TVgids - VTM 4

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
01:05 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»
11:40 Onderbreking
Geen uitzending.
«
»
12:20 Magnum
Hoewel spion Eric Tobin al acht jaar vermist is, blijft zijn verloofde Laura Fraser ervan overtuigd dat hij nog in leven is. Zij is helderziende en krijgt regelmatig beelden van Eric in Hawaii door.
«
»
13:20 Magnum
Magnum wordt ingehuurd door Robert Caine, een hoge functionaris van het Hof van Justitie. Hij moet proberen Diane Westmore te vinden, een prostituee die Caine in Honolulu leerde kennen.
«
»
14:15 De Wegpolitie UK
Paul Jackson doet zijn best om een op hol geslagen chauffeur te stoppen die onderweg een ravage aanricht. Kev Salter en zijn team bestormen een cannabiskwekerij en doen een schokkende ontdekking.
«
»
15:05 Magnum
Een bejaarde man spreekt een vloek uit over de King Kamehameha Club en al wie daar regelmatig over de vloer komt. Niemand hecht er veel belang aan tot er onverklaarbare dingen gebeuren.
«
»
16:00 Anger Management
Charlie datet met een vrouw. Haar ex-vriend kan dit niet uitstaan en hij besluit om Charlies leven een hel te maken.
«
»
16:25 My Wife and Kids
Charmaine denkt dat ze zwanger is en is bang voor de reactie van haar ouders. Michael raadt haar aan om niet zomaar van huis weg te lopen, maar een gesprek met haar ouders aan te gaan.
«
»
16:50 Stargate SG-1
Het SG-1-team zit gevangen op Klorels schip. Het lijkt erop dat de aarde gedoemd is te mislukken.
«
»
17:40 The A-Team
Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot blijkt spoorloos te zijn. BA trommelt zijn vrienden op om haar ter hulp te schieten.
«
»
18:40 All New Traffic Cops
Agent Andy Ingram zet een verdacht voertuig klem en brigadier Julian Pearson achtervolgt twee vermoedelijke winkeldieven die hun vluchtauto in de prak rijden.
«
»
19:30 De Wegpolitie UK
Ortis vergezelt de Interceptors tijdens hun nachtdienst. Jacko en Bully zetten de achtervolging in terwijl Kev en Pete ingrijpen bij een straatgevecht.
«
»
20:30 Crawl
Terwijl een monsterorkaan van categorie 5 over Florida raast, probeert Haley Keller haar vader te redden. Ze komen echter vast te zitten in een huis, dat wemelt van bloeddorstige alligators.
«
»
22:10 Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos
Jason reist naar Mexico, waar hij een ontmoeting heeft met het Sinaloa-kartel, de gevaarlijkste drugsbende ter wereld.
«
»
23:10 Anger Management
Charlie datet een vrouw zonder dat hij weet dat haar broer een seriemoordenaar is.
«
»
23:35 Anger Management
Charlie is ervan overtuigd dat Sean vreemdgaat met Lacey. Er is ingebroken in Nolans appartement.
«
»
00:00 The A-Team
Een ex-liefje van BA zit met een groot probleem: haar echtgenoot blijkt spoorloos te zijn. BA trommelt zijn vrienden op om haar ter hulp te schieten.
«
»
00:45 Zenderonderbreking
Geen uitzending.
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Taxi Joris' (Canvas)

Rudy's levenspartner heeft 14 jaar celstraf gekregen wegens moordpoging. Rudy (58) gaat elke dag naar de gevangenis van Brugge, maar vandaag krijgt hij een lift aangeboden van Joris. Emmeline (18) en haar jongere broer Matthijs hebben een taxirit nodig naar een bijzonder kamp. Hun mama lijdt aan jongdementie en dus zoeken ze lotgenoten op. En Joris gaat opnieuw op stap met escorte Noa. Nadat hij haar heeft opgepikt bij een klant brengt hij haar naar huis. Als tegenprestatie nodigt Noa hem uit om te blijven eten.

'Taxi Joris', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers