TVgids - Canvas

Andere zender »
x
éénCanvasKetnetVTMVTM 2VTM 3VTM 4VTM KIDSVTM GOLDPlay 4Play 5Play 6Play7njam!KanaalZMENT TVDOBBIT TVvlaamsparlement.tvPlay Sports OpenBBCFirstFOXNPO 1NPO 2NPO 3
23:30 Canvaslus
Het weer - Terzake
«
»
09:00 Zomerbeelden
«
»
10:00 Ketnet Junior
Kleuterprogramma.
«
»
19:10 Wild Chile
De Atacama-woestijn in het droge noorden van Chili is een zanderig niemandsland waar dieren en planten vindingrijke oplossingen hebben moeten bedenken om te kunnen overleven zonder water.
«
»
20:00 Het Journaal Update
Nieuwsuitzending.
«
»
20:10 Vranckx
Rudi Vranckx bezoekt in Myanmar een steracteur die gratis begrafenissen organiseert en twee zussen die boeren verdedigen tegen grote mijnbouwbedrijven.
«
»
20:40 Maltese
Nu de meeste leden van de familie Melendez vermoord zijn, beseft Dario dat de krachtsverhoudingen gewijzigd zijn en dat het steeds moeilijker zal worden om de waarheid te achterhalen.
«
»
21:30 Maltese
Met de naam van de vrouw kan inspecteur Dario Maltese tot bij de waarheid geraken, een waarheid die wortels heeft tot ver in het verleden.
«
»
22:40 Frantz
Adrien Livoire, een Franse soldaat, schiet tijdens de Eerste Wereldoorlog de Duitse soldaat Frantz dood. Hij heeft wroeging, en gaat na de oorlog op zoek naar de familie van Frantz.
«
»
00:30 Canvaslus
Het weer - Vranckx
«
»

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De jonge danser Merab volgt een opleiding aan een prestigieuze dansschool en vormt een talentvol duo met zijn goede vriendin Mari. Wanneer de nieuwe danser Irakli bij hun gezelschap komt, beschouwt Merab hem als een te duchten concurrent. Terwijl ze zich voorbereiden op een belangrijk auditie, ontstaat er tussen Merab en Irakli zowel een intense rivaliteit als een niet te onderdrukken aantrekkingskracht.

'And Then We Danced', om 22.35 uur op Canvas.

Dossiers