
TVgids - njam!
Andere zender »
05:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
06:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
06:30 | De sterrenkaart |
We zijn te gast bij Rijks, het restaurant van Het Rijksmuseum in Amsterdam. Joris Bijdendijk kookt er sinds 2016 met 1 ster. Met zijn keuken eert hij de Lage Landen.
«
»
07:00 | Ware delicatessen |
Chef Bart Desmidt maakt vier eenvoudige maar lekkere gerechten met verse Sint-Jacobsvrucht.
«
»
07:30 | Johan Segers - Tot op het bot: Het Varken |
Lang leve het varken en dan ook echt ALLE onderdelen ervan. Vandaag maakt Johan Segers één van zijn favoriete delen van het varken klaar, de poot.
«
»
07:50 | Peppe's Pizza |
Hoogbezoek voor Peppe Giacomazza in zijn pizzaprogramma: zijn vader, zijn vrouw en kindjes en zijn broer en schoonzus zitten vandaag bij hem aan tafel.
«
»
08:00 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
08:30 | Lekker Lang Leven |
Michaël neemt ons mee naar Spanje voor zijn versie van de bekende gehaktballetjes Albondigas. Hij maakt er ook bloemkool met gezonde witte saus, maar we starten de dag met een havermoutontbijt.
«
»
09:00 | In de Mix (magazine Njam) |
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
09:20 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
09:45 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Michiel! Hij laat een zonovergoten menu'tje op ons los, met verrassende bereidingen van langoustines op de BBQ.
«
»
10:10 | De Chalet aan de Semois |
De boys maken het vandaag extra feestelijk met een ontbijt van kaviaar, een lunch met oesters en kreeft als hoofdgerecht. Voor het dessert staan én dansen Jeroen en Peppe in de keuken.
«
»
11:05 | Ellemieke's KIDchen |
Visburger en zelfgemaakte ijsjes.
«
»
11:25 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
12:15 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
13:05 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst krijgt vandaag het gezelschap van chef Johan Segers. Op een halfuur tijd een verrukkelijk gerecht klaarmaken is voor Johan een koud kunstje.
«
»
13:40 | Roger van Damme: Bakken |
Als geurtelevisie zou bestaan, zou het bakprogramma van Roger van Damme nóg succesvoller zijn. En als er dan koekjes op het programma staan, kan je niet anders dan zelf ook in actie te schieten.
«
»
14:00 | 10 Jaar NJAM! 10 vragen voor.. |
Vandaag beantwoordt pater familias Johan Segers de tien hamvragen.
«
»
14:35 | Apero-Dining |
Vandaag staan er bladerdeeghapjes met bloedworst, taco's met BBQ-ribs en chocoladehummus op Jeroens menu.
«
»
15:10 | Het Weekmenu - reeks 2 |
Gevulde tomaat met stro-aardappelen // Videe met puree // Broodje kip curry met groentjes // Macaroni met gehaktballen (met Jan Tournier)
«
»
16:00 | De dagschotel |
Zijn keuken is er één van de verfijning, maar dat wil niet zeggen dat topchef Roger van Damme zelf niet houdt van echte boerenkost.
«
»
16:10 | Feest van eigen bodem |
Bart Desmidt duikt de keuken in en bereidt er drie heerlijke hapjes met kazen van bij ons en een feestelijk hoofdgerecht van sappige varkenskroon en bloemkool met mouseline van Belgische pickles.
«
»
16:35 | In de Mix (magazine Njam) |
Een ijs coole combinatie van Jeroen De Pauw, een homemade 'boke choco' van Alexia Stevens, een zalig zoete puddingtaart van Julie van Den Driesschien en een Healthy buddha bowl van Steffi Vertriest.
«
»
17:05 | In de Mix (magazine Njam) |
Vandaag staan er Zuiderse gerechten op het menu. Met Italiaanse invloeden bij Alexia, Jeroen en Julie en Steffi laat zich inspireren door Spanje.
«
»
17:30 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst en chef Roger van Damme gaan op uitstap naar Thailand. Figuurlijk dan toch, want ze maken vandaag Thais geïnspireerde loempia's met krab en garnalen.
«
»
18:10 | De Zomerkeuken |
Welkom in de Zomerkeuken van Jeroen! Vandaag zwiert hij kreeftenstaart op de grill. Hij sluit af met een leuke variant op dé kampvuurklassieker en begint bij de apero.
«
»
18:35 | Dominique Persoone: Shock-o-latier |
Ter voorbereiding van de Flemisch Primitives, het culinair event waar verschillende topchefs van over de hele wereld samenkomen, gaat Dominique naar Brazilië.
«
»
18:55 | Piet Patron |
Vandaag volgen we Dries, de piepjonge nieuwe chef amuses van Likoké. Als een echte new kid in town en spring-in-'t-veld verdiende hij al snel zijn strepen binnen het keukenteam.
«
»
19:20 | Vlaanderen Kookt |
Jan gaat een kijkje nemen hoe de 52-jarige Christian het mysterieus klinkende 'Kip à la Tijl Uilenspiegel' bereidt, een recept dat hij kreeg van zijn groottante.
«
»
19:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
20:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Dave de Belder. Dave heeft kippenoesters of heerlijk malse stukjes kip meegenomen. Hij maakt er een sherrysaus en een smeuïge puree bij. Heerlijk!
«
»
21:15 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching.
«
»
21:40 | Vlaanderen Kookt |
Amélie wil Jan laten proeven van haar eigen versie van een echte Italiaanse klassieker: tiramisu. Ze maakt er een zomerse variant van met aardbeien.
«
»
22:10 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
22:45 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
23:00 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros. Gert rolt kippengehaktballetjes bij de vleet, terwijl Dagny Ros een groene kool omtovert tot lekkere pesto.
«
»
23:40 | Urban Barbecue |
Een stralende zon en een strakke blauwe hemel. Dat betekent dat Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst op post zijn in Urban Barbecue.
«
»
00:10 | BBQ vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
00:30 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»
01:20 | In de Mix (magazine Njam) |
Steffi Vertriest gaat voor zero food waste, Jeroen De Pauw maakt ijscreaties, Alexia Stevens houdt iedereen 'glutenblij' en Julie Van den Driesschen sluit af met smakelijke baksels.
«
»
01:40 | DIY (do it yourself) |
In deze aflevering: Peppe Giacomazza - Passata / Bart Desmidt - Ceasar Dressing / Julie Baekelandt - Madeleines / Dagny Ros Asmundsdottir - Yoghurt Ice cream.
«
»
02:10 | De gezonde goesting |
Op het menu 3 gezonde gangen, waaronder een bruisende mocktail, een pikant stoofpotje & een zeemzoete crumble.
«
»
02:40 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt de keuken vandaag met chef Dave de Belder. Dave heeft kippenoesters of heerlijk malse stukjes kip meegenomen. Hij maakt er een sherrysaus en een smeuïge puree bij. Heerlijk!
«
»
03:10 | Steffi 's Healthy Pleasures |
Warme hapjes uit de oven of de friteuse. Deze guilty pleasures komen vaak op tafel tijdens een avondje bingewatching.
«
»
03:30 | Vlaanderen Kookt |
Amélie wil Jan laten proeven van haar eigen versie van een echte Italiaanse klassieker: tiramisu. Ze maakt er een zomerse variant van met aardbeien.
«
»
03:45 | Bal National |
Balletjes in gele tomatensaus met aardappelsla en balletjes in madeirasaus met pommes noisette.
«
»
04:10 | Pasta & Risotto |
Jan Tournier verheft een eenvoudige pasta van mosselen en spinazie weer tot een culinair hoogstandje. Steffi vindt de quinotot van tomatensaus uit, een super gezonde risotto van quinoa.
«
»
04:25 | De Garde van Gert |
Gert Verhulst deelt vandaag de keuken met de Ijslandse keukenprinses Dagny Ros. Gert rolt kippengehaktballetjes bij de vleet, terwijl Dagny Ros een groene kool omtovert tot lekkere pesto.
«
»
04:55 | Urban Barbecue |
Een stralende zon en een strakke blauwe hemel. Dat betekent dat Michaël Vrijmoed en z'n sous-chef Niels Gunst op post zijn in Urban Barbecue.
«
»
05:20 | BBQ vanavond?! |
Gegrild spek met salsa van tomaat, tongfilet op de gril, verloren brood
«
»
05:40 | Ottolenghi's Mediterranean Feast |
Ottolenghi toont hoe je van elk gerecht een Mediterraans feest kan maken. Hij neemt ons mee naar verschillende landen en eilanden in het Middellandse Zeegebied.
«
»