Qmusic
Radio op tv.
«
»
05:35 Brandweerman Sam
Tekenfilm.
«
»
05:45 Maya!
Maya ontmoet Molly, een molkrekel. Door een klap is ze haar geheugen kwijt en weet ze niet meer waar ze haar voedselvoorraad heeft begraven. Pas bij een tweede klap krijgt ze haar geheugen weer terug.
«
»
05:55 Maya!
De koningin van de Stokroos-korf is op bezoek. Het wordt laat en Maya moet haar naar huis brengen. Maar de koningin is al vertrokken. In het donker gaat Maya op zoek naar de verdwaalde koningin.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers