Radio 1 stelt nieuw programma Karolien Debecker uit

donderdag 29 augustus 2019
Foto: Radio 1 - © VRT 2019

Op Radio 1 start volgende week het nieuwe radioseizoen. Op de planning stond daarbij ook 'Dwars', een nieuw programma met Karolien Debecker. Maar dat wordt nu uitgesteld, zo meldt Het Nieuwsblad.

'Dwars', het nieuwe programma met Karolien Debecker op Radio 1 wordt voorlopig uitgesteld. Bij de voorbereidingen is gebleken dat er exhtra tijd nodig is om het programma uitzendklaar te maken. 'Er is niets aan de hand met Karolien zelf, maar het format bleek meer voorbereiding te vragen dan gedacht', stelt een woordvoerder in Het Nieuwsblad.


LEES OOK: Verrassende nieuwkomers en vaste waarden op Radio 1

'Dwars' stond geprogrammeerd op dinsdag, woensdag en donderdag. In de plaats komt nu voorlopig 'Grand Cru', de gekende mix van muziek en nieuws uit een bepaald jaar.

Bron: Het Nieuwsblad


Lees ook:
Verrassende nieuwkomers en vaste waarden op Radio 1

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

De Belgische tortelduifjes Michel en Sofie ruilen met Jeanette, een alleenstaande moeder van twee zoons. Ze zal met haar zoons een week vertoeven in een riante penthouse met seaview in Blankenberge. Michel en Sofie zullen creatief om moeten gaan met het weekbudget van 80 euro terwijl zij verblijven in een sociale huurwoning in Oosterhout.

'Steenrijk, Straatarm', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers