Zo leerde Vlaanderen nieuwe Q-ochtendstem Inge De Vogelaere kennen

vrijdag 6 september 2019
Foto: Qmusic - © DPG Media 2019

Nieuwe Qmusic-ochtendstem Inge De Vogelaere volbracht de afgelopen 2 weken 10 opdrachten in 'Operatie Ochtendshow'. Vanaf nu is ze dus officieel klaar voor de Qmusic-ochtendshow met Sam De Bruyn en Wim Oosterlinck.

Donderdag toonde Inge nog haar talent in Opera Gent: ze gaf een balletoptreden voor een lovende jury van Min Hee Bervoets, Roy Julen en Isabelle Beernaert. Ook haar ochtend-collega's Sam en Wim maakten deel uit van het optreden... als standbeelden. Vandaag zat Inge verstopt in een gouden ei ergens in Vlaanderen. Q-luisteraar An wist de locatie en won zo een reis naar de Canarische Eilanden.


Hieronder de 10 opdrachten van 'Operatie Ochtendshow' in vogelvlucht:

Opdracht 1: Inge werd vrienden met BV's, onder wie Jonas Van Geel, Koen Wauters, Olga Leyers en Tine Embrechts.

Opdracht 2: Inge deelde een geheim met de Q-luisteraars: ze had vroeger 2 posters van Sam De Bruyn in haar slaapkamer hangen.

Opdracht 3: Inge brak een wereldrecord: ze verzamelde 161 luisteraars met een dier in hun naam in ZOO Planckendael.

Opdracht 4: Inge liet 12.000 mensen meezingen met Leef van André Hazes Jr. aan het Q-Beach House.

Opdracht 5: Inge sprong uit een vliegtuig vanop 4.000 meter hoogte.

Opdracht 6: Inge geraakte op tijd in de studio en deed er 165 minuten over om van het Q-Beach House in Oostende tot in de Q-studio in Vilvoorde te geraken.

Opdracht 7: Inge maakte de dromen van Q-luisteraar Thomas waar: hij ontmoette sterren Elodie Ouedraogo, F1-legende Mika Häkkinen en Dimitri Vegas & Like Mike.

Opdracht 8: Inge ging van 5.000 volgers op Instagram naar 15.000 in 24 uur tijd.

Opdracht 9: Inge toonde haar talent: ze deed een balletoptreden van 4 minuten en 32 seconden in de Opera van Gent voor een professionele jury van choreografen Min Hee Bervoets, Roy Julen en Isabelle Beernaert.

Opdracht 10: Inge zat 3 uur lang in een gouden ei van 2 meter hoog aan het Zilvermeer in Mol vanwaaruit ze een reis naar de Canarische Eilanden weggaf aan Q-luisteraar An.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken in '1 Jaar Gratis' (foto: Eén - © VRT 2019)

De 21-jarige Maty uit Gent, de 21-jarige Iben uit Gits, de 60-jarige Marianne uit Lokeren en de 26-jarige Sara uit Schaarbeek spelen de finale. Voor de deelnemers is mensenkennis minstens even belangrijk als quizkennis, want zij moeten hun medekandidaten goed kunnen inschatten. Doorheen de laatste aflevering vallen de kandidaten een voor een af, tot er in de superfinale nog twee tegen elkaar spelen. Wie van hen sleept de grote prijs in de wacht? En hoeveel bedraagt die prijs precies?

'1 Jaar Gratis', om 20.55 uur op En.

Dossiers