Radio Evanna start bij NRJ op 23 april

maandag 22 april 2019
Foto: NRJ - © SBS Media Belgium 2019

Vanaf 23 april maken Gert & James 'Radio Evanna' in de Ochtend bij NRJ. Zij krijgen van de NRJ Ochtend-DJ's Kim en Michal elke dinsdag, woensdag- en donderdag tussen 7.00 en 8.00 uur de radioknoppen in handen om van op de 'Evanna' hun piraterij op de luisteraars los te laten.

Kim en Michaël peilden al even naar zijn radio-skills. Gert Verhulst: 'Het verkeer lezen viel goed mee maar zo’n intro op een plaat inspreken en op het juiste moment afronden..dat zal nu en dan wel in de soep draaien'. DJ Michaël: 'Fijn dat wij vanaf nu regelmatig met ons jeugdidool op antenne kunnen en mensen op die manier onze Ochtendshow bij NRJ ook gaan leren kennen'. DJ Kim: 'James kon er niet bij zijn maar hadden hem samen met Gert aan de lijn en je voelde al meteen die vrolijke chaos in de studio waarmee Radio Evanna hopelijk veel luisteraars kan entertainen.'


'Radio Evanna' start daags na 'Gert Late Night' op VIER. Vanaf 23 april elke dindag-, woensdag- en donderdagochtend tussen 7.00 en 8.00 uur tijdens de Ochtendshow van Kim en Michaël op NRJ. 'Radio Evanna' zal ook te zien zijn op VIER. En op ZES uiteraard waar je nu al elke ochtend de NRJ-DJ’s aan het werk ziet.

Over NRJ
Sinds september 2018 knalt het internationaal gerenommeerde radiomerk NRJ ook in Vlaanderen door de luidsprekers. De generalistische Vlaamse zender NRJ maakt 'Hit Music Radio' door én voor jonge, stedelijke actieve mensen. Naast FM, online en via de kabel, kan je sinds kort NRJ Vlaanderen ook via  DAB+ beluisteren.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers